Ali Darbaz 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: İnsanların dağa bayıra kar kıyamette yazlık lastiğiyle çıkınca olan durumlar maalesef. Bi de mağdur olduk Kartepede mağdurlarından biride senmiydin. Macera olmuştur. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: Bana yakalanman sorun değil de dün x'te görmüştüm, trafik durdu yazıyordu, aklıma oradan geldi. Geçmiş olsun. Biz de burada aynı şeyi tartışıyoruz, hafta sonu erciyese çıkalım diyor, ben çıkmam, trafikte rezil oluruz diyorum. Dağa tırmanma yolunda jandarma’nın lastik-zincir kontrolü yapmadığı yere bir daha gitmeyeceğim. Doğru yalan bilmiyorum. Otobüs uçmuş dediler. Araba uçmuş dediler. Ölen var savcı gelecek dediler. Biz yetişkin ekip olarak oturduk bekledik. Çoluk çocukla perişan oldu millet Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dağa tırmanma yolunda jandarma’nın lastik-zincir kontrolü yapmadığı yere bir daha gitmeyeceğim. Doğru yalan bilmiyorum. Otobüs uçmuş dediler. Araba uçmuş dediler. Ölen var savcı gelecek dediler. Biz yetişkin ekip olarak oturduk bekledik. Çoluk çocukla perişan oldu millet https://kocaeligundem.com/haber/23696279/kartepe-yolu-acildi-iste-4-saatlik-trafik-cilesinin-nedeni Nedeni bu ise çok kötü. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Mahmut Yıldız yazdı: https://kocaeligundem.com/haber/23696279/kartepe-yolu-acildi-iste-4-saatlik-trafik-cilesinin-nedeni Nedeni bu ise çok kötü. bizi yemişler işte. Kaza yok diyor. Gerçekten o vali’nin. Neyse… 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Biz yetişkin ekip olarak oturduk bekledik. Çoluk çocukla perişan oldu millet Vaay izin alıp dağa mı çıktın çeenn 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: bizi yemişler işte. Kaza yok diyor. Gerçekten o vali’nin. Neyse… Sende protesto kornası çaldınmı Hiç resimfelanda paylaşmıyon. İnsan ecuk paylaşır lastiklerim bu kadar kalın karda gidiyor der. Durmuş arabada kalırifer nasıl çalışıyor viddosu çeker. Hybrid araba ile dağda mahsur kaldık videosu çeker. Hiç mi bişey yok. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dağa tırmanma yolunda jandarma’nın lastik-zincir kontrolü yapmadığı yere bir daha gitmeyeceğim. Doğru yalan bilmiyorum. Otobüs uçmuş dediler. Araba uçmuş dediler. Ölen var savcı gelecek dediler. Biz yetişkin ekip olarak oturduk bekledik. Çoluk çocukla perişan oldu millet geçmiş olsun ne olmuş öyle millet yollarda perişan olmuş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Oğuzkan Işık yazdı: Vaay izin alıp dağa mı çıktın çeenn @Ali Darbaz biz de deriniz 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun ne olmuş öyle millet yollarda perişan olmuş Lüks arabalarda yazlıklar var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: geçmiş olsun ne olmuş öyle millet yollarda perişan olmuş Sen o sırada 65inç tv karşısında 27 derece ısılı evde serinlemek için neşeli sıvı içtiğin halde iken olaylardan haberin yok 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Şubat Paylaş 10 Şubat 4 mevsim o karda iş yapar mıydı onu merak ettim şu an Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Soğuk havada arabanın içinde beklemek için hibrit çok tasarruflu kar yağışı altında -3 derecede, 5 saat arabanın içinde durmak zorunda kaldık. Ekrandan auto 20 yaptım. İçerisi real 24 derece sabitledi. Motor 1dk rölantide çalışıyor 5-10dk kapalı şekilde duruyor. Benzin ibresi hareket etmedi ya da minik birimlerden 1 birim düştü. Onu bile fark edemedim Böyle durumlarda, şanzıman hangi konumda iken araç daha fazla yakıt tüketiyor 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat Tamer Topaç yazdı: Böyle durumlarda, şanzıman hangi konumda iken araç daha fazla yakıt tüketiyor Fark etm… heeee tuzak soru bu. Şansıman yok Metin Akbal yazdı: 4 mevsim o karda iş yapar mıydı onu merak ettim şu an tam merak edilecek anlar. Asfalt üstünde birkaç cm kar varken ve yağmaya devam ederken düzde sıkıntı yok. Arabalar yürüdü. Hafif yokuşta da çıktı. Ama köy rampası dediğimiz yerden çıkamadılar. İnmesi de sakat. Kar lastikliler oraları da geçti Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: ark etm… heeee tuzak soru bu. Şansıman yok Uyanık seni 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Servet Aydın yazdı: 65inç tv karşısında sub frekansı ayarlanmalı 72 saat bi film zevki yaşayamadık , Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: İnsanların dağa bayıra kar kıyamette yazlık lastiğiyle çıkınca olan durumlar maalesef. Bi de mağdur olduk geçmiş olsun, eğitim şart olmuyorsa itlaf edilmeli. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Çağlar Bayur yazdı: sub frekansı ayarlanmalı 72 saat bi film zevki yaşayamadık , Başkan uyuyamıyor o vakit 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 17:07 Yazar Paylaş Salı 17:07 kurt kapanı, altarın oğlu tarkan soğukları gelince bir test yapacağım. Çünkü rakamlar biraz garip. Kartepe’de 5 saat arabanın içinde kaldık. Oradaki hesaplarıma göre 42 litrelik depoyla 5 gün hiç stop etmeden -3 derecede oda sıcaklığında durabiliyoruz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:12 Paylaş Salı 17:12 Tansu Kalafatoğlu yazdı: n hiç stop etmeden benzinli motör rölantide 0,4-0,6 lt tüketir. 70lt depolu bir tdci 0,3lt/h hesabı yap Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 17:35 Yazar Paylaş Salı 17:35 Çağlar Bayur yazdı: benzinli motör rölantide 0,4-0,6 lt tüketir. 70lt depolu bir tdci 0,3lt/h hesabı yap o soğukta 0,8 litre tüketir. şimdi kibrite gelelim. Saat hesabı tutmuyor. Çünkü 30-45 saniye çalışıp 5 dk çalışmıyor. Kalorifer sıcak üflemeye devam. Hadi bakalım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 17:41 Yazar Paylaş Salı 17:41 tdci o soğukta sıcak üflerse zaten verimsiz demektir 0,3 rakamı görülmemiştir. 0,5-0,6 en iyi ihtimal Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Salı 18:11 Paylaş Salı 18:11 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o soğukta 0,8 litre tüketir. şimdi kibrite gelelim. Saat hesabı tutmuyor. Çünkü 30-45 saniye çalışıp 5 dk çalışmıyor. Kalorifer sıcak üflemeye devam. Hadi bakalım Sizin kalorifer ile 1,5 lerin kaloriferleri aynı mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 18:12 Paylaş Salı 18:12 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tdci o soğukta sıcak üflerse zaten verimsiz demektir 0,3 rakamı görülmemiştir. 0,5-0,6 en iyi ihtimal Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Çarşamba 04:26 Yazar Paylaş Çarşamba 04:26 Metin Akbal yazdı: Kazanın doğurduğuna inanıyorsun da öldüğüne neden inanmıyorsun Bunlar mazota maya çalmışlar. 0,3 dediğine göre Fatih Uzun yazdı: Sizin kalorifer ile 1,5 lerin kaloriferleri aynı mı? farklı sistemler 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts