Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Deneyim olarak yazalım. Gruptan birisi başlık açtı. Kibriti 400.000km olmuş. Bu km’ye kadar herhangi bir arıza yok. Anahtar değmemiş. Ama şimdi düşük devirlerde zaman zaman silkeleme yapmaya başlamış. Çözüm arıyordu. yabancı forumlardan duyduğumuz bilgiyi paylaştık. Egr ve emme manifoldu dolmuştur dedik. söktürmüş, temizletmiş. Sorunu çözülmüş. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Deneyim olarak yazalım. Gruptan birisi başlık açtı. Kibriti 400.000km olmuş. Bu km’ye kadar herhangi bir arıza yok. Anahtar değmemiş. Ama şimdi düşük devirlerde zaman zaman silkeleme yapmaya başlamış. Çözüm arıyordu. yabancı forumlardan duyduğumuz bilgiyi paylaştık. Egr ve emme manifoldu dolmuştur dedik. söktürmüş, temizletmiş. Sorunu çözülmüş. Tüplü olanlar sorun yaşamışmı hiç. Kaç km olmuş enyüksek tüpde. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: Tüplü olanlar sorun yaşamışmı hiç. Kaç km olmuş enyüksek tüpde. lpg taktıran taksiciler vardı tam taksici arabası aslında Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: Tüplü olanlar sorun yaşamışmı hiç. Kaç km olmuş enyüksek tüpde. tüplülerde sorun duymadım. Tüplü hibritte egr ve emme manifoldunun dolma sorunu olmaz mesela. Ama montaj ve yazılımdan başka şeyler olur mu bilemem. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 9 Haziran Paylaş 9 Haziran (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunun ikincisi yok ama Bütün bu bağırış çağırış sadece 4400 metreyi beleşe gitmek için miydi 9 Haziran tarihinde Oğuzkan Erışık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Oğuzkan Erışık yazdı: Bütün bu bağırış çağırış sadece 4400 metreyi beleşe gitmek için miydi yaylaya gidip açık alana soba kurup ısınmak kadar verimli olamaz tabi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Haziran Paylaş 9 Haziran (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: yaylaya gidip açık alana soba kurup ısınmak kadar verimli olamaz tabi Bu arabada fenaymış. 13 kw batarya ile 140 - 170 km yol gidiyormuş 9 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Haziran Yazar Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu arabada fenaymış. 13 kw batarya ile 140 - 170 km yol gidiyormuş araba ruhsatlı mı bunlar kasaba arabası Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: araba ruhsatlı mı bunlar kasaba arabası vergi konsun bunlara çok msli olsun Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu arabada fenaymış. 13 kw batarya ile 140 - 170 km yol gidiyormuş Bu araba sayılmaz, sayılsada otoyolda 70 km iyi bir hızmış diyor kine göre neye göre. Allah akıl fikir versin bu tür araçlar martı skuterlwr gibi milletin çok canını yakacak gibi görünüyor. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Haziran Paylaş 9 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu arabada fenaymış. 13 kw batarya ile 140 - 170 km yol gidiyormuş Bunlar karasamsun rampasından çıkamıyor, geçen bitane motorlu kurye tek bacağını yandan bagaja dayayıp itekliyordu yavaş yavaş çıkıyorlardı beraber, fiyatına baktım 550 bin liraymış, bi insan nasıl şu parayı verip üstüne o rezilliği çeker asla mantıklı gelmiyor. 550 ye hybrid yaris var yahu çok saçma. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Haziran Paylaş 10 Haziran 550 ye sıfır R12 sw üretilir, paynırlı lpg li missss 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Haziran Yazar Paylaş 16 Haziran Ali Darbaz yazdı: Batarya paketi garantiden değişicek mi? yoo. Videonun sonunu dinlemedin galiba Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: yoo. Videonun sonunu dinlemedin galiba alacağımı alıp çıktım ondandır .. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 17 Haziran Paylaş 17 Haziran Ali Darbaz yazdı: Batarya paketi garantiden değişicek mi? Dün 1.5 hibrit yaris ilanlarına bakarken km si yüksek bir aracın bataryası yerkili serviste sıfırlanmış ve 80 bin tl ödeme yapılmış yazıyordu. Fiyat bilerek az yazılmadı ise bana uygun geldi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran Yazar Paylaş 17 Haziran Ali Gülmez yazdı: Dün 1.5 hibrit yaris ilanlarına bakarken km si yüksek bir aracın bataryası yerkili serviste sıfırlanmış ve 80 bin tl ödeme yapılmış yazıyordu. Fiyat bilerek az yazılmadı ise bana uygun geldi 2000 dolar civarı. 15 senede para değil 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2000 dolar civarı. üfff dolar bazında iki misli zam mı yedi? ne ara oldu bu? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran Yazar Paylaş 18 Haziran Çağlar Bayur yazdı: üfff dolar bazında iki misli zam mı yedi? ne ara oldu bu? benim haricinde herkes fiyatını soruyor. Ben de 3 sene önce servisten aldığım fiyatı söylüyorum. Benim korkum para değil. Araç o kadar dayanıklıki, ileride bozulduğunda “biz öyle bi araç yapmış mıydık yaa” deyip parça tedarik edemeyecekler 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran Paylaş 18 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Benim korkum para değil. ben korkarım paradan, lpg candır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Bu sahip aracı bırakıyor. Sebeblerinde haklımı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Haziran Yazar Paylaş 19 Haziran Ali Darbaz yazdı: Bu sahip aracı bırakıyor. Sebeblerinde haklımı Sürekli otoyolda sürüyor. 130 altına düşmüyor. Hibrit kullanmasının bi anlamı yok zaten. Uzun km kullanmadan araba değiştiriyor. Ben olsam daha zevkli araç alırdım ama bu focus atmosferik olmazdı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Haziran Paylaş 19 Haziran Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sürekli otoyolda sürüyor. 130 altına düşmüyor. Hibrit kullanmasının bi anlamı yok zaten. Uzun km kullanmadan araba değiştiriyor. Ben olsam daha zevkli araç alırdım ama bu focus atmosferik olmazdı Kullanım amacı sonradan mı değişmiş başta niye kibrit toyoto almış ki bu bir. İkincisi hadi bı hata ile kibrit toyoto aldın satıp daha büyük bir hatayla atmosferik Focus almak nedir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Haziran Paylaş 19 Haziran (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Kullanım amacı sonradan mı değişmiş başta niye kibrit toyoto almış ki bu bir. İkincisi hadi bı hata ile kibrit toyoto aldın satıp daha büyük bir hatayla atmosferik Focus almak nedir. mtv yüksek geldi heralde. Birde geçen sene ikikez ödemişse derin izler bırakmış olmalı. 19 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts