İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

pil olayı çözülmeden kısa sürede şarj, uzun menzil, 220 volt ile şarj süresi çözülmeden bencede olmaz, bakalım bu pil nasıl olacak, 5 senede çokmuş, bu gidişle yayan kalacağız sanırım, bari o zaman küresel göç etmesek bari, arabasızda zor olur :D

Abi boşver arabayı. 5 dönüm tarla, 5-10kw güneş paneli. 1 su kuyusu. Üstüne güzel görünümlü küçük bi ev. Havuz. Kış bahçesi. Garaj. Bi de elektrikli, kasalı motosiklet. Bir de karı koca emekli maaşı. Yeter de artar :)

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Abi boşver arabayı. 5 dönüm tarla, 5-10kw güneş paneli. 1 su kuyusu. Üstüne güzel görünümlü küçük bi ev. Havuz. Kış bahçesi. Garaj. Bi de elektrikli, kasalı motosiklet. Bir de karı koca emekli maaşı. Yeter de artar :)

Bir eksiği kalmış bunlar deniz kenarında olacak, keyfine diyecek yok. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

Bir eksiği kalmış bunlar deniz kenarında olacak, keyfine diyecek yok. 

hocam balıkçılık yapıpacaksa deniz kenarı olur. Yoksa çekilmiyor. Nem insanı çürütüyor. Bence biraz iç kesimler daha sağlıklı 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

hocam balıkçılık yapıpacaksa deniz kenarı olur. Yoksa çekilmiyor. Nem insanı çürütüyor. Bence biraz iç kesimler daha sağlıklı 

Egede çok yerde güzel meltem var, deniz güzeldir ya.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Evren Erakçora yazdı:

Egede çok yerde güzel meltem var, deniz güzeldir ya.

ben 25 sene deniz kenarında yaşadım. Bıkkınlığım ondan olabilir :) 

bu arada deniz kenarı şehirde yaşayanlar daha çok hasta oluyor. İzmir’de hava sıfırın altına inmez ama sıfırı da erzurum’un -25’i gibidir. Nem rutubet gerçekten zararlı. Tek faydası cildin kurumuyor. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben 25 sene deniz kenarında yaşadım. Bıkkınlığım ondan olabilir :) 

bu arada deniz kenarı şehirde yaşayanlar daha çok hasta oluyor. İzmir’de hava sıfırın altına inmez ama sıfırı da erzurum’un -25’i gibidir. Nem rutubet gerçekten zararlı. Tek faydası cildin kurumuyor. 

Bize geliyor doğudan işçiler. Göğsümüz açık gezeriz kar düşer içine diyorlar. Evet diyorum bende. 11.ay sonunda başlıyorlar mont üstüne kolsuz yelek giymeye. Çok erkek gördük öyle burada :)

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
İlkay Başaran yazdı:

Bize geliyor doğudan işçiler. Göğsümüz açık gezeriz kar düşer içine diyorlar. Evet diyorum bende. 11.ay sonunda başlıyorlar mont üstüne kolsuz yelek giymeye. Çok erkek gördük öyle burada :)

Heheeeheee buranın -5 i Karsin -40 ı aratır haberleri yok :D   neyse o suğuklar bitti artık, şimdi moda 50 derecede %100 nemde nasıl sağ kalınır, pek yakında vizyonda, sonraki filimse büyük Göç ve yolda kalanlar :kutlama:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Kapağı çıkarmak kolaymış. Radyatör çiçek gibi oldu

IMG-0679.jpg

IMG-0678.jpg

IMG-0677.jpg

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kapağı çıkarmak kolaymış. Radyatör çiçek gibi oldu

IMG-0679.jpg

IMG-0678.jpg

IMG-0677.jpg

Alışkın değilsin tabi kıştan dolayı hararetin 90a gelmesinden, yıkadın demi tıkandı sanıp😁😁

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Alışkın değilsin tabi kıştan dolayı hararetin 90a gelmesinden, yıkadın demi tıkandı sanıp😁😁

90 görünce bana fenalık geliyor bozuldu sanıyorum. panjurdaki sosislerin yarısı duruyor. Köyde bu nedir soracaklar diye ödüm kopuyor :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Sosisler sıcaktan hazır olmuştur, tez mideye inmeli :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

90 görünce bana fenalık geliyor bozuldu sanıyorum. panjurdaki sosislerin yarısı duruyor. Köyde bu nedir soracaklar diye ödüm kopuyor :)

Japonlar koyduysa bir bildikleri vardır siz ne bilecesiniz bre cahiller de kaputu da artis bir hareketle kapat. Bir profesyonel gibi davran :biggrin:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Son bakımdan sonra 13 bin km oldu. Bunun 4 bini uzun yol. (9/2)+4= 8 bin km motor çalışmış diyebiliriz. 

Motor soğukken yağ çubuğunu çekince en dipte siyah tortular var. kibrit bitmiş :)

IMG-0682.jpgIMG-0681.jpgIMG-0680.jpg

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Son bakımdan sonra 13 bin km oldu. Bunun 4 bini uzun yol. (9/2)+4= 8 bin km motor çalışmış diyebiliriz. 

Motor soğukken yağ çubuğunu çekince en dipte siyah tortular var. kibrit bitmiş :)

IMG-0682.jpgIMG-0681.jpgIMG-0680.jpg

Gömleklere bi kamera salsana abi. Ferdi tayfur plağı gibi mi olmuş bi görelim

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Gömleklere bi kamera salsana abi. Ferdi tayfur plağı gibi mi olmuş bi görelim

bana 1 milyon satar, şey, gider dediler :) 

endeskop kamera kargoda geliyor ama salmak için buji sökmek lazım sanırım. 90 binde salarız :) 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yağ filtresi varmı bu arabada bari :yildizlar:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

pert :D

bence bu kibrit işinde atladıkları birşey var, habire kısa süreli aç kapa yapan benzinli motor ve yağın durumu iyi olmaz bence, saçma sapan çalışıyor çünki...

sat bunu zaten deli vergisi var, al biz zoe yade ec4 keyfine bak...

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

pert :D

bence bu kibrit işinde atladıkları birşey var, habire kısa süreli aç kapa yapan benzinli motor ve yağın durumu iyi olmaz bence, saçma sapan çalışıyor çünki...

sat bunu zaten deli vergisi var, al biz zoe yade ec4 keyfine bak...

gazı her kestiğinde e-tsi bile motor kapatıyor :) neyseki plazma değil. Motor bittiği zaman gömlekleme yapar devam ederiz. 

Ben veriyorum 5613₺

Sen veriyon 4434₺ yani 1 depo benzin yav :)

@Ersen Tapan acaba yağ ısınınca bu tortular gidiyor mudur. Ben soğuk motorda baktım

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

gazı her kestiğinde e-tsi bile motor kapatıyor :) neyseki plazma değil. Motor bittiği zaman gömlekleme yapar devam ederiz. 

Ben veriyorum 5613₺

Sen veriyon 4434₺ yani 1 depo benzin yav :)

@Ersen Tapan acaba yağ ısınınca bu tortular gidiyor mudur. Ben soğuk motorda baktım

motor kapatıyorsa ömürden yiyor,  az yakıcam diye motor kapanmaz, ACT tamam, siboblarla oyna tamam, motor kapandımı iş değişir bence...  motor kapatmanın açılımı, olmadı yapamadık yemedi demektir, bunun bir başka türüde start-stop saçmalığıdır.

benimki stop etmez act yapar. tsi ilkel motor geçiniz :tongue: hele sendeki müzelik :D

4434 tl ney?

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bakmak lazım . Birde mıknatıs yaklaştırsana o tortulara. :melek:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

IMG-0682.jpg

Yazıyı okumadan fotoya bakınca kibritin ekstra ekranı küçük geldi satıp yenisini alıyorsun zannettim iyimi :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Selçuk Bakış yazdı:

Sosisler sıcaktan hazır olmuştur, tez mideye inmeli :crazy:

Canım abim sosis dediği başka bişey. Şimdi kışın tek mont giymek için aşağıda linkini bırakacağım üründen almış koymuş. 

Kalafatoğlu İnş. Mantolama san tic ltd şti

https://www.google.com/search?q=sosis+köpük&oq=sosis+köpük&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDQ0OTZqMGo3qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-trvo1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=109TZkC2Y-qmdM&vssid=l

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış
Oğuzkan Erışık yazdı:

Canım abim sosis dediği başka bişey. Şimdi kışın tek mont giymek için aşağıda linkini bırakacağım üründen almış koymuş. 

https://www.google.com/search?q=sosis+köpük&oq=sosis+köpük&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDQ0OTZqMGo3qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-trvo1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=109TZkC2Y-qmdM&vssid=l

Öne ondan koyduğunu biliyorum, motor yeterli ısıya yeni yeni ulaştığı için anca kızarmıştır demek istedim :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Selçuk Bakış yazdı:

Öne ondan koyduğunu biliyorum, motor yeterli ısıya yeni yeni ulaştığı için anca kızarmıştır demek istedim :crazy:

Ama olsun arabasının v kayışı yok :crazy:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

lgbt hibrit olmuş o :) 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...