Oğuzkan Erışık 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: lgbt hibrit olmuş o Süplümünal mesaj için özür dilerim öyle düşünmemiştim 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Temmuz 2023 Paylaş 22 Temmuz 2023 (düzenlendi) Japon hibritte içten yanmalı motorun kurum bağlama işini nasıl çözmüş acaba? 22 Temmuz 2023 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2023 Koray Demir yazdı: Japon hibritte içten yanmalı motorun kurum bağlama işini nasıl çözmüş acaba? her bakımda yakıt içine atılan temizleyicilerle. 150—200 bin km’de emme manifoldunu söküp temizliyorlarmış 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2023 Buranın içinde ne var acaba? Alttan motor bölümünden ayırmışlar. Üstten hava alma mazgalları var. Arası boş ama içinde ne var? Silecekleri sökersem pimleri çıkarırsam sökülüyor. Üst mazgallarında hep çamur toprak yaprak birikiyor. Acaba içine bir şey kaçıyor mu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Temmuz 2023 Paylaş 22 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buranın içinde ne var acaba? Alttan motor bölümünden ayırmışlar. Üstten hava alma mazgalları var. Arası boş ama içinde ne var? Silecekleri sökersem pimleri çıkarırsam sökülüyor. Üst mazgallarında hep çamur toprak yaprak birikiyor. Acaba içine bir şey kaçıyor mu Orada arabanın içine giren havanın kanalı var. Polene kadar uzanır. Bir de silecek motoru ve kolları var. Sağlı sollu 2 tane de su gideri vardır. Belki 2 adette duracell longlife çıkar 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Orada arabanın içine giren havanın kanalı var. Polene kadar uzanır. Bir de silecek motoru ve kolları var. Sağlı sollu 2 tane de su gideri vardır. Belki 2 adette duracell longlife çıkar söküp alayım pilleri. Duracell çok pahalı markette 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2023 Bence tasarım hatası. Burada hem çamur birikiyor, tel ızgara olmasına rağmen hem de altına kaçırıyor Çıkarmaya çalıştım. İlk kapaktan sonra çıkaramadım. Zorlamadım. Geri takarken camdan rüzgar sesi gelirse hoş olmaz. Zaten geliyor Motor tarafındaki pimleri çıkardım. Cam tarafı sabit. Biraz aralayıp baktım. klima havayı buradan alıyor galiba. Başka delik yok. İçerisi çok pis değil ama temizlenememesi kötü 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Temmuz 2023 Paylaş 22 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: temizlenememesi Temizlenir de onu sökmen lazım abi. Şimdi anlatacam ama iş bilmeyen bir adam değilsin ki 😄 tutamıyom kendimi 😄 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Temizlenir de onu sökmen lazım abi. Şimdi anlatacam ama iş bilmeyen bir adam değilsin ki 😄 tutamıyom kendimi 😄 ben de yapacam ama öyle üşendim ki yapamıyorum diye bıraktım. Yaş fındık yemek daha zevkli Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Temmuz 2023 Paylaş 22 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben de yapacam ama öyle üşendim ki yapamıyorum diye bıraktım. Yaş fındık yemek daha zevkli 5 kilo sar gönder de tadına bakalım biz de beya 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: 5 kilo sar gönder de tadına bakalım biz de beya kabak çekirdeği sandın galiba 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2023 (düzenlendi) Trabzon’a köye kişisel bagajlarla gittik, gırtlak dolu bagaj yüküyle döndük. giderken 4,5 - dönerken 5 lt yaktı. Dönüşte gerede istanbul arası 140’la sürdüm Önüm boş oldukça hız limitinde kullandım. Aksiyonlu hareketler yapmadım. İstanbul Trabzon yolunda çok fazla dağ geçidi yok. Birkaç tane var. Tırmanmalarda 90-100’e düştüm. Otobanda da aynı şekilde hız limitinde sürdüm. Gündüz sürüşü, klima hep açık 30 Temmuz 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 30 Temmuz 2023 (düzenlendi) . 30 Temmuz 2023 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2023 Yazar Paylaş 2 Eylül 2023 0w16’ya geçtik. Yani fabrikasyon dolum yağına döndük. Su gibi bir şey Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 0w16’ya geçtik. Yani fabrikasyon dolum yağına döndük. Su gibi bir şey servis kendisimi karar vermiş değişikliğe Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2023 Yazar Paylaş 2 Eylül 2023 Ali Gök yazdı: servis kendisimi karar vermiş değişikliğe ben değiştirttim. Zaten 2 senedir aklımdaydı. Son servis bakımından 1 ay sonra kendim dışarıdan yağ alıp değiştirdim. Bugüne nasipmiş. Sonuçları yazacağım. İlk sürüşte bile farkı net hissettim ama. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlk sürüşte bile farkı net hissettim ama. nasıl bir his Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: nasıl bir his Hibrittesin ve şıkırtı duyuyorsun gibi bir his olmalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Hibrittesin ve şıkırtı duyuyorsun gibi bir his olmalı yokuş yukarı bişi duyulmuyor ki zaten motor gürültüsünden şanzıman yok ya hep ondan oluyor işte bunlar 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Eylül 2023 Yazar Paylaş 2 Eylül 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Hibrittesin ve şıkırtı duyuyorsun gibi bir his olmalı şiki şiki kaseti bulun bana birincisi motor verimi yüzdeye vurulacak kadar iyileşti. 240-250 gr/kwh değerlerden 230'lara düştü. bazı durumlarda 200 gr'a kadar düştüğünü gördüm. bir diğeri soğuk motorda çalışma sesi. daha sessiz ve titreşimsiz. düşük devirlerde motorun çalışıp durması ise hissedilmez oldu. yüksek devirler bildiğiniz gibi ama önemli olan ilk yağlama. kışın ince yağ bizi mutlu edecek. yarış yapmadığımız için çok ısnması zaten muhtemel değil. en çok aşınma soğukken yapılan çalıştırmalar 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 kalın yağ ne kadar kalındır 5 ten 0 a farkı ne Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Teoride soğuk motor ( senin ki İstanbul trafiğinde hep soğuk olmalı) iyi de. Aldın bu kibriti çıktın otobana bastın gaza, o w16 lik kısmı buhar olup uçmaz mi yağ soğutucu var dimi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Çağlar Bayur yazdı: nasıl bir his Anlayamazsınız 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 bi dahaki yağ değişimine gözü kapalı videosu yapalım yutup yıkılsın 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Eylül 2023 Paylaş 2 Eylül 2023 Koltuklar ısınacak mı kışın önemli olan o. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts