Oğuzkan Işık Çarşamba 04:29 Paylaş Çarşamba 04:29 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kurt kapanı, altarın oğlu tarkan soğukları gelince bir test yapacağım Sosisleri taktın mı 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 05:33 Yazar Paylaş Çarşamba 05:33 Oğuzkan Işık yazdı: Sosisleri taktın mı bu sene salam taktım. İster misin 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 05:47 Paylaş Çarşamba 05:47 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tdci o soğukta sıcak üflerse zaten verimsiz demektir 0,3 rakamı görülmemiştir. 0,5-0,6 en iyi ihtimal neyi verimsizmiş kontağa basmamla sıcak vermesi arasında 30 sn var soğuk motorda Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Çarşamba 05:57 Paylaş Çarşamba 05:57 Ali Gök yazdı: neyi verimsizmiş kontağa basmamla sıcak vermesi arasında 30 sn var soğuk motorda Sende ptc var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 06:21 Yazar Paylaş Çarşamba 06:21 Ali Gök yazdı: neyi verimsizmiş kontağa basmamla sıcak vermesi arasında 30 sn var soğuk motorda Soba olsaydı, doğru derdim Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 06:47 Paylaş Çarşamba 06:47 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Soba olsaydı, doğru derdim sobayı bilmem 2 dk sonra terlersin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 07:04 Yazar Paylaş Çarşamba 07:04 Ali Gök yazdı: sobayı bilmem 2 dk sonra terlersin mersin’de otururken de terlersin şalgam var mı Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 07:40 Paylaş Çarşamba 07:40 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mersin’de otururken de terlersin şalgam var mı nazar değirdiniz burada soğudu :d 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Çarşamba 08:18 Paylaş Çarşamba 08:18 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu sene salam taktım 5 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Çarşamba 09:04 Paylaş Çarşamba 09:04 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mersin’de otururken de terlersin şalgam var mı Ali Gök yazdı: nazar değirdiniz burada soğudu :d Torosların soğuğunu yememişsin 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 09:33 Paylaş Çarşamba 09:33 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu sene salam taktım. İster misin Benimki hemen ısınıyor sağol 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Çarşamba 09:34 Paylaş Çarşamba 09:34 Oğuzkan Işık yazdı: Benimki hemen ısınıyor sağol Süpürgeyi aldın mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 10:08 Yazar Paylaş Çarşamba 10:08 İlkay Başaran yazdı: Süpürgeyi aldın mı almış belli 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 10:23 Paylaş Çarşamba 10:23 Oğuzkan Işık yazdı: Benimki hemen ısınıyor sağol Dizeli bana kepi... aman sattıktan sonra Oğuzkan 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Çarşamba 10:39 Paylaş Çarşamba 10:39 İlkay Başaran yazdı: Süpürgeyi aldın mı Yok almadım henüz. Artık canım bişeyler almak istediğinde o şey yerine altın aldırıyorum kendime Selçuk Bakış yazdı: Dizeli bana kepi... aman sattıktan sonra Oğuzkan Kendin kaşındın 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 10:47 Paylaş Çarşamba 10:47 Oğuzkan Işık yazdı: Yok almadım henüz. Artık canım bişeyler almak istediğinde o şey yerine altın aldırıyorum kendime Kendin kaşındın Sen üşüme diye 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 15:56 Paylaş Cuma 15:56 @Ali Darbaz Konu arabam konusu. çat diye gelip inşaat sorusunu yapıştırmışsın buraya Haliyle sildim mesajları.. Ayrıca çok eleştirme bu tür konuları. ) 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 16:44 Paylaş Cuma 16:44 Mehmet Ozyurek yazdı: @Ali Darbaz Konu arabam konusu. çat diye gelip inşaat sorusunu yapıştırmışsın buraya Haliyle sildim mesajları.. Ayrıca çok eleştirme bu tür konuları. ) bi nezaretle de kurtaramaz absii , öğrenecek Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 16:49 Paylaş Cuma 16:49 Mehmet Ozyurek yazdı: @Ali Darbaz Konu arabam konusu. çat diye gelip inşaat sorusunu yapıştırmışsın buraya Haliyle sildim mesajları.. Ayrıca çok eleştirme bu tür konuları. ) Eski türkiye mi burası diyeyim mi tam yeri 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) * 1 derece soğuk * aracın içi 23 derece sabitken * saatte 0,23 litre benzin harcıyor. 35+8 litrelik depoyla 7 gün hiç kapatmadan durabiliyor. 1 saat önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts