Metin Akbal Dün saat 09:26 Paylaş Dün saat 09:26 Toyota bozulamaz. Bozulmamalı. Almanın ahı tuttu ya 🤭 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 11:00 Yazar Paylaş Dün saat 11:00 Tamer Topaç yazdı: Bozuldu mu? çöp 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 11:14 Paylaş Dün saat 11:14 Tansu Kalafatoğlu yazdı: çöp Her sabah yine mi sen dediğim bir beyaz var. Geçen ışıklarda nedir bu inadın, ısrarın pillerin patlayacak dedim. Abi, senin arabayı referans aldım kendime, bir de kalkış yapalım mı? diyor. Yarın yine denk gelir ise, ''Çöp'' diyeceğim 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Tamer Topaç yazdı: Her sabah yine mi sen dediğim bir beyaz var. Geçen ışıklarda nedir bu inadın, ısrarın pillerin patlayacak dedim. Abi, senin arabayı referans aldım kendime, bir de kalkış yapalım mı? diyor. Yarın yine denk gelir ise, ''Çöp'' diyeceğim Önce çöp de, kalkış sonucu mındar dersin 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: çöp 360? 🙂 Şaka bir yana bir süspansiyon test cihazı olan yerde baktırın. Sallamayla vs zor bulmak. Gereksiz masraf ve zaman kayıbı olma ihtimali yüksek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: 360? 🙂 Şaka bir yana bir süspansiyon test cihazı olan yerde baktırın. Sallamayla vs zor bulmak. Gereksiz masraf ve zaman kayıbı olma ihtimali yüksek yetkili serviste çözmeye çalışıyorum. Toyota on var. Bu saatten sonra kontrol ücretsi ödemeyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: kontrol ücretsi ödemeyeceğim. Fazlasını ödeyeceksin yani 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts