Çağlar Bayur 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Viraj askı kolu değişti. Sadece parça kdv hariç 3000 lira tuttu. Artı işçilik kdv falan ses %95 kesildi. bozuk yolda sanki tekrar duydum ama eskisi gibi lak lak değil. Tek lag. Bir kere yani. O da belli belirsiz. Acaba sol taraf da gitmek üzere mi diye düşündürdü. Ya da ben çok dikkat kesildim. Bilemedim tarif ya direksiyon kutusu ya da ilintili bir yer, çoğalsın o zaman anlaşılır geçmiş olsun, artık makas atmaya son çok maceracı kullanmamalı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2024 Yazar Paylaş 9 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: tarif ya direksiyon kutusu ya da ilintili bir yer, çoğalsın o zaman anlaşılır geçmiş olsun, artık makas atmaya son çok maceracı kullanmamalı bu kasa corolla’nın bazı serilerinde direksiyon kolon arızası kronik. Ama uzun km’ler sonra çıkmıyor. İlk birkaç senede kendini belli ediyor. Döndürünce gacır gucur ses geliyor. bozuk plak gibi. Onlar garantiden değişiyor ama bendeki 5.sene gacır gucur ses yok amaaaa, direksiyon dururken sağ sol çevirdiğimde 0,3 derece kadar boşluk var. Cak cuk ediyor. sıfır corolla’da bu ses yok, boşluk da yok. Servis kaydına bunu yazdım. Normal demişler. Zaman içinde o kadar boşluk olurmuş. Bir de murat bey’e soracağım bakalım. O ne der Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama bendeki 5.sene gacır gucur ses yok o kolon , benim tahmin kutu, motor tarafındaki 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 İstanbulun jilet gibi yollarında bu hale geldiyse ayvalığa bekleriz 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: İstanbulun jilet gibi yollarında bu hale geldiyse ayvalığa bekleriz Adam 1 kere daha bağıra çıktı olana bak. 1.3 TCE ye laf atar birde. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Adam 1 kere daha bağıra çıktı olana bak. 1.3 TCE ye laf atar birde. Benim arabada lastik yanakları yara bere içinde. Cidden yollarımız berbat. Gelecek seçimde traktör kasasında asfalt ve 5 işçi yamalar bakalım bekliyoruz. Metin Akbal yazdı: Adam 1 kere daha bağıra çıktı olana bak. 1.3 TCE ye laf atar birde. Uzun yolda ondan az yakıp daha az mtv ödüyorum diye kıskanıyor 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: İstanbulun jilet gibi yollarında bu hale geldiyse ayvalığa bekleriz Otomobilde sadece motor ve şanzıman bozulmuyor demek ki. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 Evren Erakçora yazdı: Otomobilde sadece motor ve şanzıman bozulmuyor demek ki. Sıradaki toyotalarda bu parçayı eksiltmezlerse bende birşey bilmiyorum. Bozuluyormuş bu takmayın! 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Aralık 2024 Paylaş 9 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Uzun yolda ondan az yakıp daha az mtv ödüyorum diye kıskanıyor Almanya mı bizi kıskanıyor Japonya mı Fransa mı 😂 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Aralık 2024 Yazar Paylaş 9 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Sıradaki toyotalarda bu parçayı eksiltmezlerse bende birşey bilmiyorum. Bozuluyormuş bu takmayın! Tünelin sonu kötü bir yere çıktı galiba. bundan sonraki arabam yine şanzımansız makaslı fayton. Hadi bakalım. Göreceeez 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Heyecanlı bir sürece girdik. Z rot değişiminden sonra lakırtı devam etti. Servisin bu aşamadan nasıl davranacağını ben de merak ediyorum Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Bismillahirrahmanirrahim. Bunlar nasıl kontrol edememiş bu parçayı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Metin Akbal yazdı: Bismillahirrahmanirrahim. Bunlar nasıl kontrol edememiş bu parçayı. serviste çoluk çocuk vardır. Ustalar azaldı. Gün gelecek 10 sene sonra usta da bulamayacaklar. Mahkemelere ödedikleri paralarla akılları başına gelecek. Sonra kalifiyeli ustalara fazla maaş vermeyi kabul edecekler. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: serviste çoluk çocuk vardır. Ustalar azaldı. Gün gelecek 10 sene sonra usta da bulamayacaklar. Mahkemelere ödedikleri paralarla akılları başına gelecek. Sonra kalifiyeli ustalara fazla maaş vermeyi kabul edecekler. Ara eleman sıkıntısı Günden güne artıyor Mesleki okullar kan kaybediyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Aytac Sakal yazdı: Ara eleman sıkıntısı Günden güne artıyor Mesleki okullar kan kaybediyor. mesleki okuldan çıkanlar da iş bulamıyor. Her şey kilit. Herkes seyrediyor. Bakalım ne zaman patlayacak herkes 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Heyecanlı bir sürece girdik. Z rot değişiminden sonra lakırtı devam etti. Servisin bu aşamadan nasıl davranacağını ben de merak ediyorum Basit bir süspansiyon test cihazı ile gayet basitçe bulunur sebep. Ama tabi biz kaputa birini alıp içeride de bir kişi ile ileri geri yaparak bakmayı seviyoruz. Yetkili veya özel hiç farketmiyor odak noktası hizmet sunarak para kazanmak yerine yalnızca para kazanmak olunca hatalı veya eksik iş çıkıyor ortaya. Alt takımda boşluk, kaçak vs olunca muayeneden de geçmiyor genelde. Bu kadar rutin bir kontrol yani. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Heyecanlı bir sürece girdik. Z rot değişiminden sonra lakırtı devam etti. Servisin bu aşamadan nasıl davranacağını ben de merak ediyorum ses yapan ilk parça değişti şimdi diğeri değişecek ne var mı bunda? bir arabada tek parça bozulur diğerleri sağlamdır diye bir kural mı var 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık 2024 Yazar Paylaş 14 Aralık 2024 Yaris hibrit pili serviste 65 bin liraya değişti. 13 tane z rot parasına pil. Güzel tezgah valla. Z rot için tabi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Ü.Emre Kartal yazdı: Basit bir süspansiyon test cihazı ile gayet basitçe bulunur sebep. Ama tabi biz kaputa birini alıp içeride de bir kişi ile ileri geri yaparak bakmayı seviyoruz öyle deme üzme bizi 😀 Bagaja girip tıkırtı tespitim olmustur 😂 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaris hibrit pili serviste 65 bin liraya değişti. 13 tane z rot parasına pil. Güzel tezgah valla. Z rot için tabi 1000 dolarlık parça için servis kuru farklı mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Aralık 2024 Yazar Paylaş 14 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: 1000 dolarlık parça için servis kuru farklı mı Corolla için 2000 dolar demişiz seneler önce. Dolar şu an düşük kaldı. Corolla pili 80 bin olması lazım. Değişmemiş. Ama düşmesini beklerdik. Globalde pil fiyatları bu sene yarıya düşmüş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Corolla için 2000 dolar demişiz seneler önce. Dolar şu an düşük kaldı. Corolla pili 80 bin olması lazım. Değişmemiş. Ama düşmesini beklerdik. Globalde pil fiyatları bu sene yarıya düşmüş 1000 doları kim dedi kuşlar mı? kur 9.8 kusur iken 10bni diyen el kaldırsın? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Aralık 2024 Yazar Paylaş 23 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: tarif ya direksiyon kutusu ya da ilintili bir yer, emin değilim ama galiba böyle. lakin direksiyonu sağ sol yapınca gelmiyor. Her bozuk yolda yapmıyor. Hızım 9-10km olmalı ve o şekilde araç sallanmalı. Aracı sallayınca da ses yok. eskiden corolla’da direksiyon kutusunda bu tarz bi sıkıntı oluyormuş ama yenilerde durum ne bilmiyorum. Rivayete göre yeterli torkta sıkılmayan bazı şeyler varmış. Yol şartlarından dolayı gevşeme yapıyormuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2024 Paylaş 23 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: lakin direksiyonu sağ sol yapınca gelmiyor. gelmez gelmemeli zaten kutu ise, zira hareketsiz durunca gelir , kutu olarak hareketsiz yani, galerici ses giderci kullanılabilir satarken 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts