Mahmut Yıldız 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Hadi herkes yerden yüksekliğini ölçsün (fıkra değil) 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alttaki demirleri düşününce 16-17 cm gibi Ben de bakayım bir ara benimki kaç cm acaba 😂 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alttaki demirleri düşününce 16-17 cm gibi Ben de bakayım bir ara benimki kaç cm acaba 😂 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Alttaki demirleri düşününce 16-17 cm gibi Ben de bakayım bir ara benimki kaç cm acaba 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: işte ilim işte bilim bu arge ile mars a bile gideriz uzun zamandır izlediğim en bilgilendirici test 1 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Servet Aydın yazdı: arabanın altından plastik sarkıyor. Kim vurduya gitti sanmıştım Ben vurdum len Orada toyota olsa pilleri alev alırdı.. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Emre Şimşek yazdı: Bizimkine nereden ulaşacağız? Yazmıyor hiç bi yerde hereşyi de internetten beklemesek, DIY ? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: işte ilim işte bilim bu arge ile mars a bile gideriz uzun zamandır izlediğim en bilgilendirici test Peki doğru bir ölçümü nasıl yapacağız Çağlar abi? Depo boş mu olmalı dolu mu olmalı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Ağustos Yazar Paylaş 9 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Peki doğru bir ölçümü nasıl yapacağız Çağlar abi? Depo boş mu olmalı dolu mu olmalı? doğru görecelidir. Yok böyle değildi. Onun tabiriyle; “Doğru izafidir” o yüzden arabaların mutlak bir yerden yüksekliği yoktur 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Peki doğru bir ölçümü nasıl yapacağız Çağlar abi? Depo boş mu olmalı dolu mu olmalı? teknik olarak boşken, yüksüz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos (düzenlendi) İstanbulda isen Japonlara gidelim Tansu. 2 büyük gemi gelmiş bol bol japon kültür şovu varmış. Ben gidiyorum . 6000 tonluk Füze gemisi getirmişler. https://x.com/JaponyaBE/status/1821856760480596208 9 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Ya Captur olsaydı o dağlarda? Corolla hiç olmazsa altını vurur, Captur çalışmıyor bile 😊 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Ağustos Paylaş 9 Ağustos Ü.Emre Kartal yazdı: Alttaki demirleri düşününce 16-17 cm gibi Ben de bakayım bir ara benimki kaç cm acaba 😂 Alttaki demirleri düşününce 16-17 cm gibi Ben de bakayım bir ara benimki kaç cm acaba 😂 Alttaki demirleri düşününce 16-17 cm gibi Ben de bakayım bir ara benimki kaç cm acaba 😂 Şu resimler bi silinse forum kapatılır yeminle 😂 Ali Darbaz yazdı: İstanbulda isen Japonlara gidelim Tansu. 2 büyük gemi gelmiş bol bol japon kültür şovu varmış. Ben gidiyorum . 6000 tonluk Füze gemisi getirmişler. https://x.com/JaponyaBE/status/1821856760480596208 Twitter’daki reklam gibi hızlıca geçtim bir gafletle kusura bakma 😅 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Ali Darbaz yazdı: İstanbulda isen Japonlara gidelim Tansu. 2 büyük gemi gelmiş bol bol japon kültür şovu varmış. Ben gidiyorum . 6000 tonluk Füze gemisi getirmişler. https://x.com/JaponyaBE/status/1821856760480596208 Japon füzesi. Bozulmayandan değilim maalesef Yorum bağlantısı
Emin Önal 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: işte ilim işte bilim bu arge ile mars a bile gideriz uzun zamandır izlediğim en bilgilendirici test Bundan sonra Tansu'ya Laz Müteahhit diyeceğim Ali Darbaz yazdı: 2 büyük gemi gelmiş Onun yüzünden dün Sarayburnu kilitti. Neyseki 2teker ile pek etkilenmedim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Hadi herkes yerden yüksekliğini ölçsün (fıkra değil) 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Emin Önal yazdı: Bundan sonra Tansu'ya Laz Müteahhit diyeceğim istanbul trabzon radar radar dediler. Ceza yememişim. Hem laz hem müteahhit olsam eds+fiziki radar yemem lazımdı 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: istanbul trabzon radar radar dediler. Ceza yememişim. Hem laz hem müteahhit olsam eds+fiziki radar yemem lazımdı Araba bağırıyor diye 100 u gecmemissindir 😜 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: Bir de radara direk girmeniz lazım. Metin Akbal yazdı: Araba bağırıyor diye 100 u gecmemissindir 😜 Cvt sandınız galiba bunu neyse uzun yoldan sonra verileri gönderin de denklem çözen hesap makinesiyle yakıtınızı hesaplayalım. Çok yoruluyorsunuz lpg benzin stf tlf falan derken Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: Cvt sandınız galiba bunu neyse uzun yoldan sonra verileri gönderin de denklem çözen hesap makinesiyle yakıtınızı hesaplayalım. Çok yoruluyorsunuz lpg benzin stf tlf falan derken Bizim CVT bagirmiyor ki 😊 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: Bizim CVT bagirmiyor ki 😊 Bağırmayan CVT mi varmış 10 Ağustos tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Bağırmayan CVT mi varmış 1.0 ile sessiz çığlıklar atıyormuş 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Servet Aydın yazdı: Altı üstü iki kelime yazdım, bu kadar uzuuun videoya gerek yoktu😊 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Mahmut Yıldız yazdı: Altı üstü iki kelime yazdım, bu kadar uzuuun videoya gerek yoktu😊 Uzun tutmayı severim😁 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Bağırmayan CVT mi varmış Atmosferik olmayanlar bagirmiyor 100 de 😬 Şanzımansızlar konuyu kasıyor diyeceğim de konu sahibi sanzimansiz 😅 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts