Selim Bilgin 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Hep aynı şeyi yazıyorum da; Bkz. 2.0 tdi multitronic a4 Hatta C5 kasada 3.0 NA benzinli multitronic var. Güzel bir kafa. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Audinin yüz karası multitronic, mercedes de aynı hatayı a ve b klas da yaptı. @Tansu Kalafatoğlu abi düz yolda şanzımanı B ye alıp gitmeyi denedin mi, ne fark oluyor eğer denediysen ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: stf tlf falan derken yalnız ondan senin motorda da var, enjektör var ise, şanzımandan çalan capon enjektör takmadı ise bilemem Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Servet Aydın yazdı: Uzun tutmayı severim😁 Bırak hemen, bırak. 🤣🤣 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: Audinin yüz karası multitronic, mercedes de aynı hatayı a ve b klas da yaptı. @Tansu Kalafatoğlu abi düz yolda şanzımanı B ye alıp gitmeyi denedin mi, ne fark oluyor eğer denediysen ? B vites sanal alemde çok kurcalanıyor B vites Brake demek. Yakıtı artırır, ayak gazda değilken fren yaptırır falan. @Çağlar Bayur bizdeki benzin için. Sizdeki benzin^2 olduğu için bilimsel hesap makinesi lazım 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Biz B de kullanırız ozaman, benim bünyem 2 litre yakmaya alışkın değil 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: bizdeki benzin için. Sizdeki benzin^2 olduğu için bilimsel hesap makinesi lazım kütle ayd ad amarsta da aynıdır, ağırlık değişir lakin konu ile alaksı yok, bir atkinson da ltft derdi başlarsa, o serviste olmak istemezdim .. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: B vites sanal alemde çok kurcalanıyor B vites Brake demek. Yakıtı artırır, ayak gazda değilken fren yaptırır falan. İx1 kullanırken viteslerde B vardı merak edip denedim gazdan ayağımı kaldırınca fren yapıyordu tam çarpışan araba izlenimi verdi hemen vitesi D ye aldım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Bu teslalarda ayağı gazdan çekince fren yapıyor ya arkada fren lambası yakmıomu araba ? Bugun bitanesinin arkasından gidiyordum sıkışık yol 60-70 li hızlar 2-3 kere birden yaklaştığımı farkedip sert fren yaptım Bariz yavaşladı ama fren lambası yanmadı arkadan giriyordum Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: @Tansu Kalafatoğlu abi düz yolda şanzımanı B ye alıp gitmeyi denedin mi, ne fark oluyor eğer denediysen ? İçten yanmalı neredeyse kapanmıyor. Fren miktarı çok artıyor. Rejenerasyon artıyor, tüketim de artıyor. Pil çabuk doluyor ama boşalmıyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos Sani Gerşon yazdı: İçten yanmalı neredeyse kapanmıyor. Fren miktarı çok artıyor. Rejenerasyon artıyor, tüketim de artıyor. Pil çabuk doluyor ama boşalmıyor. Pil dolduğu için millet hep B’yi daha çok şarj etme, daha iyi rejenerasyon sanıyor ama öyle değil. D+fren ile B’yi karşılaştırınca, B vites pili daha az dolduruyor. Bolu dağından inerken 90’a sabitleyeceğiz. B’ye aldık sabit hız iniyor. Diğer sefer D+frene basıp 90’la sabit indik. B viteste çok daha az şarj eder. Zaten amaç da bu. Motoru çalıştırarak enerjiyi soğurmak Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Hep aynı şeyi yazıyorum da; Bkz. 2.0 tdi multitronic a4 Hatta C5 kasada 3.0 NA benzinli multitronic var. Güzel bir kafa. Harbiden şu multitronik ne? Passatlarda da çıkıyor karşıma, alınır mı ki? Multitronik s falan bişey diyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bolu dağından inerken 90’a sabitleyeceğiz. B’ye aldık sabit hız iniyor. Diğer sefer D+frene basıp 90’la sabit indik. Amaç zaten aslında B'ye alıp frene basmadan inmek. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Amaç zaten aslında B'ye alıp frene basmadan inmek. D ile inerken de gazdan ayağını çekine hafif fren yaparak iniyor pil doluyor, fren yapınca pil daha çok doluyor pilli ix1 de. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Murat Sahın yazdı: Harbiden şu multitronik ne? Passatlarda da çıkıyor karşıma, alınır mı ki? Multitronik s falan bişey diyor cvt 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: D ile inerken de gazdan ayağını çekine hafif fren yaparak iniyor pil doluyor, fren yapınca pil daha çok doluyor pilli ix1 de. Tabi tüm elektriklilerde böyle de, pil dolunca frene basmamak için B modu şart oluyor. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Hadi herkes yerden yüksekliğini ölçsün (fıkra değil) Neyin? 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Servet Aydın yazdı: Neyin? Motorsikletin koltuğunun. Ayaklar yere basacak. 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Servet Aydın yazdı: Neyin? Motoru yakaladığı yüksekliği https://www.facebook.com/share/r/vWBvzNedKxt9Pgnb/?mibextid=oKfgLb Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Ağustos Yazar Paylaş 12 Ağustos - İstanbul, trabzon - doğu karadeniz yaylalar, erzurum, artvin, ispir, kop, ovit - köyde her gün çarşıya gitme, yani her gün rampa in çık - klima hep açık, 3 kişi 3500km, pompa ortalaması 5 lt çıktı. Uzun yollarda trafik elverdiğince yasal hız limitinde sürdüm. 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: doğu karadeniz yaylalar Çekici masrafı ne kadar tuttu çıkarken? 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Çekici masrafı ne kadar tuttu çıkarken? Tırmanırken elektrikli motorun şarjlı matkap gibi milim milim tekeri döndürmesi çok işe yaradı. Kavramalı şanzınan out @Çağlar Bayur köyde babam manuel 2022 manuel berlingo kullanıyor. Yük yok. 8,8 ortalaması var. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Ağustos Paylaş 13 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2022 manuel berlingo liste başı model Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ağustos Yazar Paylaş 13 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: liste başı model 8 çekmeceli derin dondurucu yükledik. Bagaj kapağı azcık açık kaldı. Çok fonksiyonel bir makine. Hoşuma gidiyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts