Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce motor suyu daha hızlı soğuduğu için motor daha mı az çalışıyor. yeni bir teknoloci olmalı bu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: motor suyu daha hızlı soğuduğu için motor daha mı az çalışıyor. yeni bir teknoloci olmalı bu Olumsuz anlamında yani. Klima hızlı soğuyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Çağlar Bayur yazdı: olumu bilmem sani tam tersini yazmış yokuşta kalmıştır o. Gaza basınca her türlü ısıtıyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: olumu bilmem sani tam tersini yazmış yokuşta kalmıştır o. Gaza basınca her türlü ısıtıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Yok, gayet düz yerde trafikte denedim. Klimayı sıcak açınca kesinlikle motor daha az çalışıyor. Bir de ön fan bende sürekli dönmüyor klasik araçlar gibi. Dur kalk yapıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Sani Gerşon yazdı: ön fan bende sürekli dönmüyor klasik araçlar gibi. gagıldan gelenler için, ön fan hiçbir arabada sürekli dönmez zaten klima açınca, dneeyimli Tansu Kalafatoğlu yazdı: yokuşta kalmıştır o. Gaza basınca her türlü ısıtıyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gagıldan gelenler için, ön fan hiçbir arabada sürekli dönmez zaten klima açınca, Gagıldan gelenler için, ön fan klima açınca KA'da sürekli dönerdi. Megane'da da. Jeep ve Duster'ı hatırlamıyorum. Çabi'nin gagılından gelenlere ek bilgi olsun. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce dönmez. hava sıcaklığna bağlı yoksa buzlanır kanallar donar. basit bir mantık kompresör de hep dönmez neyse aranıza girmeyeyim de elektrik çarpmasın 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Sani Gerşon yazdı: Gagıldan gelenler için, ön fan klima açınca KA'da sürekli dönerdi. Megane'da da. Jeep ve Duster'ı hatırlamıyorum. Çabi'nin gagılından gelenlere ek bilgi olsun. rusyadan gelirlerse? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: rusyadan gelirlerse? Artık Alman forumlarınıda takip ediyorum. https://www.peugeottalk.de/index.php?thread%2F12083-308-sw-1-6-120vti-ep6-motor-bläulicher-rauch%2F= 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: rusyadan gelirlerse? Çok bekledik, tek mülteci gelmeyen ülke oldular.. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce 2 akşamdır evde klimaları açıyoruz ilave olarak, merkezi sistem olduğundan dereceye müdahale şansımız yok. Dış ünite fanları çoğunlukla çok yavaş dönüyor hatta durduruyor bazen. -4 -5 falandı hava. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts