Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2023 Yazar Paylaş 18 Haziran 2023 gençler buraya bekleriz. Yakıtlarınız x3 - x4 olunca üzülmeyin diye dürümleriniz benden 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Mtv kozunu basıyorum. Koz mtv. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: gençler buraya bekleriz. Yakıtlarınız x3 - x4 olunca üzülmeyin diye dürümleriniz benden 8cycle galericisi benim arkamdan gelsin tüketim ölçelim? polatta latte içerken hesap yapacağız Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Haziran 2023 Yazar Paylaş 18 Haziran 2023 Çağlar Bayur yazdı: 8cycle galericisi benim arkamdan gelsin tüketim ölçelim? polatta latte içerken hesap yapacağız st ile güzel video olur ama Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Haziran 2023 Paylaş 18 Haziran 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: st ile güzel video olur ama S. kötü motorlu st ile karıştırılmasın lütfen 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Haziran 2023 Yazar Paylaş 25 Haziran 2023 hayvanat bahçesine dönmüş 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 Mtv’den sonra kafayı kırdım. Sürerken d’den n’ye atıp peşine yine d’ye atıyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Sağ kolunu çok fazla oynatıyorsun anlatırken. Bu ekstra kalori demek. Bu da maliyet. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: Sağ kolunu çok fazla oynatıyorsun anlatırken. Bu ekstra kalori demek. Bu da maliyet. Sağ kolla idare ediyoruz. Maliyetler arttı 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 toplam yıllık metevesi ne kadar oldu bunun Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Çağlar Bayur yazdı: toplam yıllık metevesi ne kadar oldu bunun Clionun 12bin km de yaktığı yakıt oldu 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 Siz ona mtv mi diyorsunuz hala 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 İlkay Başaran yazdı: Clionun 12bin km de yaktığı yakıt oldu Zaten o kadar değil miydi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Siz ona mtv mi diyorsunuz hala meteve bey 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 6 Temmuz 2023 Çağlar Bayur yazdı: meteve bey buyrun, yaveriyim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: MTV 480 lira imiş benim. 2023 ün komplesi mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz 2023 Paylaş 6 Temmuz 2023 Çağlar Bayur yazdı: 2023 ün komplesi mi tek taksit abi. Yani bu yıl için ödenmişleri düşersek ve yeni yasayla son taksiti 2 ile çarparsam 960 tl sanırım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: tek taksit abi. Yani bu yıl için ödenmişleri düşersek ve yeni yasayla son taksiti 2 ile çarparsam 960 tl sanırım. mtv tek taksit söylenmez. Ocak ayında gib’e girince yıllık toplam tahakkuk gözüküyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz 2023 Paylaş 7 Temmuz 2023 Ali Darbaz yazdı: tek taksit abi. Yani bu yıl için ödenmişleri düşersek ve yeni yasayla son taksiti 2 ile çarparsam 960 tl sanırım. tam haypırcı hesabı oldu, soğuk marşı hesaplamaz isek varış noktasındaki dur kalkı da önemsemez isek 2 lt ile geziyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2023 Kazasız belasız ilk çeyrek bitti 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 (düzenlendi) Tansu, doyotanın yakında çıkaracağı çok uzun menzilli, kısa şarj süreli sağlam ve daha hafif katı hal pilleri hakkında bilgin varmı, eğer bu pil teknolojisi iyi çıkarsa dakika beklemem arabay satarım, ne diyorsun. Solid State Batarya, doyota madem zorluyorsunuz bu işi adam gibi yapayım demiş, zorlama sonucu yaptıkları ilk tam elektrikli araçları fiyasko olduydu, sert virajda yada sert frende tekeri falan kopuyordu toplattı arabaları, baştan savma bir modeldi zaten, bz4 x rezil edişın. midem kaltı edişın https://youtu.be/Zofx59CLb4A 9 Temmuz 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 9 Temmuz 2023 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Tansu, doyotanın yakında çıkaracağı çok uzun menzilli, kısa şarj süreli sağlam ve daha hafif katı hal pilleri hakkında bilgin varmı, eğer bu pil teknolojisi iyi çıkarsa dakika beklemem arabay satarım, ne diyorsun. Tekniğini bilmiyorum ama başarılı olursa en az 5 senesi var. Hala daha oturmamış bir enerji depolama teknolojisi var. Günlük kullanım neysede ortaya karışık veya ailenin tek arabası pozisyonunda elektrikli arabanın zamanı değil bence Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Temmuz 2023 Paylaş 9 Temmuz 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tekniğini bilmiyorum ama başarılı olursa en az 5 senesi var. Hala daha oturmamış bir enerji depolama teknolojisi var. Günlük kullanım neysede ortaya karışık veya ailenin tek arabası pozisyonunda elektrikli arabanın zamanı değil bence pil olayı çözülmeden kısa sürede şarj, uzun menzil, 220 volt ile şarj süresi çözülmeden bencede olmaz, bakalım bu pil nasıl olacak, 5 senede çokmuş, bu gidişle yayan kalacağız sanırım, bari o zaman küresel göç etmesek bari, arabasızda zor olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts