Tansu Kalafatoğlu 2 Aralık 2023 Yazar Paylaş 2 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Çok güzelmiş hiç birşey anlamadım durumun yoksa sosis getireyim sana. Arabanın önünde bolca stok yaptım 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: durumun yoksa sosis getireyim sana. Arabanın önünde bolca stok yaptım Yok ben sucuk yiyecem 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 2 Aralık 2023 Paylaş 2 Aralık 2023 Planeti falan boşver vitesi eline alacan şööyle 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2023 Yazar Paylaş 5 Aralık 2023 Sucukları yedikten sonra ısındı bizim araba. Hatta yandık. Sauna kıvamına geldi içerisi 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Yanıyorsun Fuat abi Çırağan sarayı gibi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 isveçli bakış açısına göre hamam olmuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Tansu bırak bu işleri, sen bu arabayı uğraşmak için almışsın işte itiraf et, hoşuna gidiyor değilmi, yoksa alırsın düzgün bir benzinli bakarsın keyfine 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2023 Yazar Paylaş 5 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Tansu bırak bu işleri, sen bu arabayı uğraşmak için almışsın işte itiraf et, hoşuna gidiyor değilmi, yoksa alırsın düzgün bir benzinli bakarsın keyfine Yav araba benzinli zaten. Geçen elektrikli dedim. Göktürk hoca kızdı. Senin araban elektrikli değil dedi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sucukları yedikten sonra ısındı bizim araba. Hatta yandık. Sauna kıvamına geldi içerisi O termometreyi bana bi göndersene abi bişiy deniycem geçen kalorifer mazgalında tost ısıttım ben işe giderken bir ara motor suyu sıcaklığı 82ye kadar düştü demişsin, 83e mi çıkmıştı kanalına salça olayım mııı 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yav araba benzinli zaten. Geçen elektrikli dedim. Göktürk hoca kızdı. Senin araban elektrikli değil dedi otur sıfır 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Kanalını kurcaladım biraz. Ne çok sorun yaşamışsın abi yaa. Bagajı baraja çevirmeler fıskiyeler falan.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Aralık 2023 Yazar Paylaş 5 Aralık 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: O termometreyi bana bi göndersene abi bişiy deniycem geçen kalorifer mazgalında tost ısıttım ben işe giderken bir ara motor suyu sıcaklığı 82ye kadar düştü demişsin, 83e mi çıkmıştı kanalına salça olayım mııı bizde numara yok. 4 çeker deyip 1 çekemeyenlere salça olun 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Aralık 2023 Paylaş 5 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Tansu bırak bu işleri, sen bu arabayı uğraşmak için almışsın işte itiraf et, hoşuna gidiyor değilmi, yoksa alırsın düzgün bir benzinli bakarsın keyfine Birde şu açıdan bak @Ali Darbazve @Tansu Kalafatoğluolmasa forum hep sana çatacak onlar foruma sinerji verip ,statik enerjisini sönümlüyor. 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Aralık 2023 Yazar Paylaş 6 Aralık 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Birde şu açıdan bak @Ali Darbazve @Tansu Kalafatoğluolmasa forum hep sana çatacak onlar foruma sinerji verip ,statik enerjisini sönümlüyor. gördün mü ali abi. Forum da hibrit. Kimisi sönümleyici. Kimisi gazlayıcı. Boşuna direnme 1 2 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 7 Aralık 2023 Paylaş 7 Aralık 2023 Murat Sahın yazdı: @Tansu Kalafatoğlu senin araç kaç km'de? Pil sağlığı ne durumda? Günlük 100 km, 80-90 km/h ile sabit düşün, 5 tane de lambada duracağız. Yakıt tüketimim ne olur? Ciddi ciddi soruyorum bu arada, aklımda garip garip şeyler var da Bir de bu şerit takip, çarpışma önleme ve adaptif cc hangi paketlerde var ya da hepsinde var mı? NOT: Panjura sosis tıkamam, kaloriferi de açarım, ona göre söylersen sevinirim. Yaklaşık 130000 km dır kullanıyorum 4 yıl oldu. Pil sağlığında sorun yok. Benim kullanım dikkat etmeden dizel kullanır gibi. Ortalamam 5.5 lt/100 km. Dikkat edilirse ciddi düşer. Benim arac 2019 Dream Paket. 3 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Aralık 2023 Paylaş 10 Aralık 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: gördün mü ali abi. Forum da hibrit. Kimisi sönümleyici. Kimisi gazlayıcı. Boşuna direnme tarih olacaksınız neyse birazda bilgi verelim, güzel video... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2023 Yazar Paylaş 11 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: tarih olacaksınız neyse birazda bilgi verelim, güzel video... tarih kazananlar tarafından yazılır. yaz bunu güzel söz neyse, hibiritin hayırlı olsun abi. Bu sistemi anlayan daha vazgeçemez 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: tarih kazananlar tarafından yazılır. yaz bunu güzel söz neyse, hibiritin hayırlı olsun abi. Bu sistemi anlayan daha vazgeçemez tarih olacaksınız, hibrit şimdilik var yaz kenara Kazanan tam elektrikliler olacak, yeni bir güç kaynağıyla, o zamana kadarda içten yanmalılar hep olacak, sizde azınlıkta kalacaksınız, geçebilmeniz için çok daha ucuz yada aynı olmanız lazım, oda iki motorla ek donanımlarla zor... Aha bak kilyo kibrit, benim kilyo daha güçlü, şehir dışı yakıtlar aynı gibi, şehir içinde az fark var, bendeki donanımla alırsam 1.3 milyon (geri dönüşüm oranı daha yüksek içi özellikle daha kalitesiz üstelik), sence mantıklımı? tarih olacaksınız... en fazla olacağı elektrik motor destekli şanzıman, kliyodaki gibi, ama dediğim gibi, fiyat saçma olduktan sonra anlamsız, aynı yapsınlar o zaman olabilir, şuan alacak olsam düşün hele, 1.3 milyona kilyomu yoksa senin arabadanmı ki en ucuzu 1.5 kaat yoksa 1.5 kaada bunumu alırsın mesela, ısı pompalı... gelecek sizde değil bunlarda.... 11 Aralık 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Aha bak kilyo kibrit, benim kilyo daha güçlü, şehir dışı yakıtlar aynı gibi, şehir içinde az fark var, WLTP'si 4.2LT. Emin misiniz sizinki ile aynı olduğuna? Teknik olarak çok mümkün değil de söylediğiniz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 2.8 litre ile 88 km yol yaptım . Rakam nasıl Hybridci bey. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: tarih olacaksınız neyse birazda bilgi verelim, güzel video... o dönen şeyler ne güzel bir sistem, şanzıman olmaması iyi olmuş Sani Gerşon yazdı: WLTP'si 4.2LT. Emin misiniz sizinki ile aynı olduğuna? Teknik olarak çok mümkün değil de söylediğiniz. hiç değlse şanzımanı var ama 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Ali Darbaz yazdı: 2.8 litre ile 88 km yol yaptım . Rakam nasıl Hybridci bey. Ortalama hız ne gözüküyordu yol bilgisayarında? Misal benim ortalama hızım 10km falan. Tam İstanbul şehir içi trafiği. Göbeği Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: Ortalama hız ne gözüküyordu yol bilgisayarında? Misal benim ortalama hızım 10km falan. Tam İstanbul şehir içi trafiği. Göbeği 66 km hızla Videosu var. Tansuya çektim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2023 Paylaş 11 Aralık 2023 Sani Gerşon yazdı: ortalama hızım 10km falan. ortalama derken asgari iücret gibi yolun %90 ı 10 dur zaten , pillli bisiklet al daha iyi aynı soğuk ama daha hızlı gider 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts