Metin Akbal Pazartesi 18:51 Paylaş Pazartesi 18:51 Senin bir viraj kolu KDV hariç 3000 tutmuş. İşçilik vs de yazmamıştın. Herkes kendi kapısının önünü supursun 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazartesi 18:51 Paylaş Pazartesi 18:51 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Küçük şehirlerdeki yetkili servisler nedense bakıma daha uygun fiyatlar veriyor. İstanbul ve Ankara pahalı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:54 Yazar Paylaş Pazartesi 18:54 Metin Akbal yazdı: Senin bir viraj kolu KDV hariç 3000 tutmuş. İşçilik vs de yazmamıştın. Herkes kendi kapısının önünü supursun neyle? Şarjlıyla mı Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 18:55 Paylaş Pazartesi 18:55 Tansu Kalafatoğlu yazdı: neyle? Şarjlıyla mı Ne biliyim fiyatı alan sensin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 19:04 Yazar Paylaş Pazartesi 19:04 Metin Akbal yazdı: Ne biliyim fiyatı alan sensin yav konu bu değilki. Konu vw de değil turbo ile pili kapıştırıyoruz hangidi kaç boost basıyor diye Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 19:06 Paylaş Pazartesi 19:06 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yav konu bu değilki. Konu vw de değil turbo ile pili kapıştırıyoruz hangidi kaç boost basıyor diye Mevzuyu pilden turbodan bakım ücretine getiren ben miyim Kendi servisine bak önce. Sen paylaşana kendi yetkili servis bakım fiyatını face sayfalarından buraya Golf ü atacağına 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 19:15 Paylaş Pazartesi 19:15 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hangidi kaç boost basıyor diye Ozaman senin dilinden sana söyliiim : Hay gidi haaay 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 19:46 Paylaş Pazartesi 19:46 Pejo 2008 için yetkili serviste triger değişimi işçilik dahil 45 bin tl birde v kayışı değişiyor Tanıdık ise triger setini yetkili servisten 14 bine aldı Bu fiyatların hiç birinde devirdaim yok 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 20:00 Yazar Paylaş Pazartesi 20:00 Metin Akbal yazdı: Kendi servisine bak önce. Servisim yokki olsa buralarda ne işim var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 07:40 Yazar Paylaş Salı 07:40 Rotçuya gittim. Arabayı tekerler dahil kaldıran lifte kontrol etti. Tünel misali. Direksiyon kutusu, salıncaklar, askı rot, rot başı, rot kolu vs alt takımda hiçbir şey yok dedi. Viraj çubuğu lastikleri de boşluksuz dedi. 62737283738 milyon km sorunsuz sürersin dedi. 800 lira verdim çıktım Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 07:54 Paylaş Salı 07:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Rotçuya gittim. Arabayı tekerler dahil kaldıran lifte kontrol etti. Tünel misali. Direksiyon kutusu, salıncaklar, askı rot, rot başı, rot kolu vs alt takımda hiçbir şey yok dedi. Viraj çubuğu lastikleri de boşluksuz dedi. 62737283738 milyon km sorunsuz sürersin dedi. 800 lira verdim çıktım Motivasyon da önemli tabi 800 liraya değer 😂 Eskiden olsa borcun yok der gönderirlerdi.. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 08:17 Yazar Paylaş Salı 08:17 Ü.Emre Kartal yazdı: Motivasyon da önemli tabi 800 liraya değer 😂 Eskiden olsa borcun yok der gönderirlerdi.. e rot baktırdık canım. Yıllık rot kontrolü yaptırmayan da ne bileyim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 11:19 Paylaş Salı 11:19 Metin Akbal yazdı: Benimde aklımdan Airbus geçiyordu Airbusta turbo yokki Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 11:26 Yazar Paylaş Salı 11:26 İlkay Başaran yazdı: Airbusta turbo yokki Supercharger? Yorum bağlantısı
Metin Akbal Salı 12:14 Paylaş Salı 12:14 İlkay Başaran yazdı: Airbusta turbo yokki Turbo yoksa şanzıman da yoktur 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 12:34 Paylaş Salı 12:34 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Supercharger? Normal şarjır var Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Salı 12:51 Paylaş Salı 12:51 İlkay Başaran yazdı: Normal şarjır var Nolmuş. Bizde de şarjör var Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 13:21 Paylaş Salı 13:21 Tamer Topaç yazdı: Nolmuş. Bizde de şarjör var nerf mü? 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Salı 13:45 Paylaş Salı 13:45 İlkay Başaran yazdı: nerf mü? Bilen adamın hali de bir başka oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts