Ali Cihangiroğlu 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 (düzenlendi) ptc-oto kapanan radyatör- olmayan egzost manifoltu sayesinde kışın anında ısınan motor vs. gibi özellikler yoksa mındar derim arkadaş fitillere gelince kapıda en az 2 şer fitil şart, gövdede zaten olacak, ayrıca istersen ek fitilde ilave edebileceksin ama gerek yok zevke... 22 Ekim 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Fitil denince, bugün sağ kapıyı açtım şaak diyr öttü. Yuh dedim noluyor. Kapatıp birdaha açtık yine öttü. Meyvasuyu dökmüş ufaklık iki karınca geldi abi 10 dk açık kalsa olur mu diyorlar. 1 5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: ptc-oto kapanan radyatör- olmayan egzost manifoltu sayesinde kışın anında ısınan motor vs. gibi özellikler yoksa mındar derim arkadaş fitillere gelince kapıda en az 2 şer fitil şart, gövdede zaten olacak, ayrıca istersen ek fitilde ilave edebileceksin ama gerek yok zevke... Toyotanın da mı fitili eksikmiş? Ben fiata özgü sanıyordum Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Murat Sahın yazdı: Toyotanın da mı fitili eksikmiş? Ben fiata özgü sanıyordum fiat için dediydim, yoksa doyotadamı böyle 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Ekim 2023 Yazar Paylaş 22 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: ah ülem yaa millet ne tasarımlar yapıyor. İç kokpit hala 10 yıl öncesinin modifiyesi gibi çinliler fena hırpalayacak piyasayı. Toyota sağlam, dayanıklı ama o bile zorlanacak çinliler karşısında Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yaa millet ne tasarımlar yapıyor. İç kokpit hala 10 yıl öncesinin modifiyesi gibi çinliler fena hırpalayacak piyasayı. Toyota sağlam, dayanıklı ama o bile zorlanacak çinliler karşısında ekrandaki arabayı gördünmü, sedan araba koymuşlar, yok aga bu japonların işi zor, çin dediğinn gibi ezip geçecek.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: ekrandaki arabayı gördünmü, sedan araba koymuşlar, yok aga bu japonların işi zor, çin dediğinn gibi ezip geçecek.... 25 yaşındaki hondalar hala günün yarısı tamgaz vutututu geziyor. Bu kalite ve durabiliteyi devirmek zor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 İlkay Başaran yazdı: 25 yaşındaki hondalar hala günün yarısı tamgaz vutututu geziyor. Bu kalite ve durabiliteyi devirmek zor. motor sağlam canım, ama arabalar eski kılıklı be kardeş, adam 2023 model çıkarmış düğmeler 302 otobüs gibi şalter, bıraksınlar bu işleri, mazda hariç bakmam japona... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim 2023 Paylaş 22 Ekim 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yaa millet ne tasarımlar yapıyor. İç kokpit hala 10 yıl öncesinin modifiyesi gibi çinliler fena hırpalayacak piyasayı. Toyota sağlam, dayanıklı ama o bile zorlanacak çinliler karşısında zevk meselesi, bence milyolruk S klasse arabasından daha güzel, hiç değilse bi kaç kişi bikaç gün uğraşmış izlenimi veriyor 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım 2023 Yazar Paylaş 5 Kasım 2023 Yine aynı hatayı yaptım. Arabayı çalışır sandım. 12v süpürge çalıştırdım. Bu sabah bi baktım akü bitik. Pazar sabahı kimse geçmiyor yoldan. Bi motorluyu durdurdum. Motordan takviye yapalım dedim. Abi motor aküsünün canı ne nasıl yapacan takviyeyi dedim. 12v mu dedim. Baktı, evet abi dedi. Korkma, acımayacak dedim. Yaptım takviyeyi çalıştırdım kibriti. Tamam dedim söktüm. Motorcu nası tamam çalışmadıki dedi. Çalıştı çalıştı dedim. Sağ olasın işin rast gitsin dedim. Mutlu mesut ayrıldık Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Korkma, acımayacak dedim Hayaller yukarıda gerçekler ise burada -> Ya lütfen takvite yapalım ya kimse durmuyor bari senin aküden takviye yapalım. 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yine aynı hatayı yaptım. Arabayı çalışır sandım. 12v süpürge çalıştırdım. Bu sabah bi baktım akü bitik. Pazar sabahı kimse geçmiyor yoldan. Bi motorluyu durdurdum. Motordan takviye yapalım dedim. Abi motor aküsünün canı ne nasıl yapacan takviyeyi dedim. 12v mu dedim. Baktı, evet abi dedi. Korkma, acımayacak dedim. Yaptım takviyeyi çalıştırdım kibriti. Tamam dedim söktüm. Motorcu nası tamam çalışmadıki dedi. Çalıştı çalıştı dedim. Sağ olasın işin rast gitsin dedim. Mutlu mesut ayrıldık Allah allah, benim arabada aksesuar modu açık kalınca 12v akü uyarısı alıyorum kadranda. Sesli olarak da bildiriyor. Sizde bildirmedi mi? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 35 ekran var arabada ama uyarı yok Böyle sıfır özellik olunca tabi sorunsuz oluyor reno 12 gibi 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım 2023 Yazar Paylaş 5 Kasım 2023 Sani Gerşon yazdı: Allah allah, benim arabada aksesuar modu açık kalınca 12v akü uyarısı alıyorum kadranda. Sesli olarak da bildiriyor. Sizde bildirmedi mi? yok yaa, bizim kasada yok maalesef. Halbuki ne kadar basit değil mi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok yaa, bizim kasada yok maalesef. Halbuki ne kadar basit değil mi Senin farlar nasılsa halojendir. Yaksana kısaları kısıldıkça akü bitiyor derdin 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yine aynı hatayı yaptım. Arabayı çalışır sandım. 12v süpürge çalıştırdım. Bu sabah bi baktım akü bitik. Pazar sabahı kimse geçmiyor yoldan. Bi motorluyu durdurdum. Motordan takviye yapalım dedim. Abi motor aküsünün canı ne nasıl yapacan takviyeyi dedim. 12v mu dedim. Baktı, evet abi dedi. Korkma, acımayacak dedim. Yaptım takviyeyi çalıştırdım kibriti. Tamam dedim söktüm. Motorcu nası tamam çalışmadıki dedi. Çalıştı çalıştı dedim. Sağ olasın işin rast gitsin dedim. Mutlu mesut ayrıldık Ana fikir; kibrit almayın, motorcuları sevin 1 1 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yok yaa, bizim kasada yok maalesef. Halbuki ne kadar basit değil mi gizlenmiştir belki özelliği 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yine aynı hatayı yaptım. Arabayı çalışır sandım. 12v süpürge çalıştırdım. Bu sabah bi baktım akü bitik. Pazar sabahı kimse geçmiyor yoldan. Bi motorluyu durdurdum. Motordan takviye yapalım dedim. Abi motor aküsünün canı ne nasıl yapacan takviyeyi dedim. 12v mu dedim. Baktı, evet abi dedi. Korkma, acımayacak dedim. Yaptım takviyeyi çalıştırdım kibriti. Tamam dedim söktüm. Motorcu nası tamam çalışmadıki dedi. Çalıştı çalıştı dedim. Sağ olasın işin rast gitsin dedim. Mutlu mesut ayrıldık Akülü arabanın aküsü bitmiş 5 Kasım 2023 tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Kasım 2023 Paylaş 5 Kasım 2023 Murat Sahın yazdı: Akülü arabanın aküsü bitmiş Teknik servisle geçen diyalog 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 5 Kasım 2023 Yazar Paylaş 5 Kasım 2023 yav napalım bozulmuyor nanet. Böyle bozulma simülasyonu yapıp bazılarının yaşadıklarını hissetmeye çalışıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Kasım 2023 Yazar Paylaş 25 Kasım 2023 Kışlıklara geçince vision paket olduk. ilginç olan basınç sensörü ikazı yanmadı. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Kasım 2023 Paylaş 25 Kasım 2023 Ön ızgaradaki hava önleyici sosisler noldu? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Kasım 2023 Yazar Paylaş 25 Kasım 2023 Koray Demir yazdı: Ön ızgaradaki hava önleyici sosisler noldu? birini çıkardım. 5’i duruyor. Hava 18-20 derece 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts