Ali Gülmez 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: b5.5 kasa varken ordudan dönüşte bitane şirket aracı hybrid corolla ile oynayarak gelmiştik, düzde yanyana kafa burun gidiyoruz, trafikte ben geçiyorum. Şaka maka çift kırmızı pd130 passatla aynı gidiyorlar, bendeki yazılımsızdı. 200 e doğru arayı açmaya başladım anca alalh allah bana denk gelenleri hepsi sağ şeritten at arabası modunda gidiyor ilginç geldi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Bahsi geçenler 122’lik. Bi de 140’lık var. Ferrari lambo falan yani 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Servet Aydın yazdı: Tansu, yolda senin araca denk gelmişliğim çok. Bir kaçı ile ufaktan kapışma vs yaptım uygun şartlarda. Arayı açıp uzuyor. Pasat ile yakalayamıyorum. Çok seriler Tamer Topaç yazdı: Posatı tokatlıyorlarmış . Ezip çiğniyorlarmış Toz duman yutturuyorlarmış Stop izletiyorlarmış Posat posat olalı böyle madara olmuyormuş... O da birşey mi. İhtiyaç halinde motorsikletten takviye bile yapıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: O da birşey mi. İhtiyaç halinde motorsikletten takviye bile yapıyorlar Sonra kol bacak kırılıyormuş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Metin Akbal yazdı: Abi DSG bozuk Android tırt LPG can 😬 Ben ciddiyim pasatı yiyor hele ara hızlanma manyak Tansu Kalafatoğlu yazdı: abi. Abim. Bir daha söylesene gözünün yagını yiyem Cidden fena seriler Ali Gülmez yazdı: alalh allah bana denk gelenleri hepsi sağ şeritten at arabası modunda gidiyor ilginç geldi Hibrit alan ne yapacak başka? Amaç ekonomi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Servet Aydın yazdı: pasatı yiyor possatın son hızı 179 mu? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Servet Aydın yazdı: Ben ciddiyim pasatı yiyor hele ara hızlanma manyak İşte hepsi bu kadar ya. Sadece arada bi hızlanıyorlar :P Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: possatın son hızı 179 mu? 5milyonluk x90’da 180’de kalıyor🍆 Mehmet Ozyurek yazdı: İşte hepsi bu kadar ya. Sadece arada bi hızlanıyorlar :P İsterse hızlanır yani? 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Servet Aydın yazdı: 180 Nelerine yetmiyor anlamıyorum ki? Birinin arabası kapısız , birinin ki 3x2. Hele birininkinde şanzıman bile yok. 12-13 cm den bahsetmiyorum bile 3 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos Ali Gülmez yazdı: alalh allah bana denk gelenleri hepsi sağ şeritten at arabası modunda gidiyor ilginç geldi yok abi şahıs aracı olan genelde hipermil mevzusu yavaş sakin gidiyorlar, şirket arabası kullanan 1.6 egea dan inip hybrid e binenler yolda baş kesiyorlar Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 15 Ağustos Yazar Paylaş 15 Ağustos Noldu şimdi, nerede kapışıyoruz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ağustos Paylaş 15 Ağustos siz kapışın ben ilerideki mekada latte ısmarladım masada beklerim 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sıcak video. 16:48'te bi şey söylüyorsunuz, tam anlamadım? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: 16:48'te bi şey söylüyorsunuz, tam anlamadım? İsmi şanzıman yağı. Arabada şanzıman yokken neye o yağı koyuyorlar ben de bilmiyorum 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: 16:48'te bi şey söylüyorsunuz, tam anlamadım? serviste fatura şişirmesi işte, olmayana yağ satmış 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Katıldığım bir yalın üretim eğitiminde, eğitimi veren eski bir toyota çalışanı. Uzun yıllar yöneticilik yapmış. Arabası corolla ve dışarıda bakım yaptırdığını söyledi. Garanti dışı kalır dedik, "garantiye gerek yok ki, zaten bozulmaz" diye kendinden emin konuştu. Sen daha onun kadar emin değilsin. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Yorumlarda biri vitesi boşa al yakıttan tasarruf et demiş. Ben olsam şanzıman yağlamasını kesmesin diye D de kullanmayı öneririm de sende şanzıman olmayınca adam haklı diyeceğim ama bu seferde boşa alınan sadece şanzıman olmayacak ki. Error. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Metin Akbal yazdı: Yorumlarda biri vitesi boşa al yakıttan tasarruf et demiş. Ben olsam şanzıman yağlamasını kesmesin diye D de kullanmayı öneririm de sende şanzıman olmayınca adam haklı diyeceğim ama bu seferde boşa alınan sadece şanzıman olmayacak ki. Error. Bizim araçlarda boş vites tüketimi arttırıyor. Malum, motor çalışırken pilleri şarj etmiyor, boşa gidiyor enerji. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Bizim araçlarda boş vites tüketimi arttırıyor. Malum, motor çalışırken pilleri şarj etmiyor, boşa gidiyor enerji. Olayımız PRNDSL var mı yok mu 😅 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Metin Akbal yazdı: Olayımız PRNDSL var mı yok mu 😅 PRNDB var bizde Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Bir şey merak ettim. Bunlarda vites geçişleri nasıl? Malum artık bir şanzımanı olduğu kabul edildi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Sani Gerşon yazdı: PRNDB var bizde Oda aklıma gelmeyen harf 😊 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Bir şey merak ettim. Bunlarda vites geçişleri nasıl? Malum artık bir şanzımanı olduğu kabul edildi İşte elle P'ye alıyorsunuz, ileri gidecekseniz D'ye, geri gidecekseniz R'ye falan. Standart yani. Onun haricinde vites geçişi diye bir şey yok, sabit hızlanma 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Bunlarda vites Vites mi? hiç görmedim. Metin Akbal yazdı: Olayımız PRNDSL var mı yok mu 😅 Harf vereyim mi? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts