Mert Yeldan 25 Ekim 2024 Paylaş 25 Ekim 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Başka işaret… hmmmm…. Dururken rölantide çalışıyor. Arıza olabilir. Motor inecek Direksiyon ateş pahası el değmiyor gibi bir şey 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ekim 2024 Yazar Paylaş 25 Ekim 2024 Mert Yeldan yazdı: Direksiyon ateş pahası el değmiyor gibi bir şey direksiyon inecek o zaman ya kardeş dışarısı soğuk. İçerisi sıcak. Biliyosun sıcak soğuk elde çatlama yapıyor. Yoksa … Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 25 Ekim 2024 Paylaş 25 Ekim 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: direksiyon inecek o zaman ya kardeş dışarısı soğuk. İçerisi sıcak. Biliyosun sıcak soğuk elde çatlama yapıyor. Yoksa … Nivea krem 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim 2024 Paylaş 25 Ekim 2024 Mert Yeldan yazdı: @Tansu Kalafatoğlu donanımsız çıplak kelline tigu sahibi bi vatandaşı arıyorum konusu nerdeydi? Bildirim gelmeyince haberim olmamış.. Saplamaya calışan çalısana.. Donanımsız mı ? Vuhaahahahha Paydon sizin aracınızda klima tuşları çeviymelimi acaba Tansu Kalafatoğlu yazdı: haaa sen normal motoru diyorsun. Yav ben o motor 2000 devirdeyken 150 gidiyorum. Sen diyorsun 110-120 sen 2k devirde 150 mi gidiyosun ? Bak bi daha duymiiim böyle şeyler 😂 kulaklar gitmiş bizi de öyle sanıyor 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim 2024 Paylaş 25 Ekim 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi de utanmadan foto atıyor. buz gibi havada 21’e getirmiş, sanki içeride atletle duruyor bugün de kovayla tampona çamur atmış. Sanırsın çotanak off road kulüple yaylalarda geziyor çamur atma 😂 Biz üşüsek acarız ısıtmayı, sen üsüsen atarız toprağı 😂 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Ekim 2024 Paylaş 25 Ekim 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi de utanmadan foto atıyor. buz gibi havada 21’e getirmiş, sanki içeride atletle duruyor bugün de kovayla tampona çamur atmış. Sanırsın çotanak off road kulüple yaylalarda geziyor Ortam sicah sende gelsene Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Teknoloji ilerliyor https://www.instagram.com/reel/DCeUahuJlLE/?igsh=d3dxbHJibWx3YzR6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 olması gereken , boşu getir doluyu götür. burada mülkiyet önemli müşteriye ait olmaz, kiralanır, reno nun ilk sistemi gibi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2024 Yazar Paylaş 24 Kasım 2024 Koray Demir yazdı: Teknoloji ilerliyor https://www.instagram.com/reel/DCeUahuJlLE/?igsh=d3dxbHJibWx3YzR6 Ama bu çözüm geride kaldı. Çünkü ağırlığı azaltmak için bataryayı şasi yaptılar. Haa 5sn’de şasi sök tak yaparlar, o olur çin’de 50 marka var. 17-20 milyon otomobil üretiliyor. Devlet desteği var. Hatalara karşı garanti sistemlerini hiç aksatmıyorlar. Çünkü kendilerini kanıtlamak zorundalar. Ciddi vergi yaptırımları var. bakalım ne kadar dayanacaklar. Bu arada çin çok değişik bir yer. Çok büyük. Adamlar toyotanın hibrit şanzımanı kopyalamışlar, isteyene satıyorlar. Yani gidip dükkandan hibrit şanzıman alıp evdeki aracına takabiliyorsun. Bunun gibi akla gelen her türlü şeyi üretiyorlar. Devasa bir olay. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Hibrit şanzıman mi dediniz? Aha şimdi muhabbet başlar cekirdegimi aldım bekliyorum. 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adamlar toyotanın hibrit şanzımanı kopyalamışlar, isteyene satıyorlar. dolandırıcılar yani? olmayanı satıp ibana para mı istiyorlar yani ? 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Çağlar Bayur yazdı: dolandırıcılar yani? olmayanı satıp ibana para mı istiyorlar yani ? Şunu gibi bir şey mi? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2024 Yazar Paylaş 24 Kasım 2024 Mehmet Yeter yazdı: Hibrit şanzıman mi dediniz? Aha şimdi muhabbet başlar cekirdegimi aldım bekliyorum. buna bi isim bulmak lazım. Böyle olmayacak 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: buna bi isim bulmak lazım. Böyle olmayacak Mavi gibi olanlara mavimtirak deniyor bildiğim kadarıyla sanzimantirak . 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2024 Yazar Paylaş 2 Aralık 2024 şaka gibi. adamlar benim arabadaki 2zr fxe motoru birebir kopyalamış binlerce adet satıyor. tanesi 1000 dolar bu adamlarla nasıl rekabet edebilirsiniz ki. bunlar insan değil https://cntosen.en.made-in-china.com/product/JZyaLqDkXgGK/China-High-Quality-2zr-Fe-Engine-Assembly-for-Toyota-Corolla-2zr-18-15-2zr-Fe-1-8L.html Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2024 Yazar Paylaş 6 Aralık 2024 76 bin km’de ilk masrafı açtı. Beklenmeyen yerden gol yedik 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Noolmuş noolmuş? 10 yıl garantisi ne oldu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Beklenmeyen yerden şanzıman? Tansu Kalafatoğlu yazdı: ilk masrafı masraf denmiş? ampül mü patladı? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 76 bin km’de ilk masrafı açtı. Beklenmeyen yerden gol yedik Geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2024 Yazar Paylaş 6 Aralık 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Geçmiş olsun. Umarım önemli bir şey değildir. tşkler hocam. Sürüş güvenliği açısından önemli bi parça @Çağlar Bayur Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2024 Yazar Paylaş 6 Aralık 2024 Sağ z rot gidik. Bu kadar kısa sürede nasıl olur anlamadım. Toyota on kapsamında değil. Çünkü ampül gibi aşınır bi parçaymış. birçok kişiye sordum. 200 bin devirenler bile hiç değişmemiş. Acaba 3200 rakıma çıkarken mi oldu Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Opel bile 150 bin km de yaptı. Kaç yayla kaç rakım kaç çukur kaç kasis gördü. Alma Alman ın ahını çıkar aheste aheste 😬 Geçmiş olsun. Ha bu arada geçen sene 150 liraya yaptırmıştım 😂 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık 2024 Paylaş 6 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: şanzıman? masraf denmiş? ampül mü patladı? Erken açıklama yaptı eglenecektik biraz lastiğe vida girdi, bijon sıyırdı, balatalar ses yapıyor falan diye. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts