Tansu Kalafatoğlu 9 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: pil olayı çözülmeden kısa sürede şarj, uzun menzil, 220 volt ile şarj süresi çözülmeden bencede olmaz, bakalım bu pil nasıl olacak, 5 senede çokmuş, bu gidişle yayan kalacağız sanırım, bari o zaman küresel göç etmesek bari, arabasızda zor olur Abi boşver arabayı. 5 dönüm tarla, 5-10kw güneş paneli. 1 su kuyusu. Üstüne güzel görünümlü küçük bi ev. Havuz. Kış bahçesi. Garaj. Bi de elektrikli, kasalı motosiklet. Bir de karı koca emekli maaşı. Yeter de artar 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Abi boşver arabayı. 5 dönüm tarla, 5-10kw güneş paneli. 1 su kuyusu. Üstüne güzel görünümlü küçük bi ev. Havuz. Kış bahçesi. Garaj. Bi de elektrikli, kasalı motosiklet. Bir de karı koca emekli maaşı. Yeter de artar Bir eksiği kalmış bunlar deniz kenarında olacak, keyfine diyecek yok. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Bir eksiği kalmış bunlar deniz kenarında olacak, keyfine diyecek yok. hocam balıkçılık yapıpacaksa deniz kenarı olur. Yoksa çekilmiyor. Nem insanı çürütüyor. Bence biraz iç kesimler daha sağlıklı 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: hocam balıkçılık yapıpacaksa deniz kenarı olur. Yoksa çekilmiyor. Nem insanı çürütüyor. Bence biraz iç kesimler daha sağlıklı Egede çok yerde güzel meltem var, deniz güzeldir ya. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2023 Evren Erakçora yazdı: Egede çok yerde güzel meltem var, deniz güzeldir ya. ben 25 sene deniz kenarında yaşadım. Bıkkınlığım ondan olabilir bu arada deniz kenarı şehirde yaşayanlar daha çok hasta oluyor. İzmir’de hava sıfırın altına inmez ama sıfırı da erzurum’un -25’i gibidir. Nem rutubet gerçekten zararlı. Tek faydası cildin kurumuyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben 25 sene deniz kenarında yaşadım. Bıkkınlığım ondan olabilir bu arada deniz kenarı şehirde yaşayanlar daha çok hasta oluyor. İzmir’de hava sıfırın altına inmez ama sıfırı da erzurum’un -25’i gibidir. Nem rutubet gerçekten zararlı. Tek faydası cildin kurumuyor. Bize geliyor doğudan işçiler. Göğsümüz açık gezeriz kar düşer içine diyorlar. Evet diyorum bende. 11.ay sonunda başlıyorlar mont üstüne kolsuz yelek giymeye. Çok erkek gördük öyle burada 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bize geliyor doğudan işçiler. Göğsümüz açık gezeriz kar düşer içine diyorlar. Evet diyorum bende. 11.ay sonunda başlıyorlar mont üstüne kolsuz yelek giymeye. Çok erkek gördük öyle burada Heheeeheee buranın -5 i Karsin -40 ı aratır haberleri yok neyse o suğuklar bitti artık, şimdi moda 50 derecede %100 nemde nasıl sağ kalınır, pek yakında vizyonda, sonraki filimse büyük Göç ve yolda kalanlar 9 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2023 Kapağı çıkarmak kolaymış. Radyatör çiçek gibi oldu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kapağı çıkarmak kolaymış. Radyatör çiçek gibi oldu Alışkın değilsin tabi kıştan dolayı hararetin 90a gelmesinden, yıkadın demi tıkandı sanıp😁😁 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Alışkın değilsin tabi kıştan dolayı hararetin 90a gelmesinden, yıkadın demi tıkandı sanıp😁😁 90 görünce bana fenalık geliyor bozuldu sanıyorum. panjurdaki sosislerin yarısı duruyor. Köyde bu nedir soracaklar diye ödüm kopuyor 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Sosisler sıcaktan hazır olmuştur, tez mideye inmeli 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 90 görünce bana fenalık geliyor bozuldu sanıyorum. panjurdaki sosislerin yarısı duruyor. Köyde bu nedir soracaklar diye ödüm kopuyor Japonlar koyduysa bir bildikleri vardır siz ne bilecesiniz bre cahiller de kaputu da artis bir hareketle kapat. Bir profesyonel gibi davran 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2023 Son bakımdan sonra 13 bin km oldu. Bunun 4 bini uzun yol. (9/2)+4= 8 bin km motor çalışmış diyebiliriz. Motor soğukken yağ çubuğunu çekince en dipte siyah tortular var. kibrit bitmiş Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Son bakımdan sonra 13 bin km oldu. Bunun 4 bini uzun yol. (9/2)+4= 8 bin km motor çalışmış diyebiliriz. Motor soğukken yağ çubuğunu çekince en dipte siyah tortular var. kibrit bitmiş Gömleklere bi kamera salsana abi. Ferdi tayfur plağı gibi mi olmuş bi görelim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Gömleklere bi kamera salsana abi. Ferdi tayfur plağı gibi mi olmuş bi görelim bana 1 milyon satar, şey, gider dediler endeskop kamera kargoda geliyor ama salmak için buji sökmek lazım sanırım. 90 binde salarız Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Motor soğukken yağ çubuğunu çekince en dipte siyah tortular var. kibrit bitmiş Yağ filtresi varmı bu arabada bari 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 (düzenlendi) pert bence bu kibrit işinde atladıkları birşey var, habire kısa süreli aç kapa yapan benzinli motor ve yağın durumu iyi olmaz bence, saçma sapan çalışıyor çünki... sat bunu zaten deli vergisi var, al biz zoe yade ec4 keyfine bak... 21 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: pert bence bu kibrit işinde atladıkları birşey var, habire kısa süreli aç kapa yapan benzinli motor ve yağın durumu iyi olmaz bence, saçma sapan çalışıyor çünki... sat bunu zaten deli vergisi var, al biz zoe yade ec4 keyfine bak... gazı her kestiğinde e-tsi bile motor kapatıyor neyseki plazma değil. Motor bittiği zaman gömlekleme yapar devam ederiz. Ben veriyorum 5613₺ Sen veriyon 4434₺ yani 1 depo benzin yav @Ersen Tapan acaba yağ ısınınca bu tortular gidiyor mudur. Ben soğuk motorda baktım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: gazı her kestiğinde e-tsi bile motor kapatıyor neyseki plazma değil. Motor bittiği zaman gömlekleme yapar devam ederiz. Ben veriyorum 5613₺ Sen veriyon 4434₺ yani 1 depo benzin yav @Ersen Tapan acaba yağ ısınınca bu tortular gidiyor mudur. Ben soğuk motorda baktım motor kapatıyorsa ömürden yiyor, az yakıcam diye motor kapanmaz, ACT tamam, siboblarla oyna tamam, motor kapandımı iş değişir bence... motor kapatmanın açılımı, olmadı yapamadık yemedi demektir, bunun bir başka türüde start-stop saçmalığıdır. benimki stop etmez act yapar. tsi ilkel motor geçiniz hele sendeki müzelik 4434 tl ney? 21 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Ersen Tapan acaba yağ ısınınca bu tortular gidiyor mudur. Ben soğuk motorda baktım Bakmak lazım . Birde mıknatıs yaklaştırsana o tortulara. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yazıyı okumadan fotoya bakınca kibritin ekstra ekranı küçük geldi satıp yenisini alıyorsun zannettim iyimi 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Selçuk Bakış yazdı: Sosisler sıcaktan hazır olmuştur, tez mideye inmeli Canım abim sosis dediği başka bişey. Şimdi kışın tek mont giymek için aşağıda linkini bırakacağım üründen almış koymuş. Kalafatoğlu İnş. Mantolama san tic ltd şti https://www.google.com/search?q=sosis+köpük&oq=sosis+köpük&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDQ0OTZqMGo3qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-trvo1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=109TZkC2Y-qmdM&vssid=l 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Canım abim sosis dediği başka bişey. Şimdi kışın tek mont giymek için aşağıda linkini bırakacağım üründen almış koymuş. Kalafatoğlu İnş. Mantolama san tic ltd şti https://www.google.com/search?q=sosis+köpük&oq=sosis+köpük&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDQ0OTZqMGo3qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-trvo1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=109TZkC2Y-qmdM&vssid=l Öne ondan koyduğunu biliyorum, motor yeterli ısıya yeni yeni ulaştığı için anca kızarmıştır demek istedim 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 21 Temmuz 2023 Paylaş 21 Temmuz 2023 Selçuk Bakış yazdı: Öne ondan koyduğunu biliyorum, motor yeterli ısıya yeni yeni ulaştığı için anca kızarmıştır demek istedim Ama olsun arabasının v kayışı yok 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Canım abim sosis dediği başka bişey. Şimdi kışın tek mont giymek için aşağıda linkini bırakacağım üründen almış koymuş. Kalafatoğlu İnş. Mantolama san tic ltd şti https://www.google.com/search?q=sosis+köpük&oq=sosis+köpük&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOdIBCDQ0OTZqMGo3qAIAsAIA&client=ms-android-samsung-trvo1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=109TZkC2Y-qmdM&vssid=l lgbt hibrit olmuş o Yorum bağlantısı
Recommended Posts