İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

ptc-oto kapanan radyatör- olmayan egzost manifoltu sayesinde kışın anında ısınan motor vs. gibi özellikler yoksa mındar derim arkadaş :tongue:

fitillere gelince kapıda en az 2 şer fitil şart, gövdede zaten olacak, ayrıca istersen ek fitilde ilave edebileceksin ama gerek yok zevke...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Fitil denince, bugün sağ kapıyı açtım şaak diyr öttü. Yuh dedim noluyor. Kapatıp birdaha açtık yine öttü. Meyvasuyu dökmüş ufaklık :D iki karınca geldi abi 10 dk açık kalsa olur mu diyorlar.

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ptc-oto kapanan radyatör- olmayan egzost manifoltu sayesinde kışın anında ısınan motor vs. gibi özellikler yoksa mındar derim arkadaş :tongue:

fitillere gelince kapıda en az 2 şer fitil şart, gövdede zaten olacak, ayrıca istersen ek fitilde ilave edebileceksin ama gerek yok zevke...

Toyotanın da mı fitili eksikmiş? Ben fiata özgü sanıyordum :crazy:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Murat Sahın yazdı:

Toyotanın da mı fitili eksikmiş? Ben fiata özgü sanıyordum :crazy:

fiat için dediydim, yoksa doyotadamı böyle :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ah ülem

yaa millet ne tasarımlar yapıyor. İç kokpit hala 10 yıl öncesinin modifiyesi gibi

çinliler fena hırpalayacak piyasayı. Toyota sağlam, dayanıklı ama o bile zorlanacak çinliler karşısında

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

yaa millet ne tasarımlar yapıyor. İç kokpit hala 10 yıl öncesinin modifiyesi gibi

çinliler fena hırpalayacak piyasayı. Toyota sağlam, dayanıklı ama o bile zorlanacak çinliler karşısında

ekrandaki arabayı gördünmü, sedan araba koymuşlar, yok aga bu japonların işi zor, çin dediğinn gibi ezip geçecek....

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ekrandaki arabayı gördünmü, sedan araba koymuşlar, yok aga bu japonların işi zor, çin dediğinn gibi ezip geçecek....

25 yaşındaki hondalar hala günün yarısı tamgaz vutututu geziyor. Bu kalite ve durabiliteyi devirmek zor.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

25 yaşındaki hondalar hala günün yarısı tamgaz vutututu geziyor. Bu kalite ve durabiliteyi devirmek zor.

motor sağlam canım, ama arabalar eski kılıklı be kardeş, adam 2023 model çıkarmış düğmeler 302 otobüs gibi şalter, bıraksınlar bu işleri, mazda hariç bakmam japona...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

zevk meselesi, bence milyolruk S klasse arabasından daha güzel, hiç değilse bi kaç kişi bikaç gün uğraşmış izlenimi veriyor

• Beğen 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Yine aynı hatayı yaptım. Arabayı çalışır sandım. 12v süpürge çalıştırdım. Bu sabah bi baktım akü bitik.  Pazar sabahı kimse geçmiyor yoldan. Bi motorluyu durdurdum. Motordan takviye yapalım dedim. Abi motor aküsünün canı ne nasıl yapacan takviyeyi dedim. 12v mu dedim. Baktı, evet abi dedi. Korkma, acımayacak dedim. Yaptım takviyeyi çalıştırdım kibriti. Tamam dedim söktüm. Motorcu nası tamam çalışmadıki dedi. Çalıştı çalıştı dedim. Sağ olasın işin rast gitsin dedim. Mutlu mesut ayrıldık 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Korkma, acımayacak dedim

Hayaller yukarıda gerçekler ise burada -> Ya lütfen takvite yapalım ya kimse durmuyor bari senin aküden takviye yapalım.:crazy:

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yine aynı hatayı yaptım. Arabayı çalışır sandım. 12v süpürge çalıştırdım. Bu sabah bi baktım akü bitik.  Pazar sabahı kimse geçmiyor yoldan. Bi motorluyu durdurdum. Motordan takviye yapalım dedim. Abi motor aküsünün canı ne nasıl yapacan takviyeyi dedim. 12v mu dedim. Baktı, evet abi dedi. Korkma, acımayacak dedim. Yaptım takviyeyi çalıştırdım kibriti. Tamam dedim söktüm. Motorcu nası tamam çalışmadıki dedi. Çalıştı çalıştı dedim. Sağ olasın işin rast gitsin dedim. Mutlu mesut ayrıldık 

Allah allah, benim arabada aksesuar modu açık kalınca 12v akü uyarısı alıyorum kadranda. Sesli olarak da bildiriyor. Sizde bildirmedi mi?

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

35 ekran var arabada ama uyarı yok :crazy:

Böyle sıfır özellik olunca tabi sorunsuz oluyor reno 12 gibi

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Allah allah, benim arabada aksesuar modu açık kalınca 12v akü uyarısı alıyorum kadranda. Sesli olarak da bildiriyor. Sizde bildirmedi mi?

yok yaa, bizim kasada yok maalesef. Halbuki ne kadar basit değil mi

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Senin farlar nasılsa halojendir. Yaksana kısaları kısıldıkça akü bitiyor derdin

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

:D

Ana fikir; kibrit almayın, motorcuları sevin 

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

gizlenmiştir belki özelliği

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Akülü arabanın aküsü bitmiş 

tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Murat Sahın yazdı:

Akülü arabanın aküsü bitmiş 

Teknik servisle geçen diyalog

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

yav napalım bozulmuyor nanet. Böyle bozulma simülasyonu yapıp bazılarının yaşadıklarını hissetmeye çalışıyoruz :) 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Kışlıklara geçince vision paket olduk. ilginç olan basınç sensörü ikazı yanmadı. 

IMG-1208.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

Ön ızgaradaki hava önleyici sosisler noldu?

birini çıkardım. 5’i duruyor. Hava 18-20 derece :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...