Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 14:34 Yazar Paylaş Pazartesi 14:34 Tamer Topaç yazdı: Ortalama bir aracın turbosu 25-50 bin arası çıkması bile 50-60 bin. Pil orijinal fiyatsa turbo da servisten olacak. 2022’de golf turbosu serviste 35 bin liraydı. Bugün 130 bin falan vardır. Belki daha fazla yoksa pil de servis dışında 1/3 fiyat Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 14:49 Paylaş Pazartesi 14:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çıkması bile 50-60 bin. Pil orijinal fiyatsa turbo da servisten olacak. 2022’de golf turbosu serviste 35 bin liraydı. Bugün 130 bin falan vardır. Belki daha fazla yoksa pil de servis dışında 1/3 fiyat Ezbere konuşmayalım net konuşalım lütfen pilin 80 bin olduğu net ama turbo nun 130 bin olduğu net değil 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 14:50 Yazar Paylaş Pazartesi 14:50 Tamer Topaç yazdı: Ortalama bir aracın turbosu 25-50 bin arası VW’de 60 bin bakım 23 bin lira Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 14:50 Paylaş Pazartesi 14:50 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çıkması bile 50-60 bin. Pil orijinal fiyatsa turbo da servisten olacak. 2022’de golf turbosu serviste 35 bin liraydı. Bugün 130 bin falan vardır. Belki daha fazla yoksa pil de servis dışında 1/3 fiyat Ortalama bir araçtan bahsediyorum. Bizim galaktik seviyede bir aracımız yok ki Metin Akbal yazdı: pilin 80 bin olduğu net Asistanıma söyledim almış getirmiş. 10 TL pil işte pil . 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 15:02 Yazar Paylaş Pazartesi 15:02 Metin Akbal yazdı: Ezbere konuşmayalım net konuşalım lütfen pilin 80 bin olduğu net ama turbo nun 130 bin olduğu net değil 2023 ocak, golf turbosu serviste 50 bin liraymış. Ben az demişim bugünü düşünemedim www.sikayetvar.com/volkswagen/volkswagen-aracin-turbo-arizasi-devam-ediyor Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 15:40 Paylaş Pazartesi 15:40 Tamer Topaç yazdı: Ortalama bir aracın turbosu 25-50 bin arası Sök taka 75 k yazıyorlarmış 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 15:41 Paylaş Pazartesi 15:41 Taam taam ben inandım ama Clio turbosuna bakınca Serviste sadece turbo fiyatı Aralık ayında 69 bin lira imiş 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazartesi 15:42 Paylaş Pazartesi 15:42 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2023 ocak, golf turbosu serviste 50 bin liraymış. Ben az demişim bugünü düşünemedim www.sikayetvar.com/volkswagen/volkswagen-aracin-turbo-arizasi-devam-ediyor Turbosu olmayıp turbo hakkında bu kadar bilgi de... 3.vites sarısını biliyor musun ? Ayrıca pili servis dışında bir yere güvenmeyip servisde değişim yapmalısın bence. Ama turbo sağlam parçalar ve iyi bir işçilikle servisden daha kaliteli bir hizmetle sanayide halledebilirsin gayet abi. Fiyatı yükseltmek için turboyu serviste yapmaya kalkışma 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:01 Yazar Paylaş Pazartesi 16:01 Oğuzkan Işık yazdı: Ayrıca pili servis dışında bir yere güvenmeyip servisde değişim yapmalısın bence. Oksijeni mi fazla almış yoksa içten yanmalı mı bu arkadaş? @Servet Aydın 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 16:05 Paylaş Pazartesi 16:05 Tansu Kalafatoğlu yazdı: VW’de 60 bin bakım 23 bin lira Yok be daha neler 😂 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Pazartesi 16:15 Paylaş Pazartesi 16:15 Oğuzkan Işık yazdı: Turbosu olmayıp turbo hakkında bu kadar bilgi de... Yükselen ben değilim alçalan duvarlar mottosu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 16:42 Yazar Paylaş Pazartesi 16:42 Alpay Sumer yazdı: Yok be daha neler 😂 sat Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 16:50 Paylaş Pazartesi 16:50 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Viraj askı kolu değişti. Sadece parça kdv hariç 3000 lira VW de ne kadar acaba 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 17:31 Paylaş Pazartesi 17:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Oksijeni mi fazla almış yoksa içten yanmalı mı bu arkadaş? @Servet Aydın Kaşınıyo bebe 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazartesi 17:40 Paylaş Pazartesi 17:40 Tansu Kalafatoğlu yazdı: VW’de 60 bin bakım 23 bin lira Tiguan’ın 50 bin bakımını Aralık ayında 7700 küsüre yaptırdık. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Pazartesi 18:02 Paylaş Pazartesi 18:02 İlçelerde bile turbo tamir yapan yerler var hani servisten sıfır turbo almak garip geliyor Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 18:02 Paylaş Pazartesi 18:02 Tansu Kalafatoğlu yazdı: sat Valla yazın bakım normal yağ bakımlarını yaptırdım fiyatlar gayet makuldü.. uçuk değildi.. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 18:04 Paylaş Pazartesi 18:04 Revize 6500 tuttu. Dışı hariç içi değiştirilmiş. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 18:21 Yazar Paylaş Pazartesi 18:21 Koray Demir yazdı: Tiguan’ın 50 bin bakımını Aralık ayında 7700 küsüre yaptırdık. golf 8 grubunda fatura fotoğrafları bolca var. Basit bakım 10-15 arası. 60 bin 20-25 demekki. Ali Gülmez yazdı: İlçelerde bile turbo tamir yapan yerler var hani servisten sıfır turbo almak garip geliyor işte öyle topu taca atarsak, pilin 2 hücresini değiştirip devam edebilirim. 5 bin lira masrafı. burada konu ikisini de aynı kıstasta yaptırmak Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazartesi 18:25 Paylaş Pazartesi 18:25 Tansu Kalafatoğlu yazdı: VW’de 60 bin bakım 23 bin lira yeni arabası olanlar standart bakımlarda sürekli sanayiye arıza için gidip para harcayan eski araç sahiplerinden daha fazla para veriyorlar her bakımda garip bir döngü oldu bu Ali Gök yazdı: yeni arabası olanlar standart bakımlarda sürekli sanayiye arıza için gidip para harcayan eski araç sahiplerinden daha fazla para veriyorlar her bakımda garip bir döngü oldu bu triger vs değişenler 50 küsürlere çıkar oldu 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:27 Paylaş Pazartesi 18:27 Metin Akbal yazdı: Ezbere konuşmayalım net konuşalım lütfen pilin 80 bin olduğu net ama turbo nun 130 bin olduğu net değil mtv dönemlerinde çok üstüne gitmeyelim derim, yazık ama yani 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazartesi 18:28 Paylaş Pazartesi 18:28 Yağlı trigeri kaça değiştirirler acaba? Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazartesi 18:48 Paylaş Pazartesi 18:48 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Napalım bizde Toyota gruplarına mı bakalım yani Ben bendekileri yazayım Clio 3. yıl bakımı 11 bin tuttu. Taigo ilk bakım için Aralık ayında 6000 ile 9 bin arası fiyat alınmış. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazartesi 18:49 Paylaş Pazartesi 18:49 Evren Erakçora yazdı: Yağlı trigeri kaça değiştirirler acaba? Serviste 25, dışarıda 10k. Yorum bağlantısı
Recommended Posts