Erdem Doğan 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yıllık rot bakımı 500₺ arkalar bozulmamış. Önler çok az açılmış. Usta normal dedi. Duran araba bile yapabilir bunu dedi. Bedava, keske burda da ucuz olsa da her yil kontrol ettirsem. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Erdem Doğan yazdı: Bedava, keske burda da ucuz olsa da her yil kontrol ettirsem. Kıskandın. Evet kıskandın Almanlara söyler misin biraz da onlar kıskansın 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Erdem Doğan yazdı: Bedava, keske burda da ucuz olsa da her yil kontrol ettirsem. Ankarada Hunter cihazı ile yaptırdım rot ayarını 400 tl Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Servet Aydın yazdı: Rakam uygun. 20 dk sürdü bağlaması etmesi ayar yapması. Zaten sıkıntılı bi eğrilik yoktu. Bence de 500 normal. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: * 0w16 ravenol yağ dışarıdan 1500 lira * serviste; 4000 lira - yağ filtresi - hava filtresi - tapa conta - abidik gubidik spreyler motor üstünü temizledi. * filtron kabin filtresi 330 lira (aloparça) * batarya filtresi 200 lira (n11) toplam: 6.020 lira Bir hata olabilir mi? 2 hafta evvel Corolla Cross sahibi olan bir tanıdığım serviste 7binTL'ye yaptırdı bakımını? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Bir hata olabilir mi? 2 hafta evvel Corolla Cross sahibi olan bir tanıdığım serviste 7binTL'ye yaptırdı bakımını? hata olabilir. 7000 çok az ben servisten hiçbir şey almadım neredeyse. Onu çıkar bunu çıkar. 2 filtre bi contaya 4000 verdim. Normalde klasik bakım 8-9 bin lira Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: hata olabilir. 7000 çok az ben servisten hiçbir şey almadım neredeyse. Onu çıkar bunu çıkar. 2 filtre bi contaya 4000 verdim. Normalde klasik bakım 8-9 bin lira enjektör temizleyici dahil 7bin ödediğini söyledi. Fatura isteyeyim mi? Düzeltme: Fatura yollamış, 7683TL ödemiş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Sani Gerşon yazdı: enjektör temizleyici dahil 7bin ödediğini söyledi. Fatura isteyeyim mi? Düzeltme: Fatura yollamış, 7683TL ödemiş. olur bakarız. tahmini bakımı, yağ, yağ filtresi, kabin filtresi, tapa conta, atık ücreti, balata sprey ücreti varsa bir de batarya filtresi vardır. bir de enjektör temizleyici varmış. Bu varsa batarya filtresi değişmemiş olabilir o fiyata Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Batarya filtresi değişmiş, klima dezenfeksiyon bile yapılmış. Bence sizin servisin rakamlarında sorun var. Şanzıman yok diyenler de mi bunlardı yoksa Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 23 Temmuz Paylaş 23 Temmuz Ali Gülmez yazdı: Ankarada Hunter cihazı ile yaptırdım rot ayarını 400 tl Burda da var Hunter cihaz, 120 euro, 2 depo benzin parasi olmasi disinda sorun yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Temmuz Yazar Paylaş 23 Temmuz Sani Gerşon yazdı: Batarya filtresi değişmiş, klima dezenfeksiyon bile yapılmış. Bence sizin servisin rakamlarında sorun var. Şanzıman yok diyenler de mi bunlardı yoksa ama enjektör temizleme yok burada o 1000 lirayı neye almışlar anlamadım. Motor üstünü spreyle temizlemeyse bugün bedava yaptırdım. hibrit filtresini yarı yarıya yazmışlar. Bir de işçiliği 1000 lira az yazmışlar. valla facebook gruplarında fiyatlar 7-9 bin arası değişiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Yetkili servis için 7 bin civarı fiyatlar çok anormal değil. Benim merak ettiğim batarya filtresini serviste değişmeyince veya yan sanayi takınca piller garantiden çıkmıyor mu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz Yazar Paylaş 24 Temmuz Koray Demir yazdı: Yetkili servis için 7 bin civarı fiyatlar çok anormal değil. Benim merak ettiğim batarya filtresini serviste değişmeyince veya yan sanayi takınca piller garantiden çıkmıyor mu? İlk 5 yıl için çıkmıyor. Sonradan çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz Yazar Paylaş 24 Temmuz Tamer Topaç yazdı: 0W-8 konuluyor mu bu araca? Bi kanalda 0w8 ile wd-40’ı karşılaştırmışlar. Wd40 daha çok koruyormuş 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bi kanalda 0w8 ile wd-40’ı karşılaştırmışlar. Wd40 daha çok koruyormuş WD-40 adamdır . 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz WD40 motordaki kurumu alır ama yapışmaz. Bunu öneririm biraz toz tutar ama hava filtresini takarsak birşey olmaz 😬 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: ama enjektör temizleme yok burada o 1000 lirayı neye almışlar anlamadım. Motor üstünü spreyle temizlemeyse bugün bedava yaptırdım. hibrit filtresini yarı yarıya yazmışlar. Bir de işçiliği 1000 lira az yazmışlar. valla facebook gruplarında fiyatlar 7-9 bin arası değişiyor. her toyota servisi tuturabildiğen mi yazıoyr yani Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Temmuz Yazar Paylaş 24 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: her toyota servisi tuturabildiğen mi yazıoyr yani Yenibosna ben dışarıdan yağ almam diyor. Bayrampaşa tamam getir yağını diyor, not düşüyor. zaten insanın suratına bakmıyorlar. Aslında serviste ustalar iyi. Danışman denenler zırtapoz. müşteriye “bir şey bilmez, anlamaz” gözüyle bakıyorlar. Az farklı şey söyleyince hemen yüzleri düşüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: müşteriye “bir şey bilmez, anlamaz” gözüyle bakıyorlar. sene 1982 doğan çıkmıştı, mavi metalik çift yuvarlak far,, ikisi de h4, onların kısaları ile uzunları birlikte bağlardık üfffff... tampona da alta iki takım hella offfff 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yenibosna ben dışarıdan yağ almam diyor. Bayrampaşa tamam getir yağını diyor, not düşüyor. zaten insanın suratına bakmıyorlar. Aslında serviste ustalar iyi. Danışman denenler zırtapoz. müşteriye “bir şey bilmez, anlamaz” gözüyle bakıyorlar. Az farklı şey söyleyince hemen yüzleri düşüyor İsim vermeden anlatacağım, babamın önceki corollasında arka frenlerde ötme sorunu vardı. Defalarca servise götürdük, hem ben hem babam. Her defasında toz var temizledik harici bir şey yapılmadı. Ön balatalarda da vardı değişmişti, balata değişimi talep ettim. Yok aynı balata ötme yapar dediler, değişmediler. Ben biraz kurcalayınca meğerse bülten olduğunu ve bu problemin balata değil farklı tip kaliper değişimi ile çözüldüğünü gördüm. Bülteni çıktı aldım servise gittim. Ustadan tut müdürüne kadar bültene bakmayan kalmadı. Ben hazırladım sanki, nasıl eriştiniz nereden buldunuz vs. Tabi yapacak bir şey kalmadı, sipariş ettiler geldi ve sorun çözüldü. Ama sipariş ederken dahi üreticiden daha iyi bilen arkadaşlar bununla alakası yok diyordu. Yetkili yetkisiz hiç farketmez, odak para kazanmak, hizmet sunmak olmayınca durum böyle oluyor. 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Temmuz Paylaş 24 Temmuz Ü.Emre Kartal yazdı: odak para kazanmak, aslında tam tersine, daha da kötü yani, servilser bülteni uyguladıkça da para kazanır, da layığı ile çalışan personel yok , hadi az diyelim 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Temmuz Paylaş 25 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aslında serviste ustalar iyi. Danışman denenler zırtapoz. Hyundai Maslak Plaza' ya, git çay içmeye geldim de . Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Temmuz Yazar Paylaş 25 Temmuz Hava filtresi değişmiş. endoskopik kamerayla yağ filtresinin temiz oluşundan değiştiğine kanaat getirdim. yağı müsait zamanda laboratuvara gönderip benim yağım olup olmadığını kontrol edeceğim. en son kendimi de bakırköy’e bırakırım 2 1 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts