İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

gençler buraya bekleriz. Yakıtlarınız x3 - x4 olunca üzülmeyin diye dürümleriniz benden :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

gençler buraya bekleriz. Yakıtlarınız x3 - x4 olunca üzülmeyin diye dürümleriniz benden :) 

8cycle galericisi benim arkamdan gelsin tüketim ölçelim? polatta latte içerken hesap yapacağız

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

8cycle galericisi benim arkamdan gelsin tüketim ölçelim? polatta latte içerken hesap yapacağız

st ile güzel video olur ama :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

st ile güzel video olur ama :) 

S. kötü motorlu st ile karıştırılmasın lütfen

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu

Mtv’den sonra kafayı kırdım. Sürerken d’den n’ye atıp peşine yine d’ye atıyorum

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Sağ kolunu çok fazla oynatıyorsun anlatırken. Bu ekstra kalori demek. Bu da maliyet. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Sağ kolunu çok fazla oynatıyorsun anlatırken. Bu ekstra kalori demek. Bu da maliyet. 

Sağ kolla idare ediyoruz. Maliyetler arttı 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

toplam yıllık metevesi ne kadar oldu bunun

Clionun 12bin km de yaktığı yakıt oldu

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
İlkay Başaran yazdı:

Clionun 12bin km de yaktığı yakıt oldu

Zaten o kadar değil miydi :crazy:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Siz ona mtv mi diyorsunuz hala

meteve bey

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

meteve bey

buyrun, yaveriyim :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

MTV 480 lira imiş benim. 

2023 ün komplesi mi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

2023 ün komplesi mi

tek taksit abi. Yani bu yıl için ödenmişleri düşersek ve yeni yasayla son taksiti 2 ile çarparsam 960 tl sanırım.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

tek taksit abi. Yani bu yıl için ödenmişleri düşersek ve yeni yasayla son taksiti 2 ile çarparsam 960 tl sanırım.

mtv tek taksit söylenmez. Ocak ayında gib’e girince yıllık toplam tahakkuk gözüküyor

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

tam haypırcı hesabı oldu, soğuk marşı hesaplamaz isek varış noktasındaki dur kalkı da önemsemez isek 2 lt ile geziyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Kazasız belasız ilk çeyrek bitti

55-D2-DCCC-5-C10-4475-9689-93-EA8-B1-AAC

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Tansu, doyotanın yakında çıkaracağı çok uzun menzilli, kısa şarj süreli sağlam ve daha hafif katı hal pilleri hakkında bilgin varmı, eğer bu pil teknolojisi iyi çıkarsa dakika beklemem arabay satarım, ne diyorsun.

Solid State Batarya, doyota madem zorluyorsunuz bu işi adam gibi yapayım demiş, zorlama sonucu yaptıkları ilk tam elektrikli araçları fiyasko olduydu, sert virajda yada sert frende tekeri falan kopuyordu toplattı arabaları, baştan savma bir modeldi zaten, bz4 x rezil edişın.

midem kaltı edişın

2023-toyota-bz4x-red-front-corner.webp

https://youtu.be/Zofx59CLb4A

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Tansu, doyotanın yakında çıkaracağı çok uzun menzilli, kısa şarj süreli sağlam ve daha hafif katı hal pilleri hakkında bilgin varmı, eğer bu pil teknolojisi iyi çıkarsa dakika beklemem arabay satarım, ne diyorsun.

Tekniğini bilmiyorum ama başarılı olursa en az 5 senesi var. Hala daha oturmamış bir enerji depolama teknolojisi var. Günlük kullanım neysede ortaya karışık veya ailenin tek arabası pozisyonunda elektrikli arabanın zamanı değil bence

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tekniğini bilmiyorum ama başarılı olursa en az 5 senesi var. Hala daha oturmamış bir enerji depolama teknolojisi var. Günlük kullanım neysede ortaya karışık veya ailenin tek arabası pozisyonunda elektrikli arabanın zamanı değil bence

pil olayı çözülmeden kısa sürede şarj, uzun menzil, 220 volt ile şarj süresi çözülmeden bencede olmaz, bakalım bu pil nasıl olacak, 5 senede çokmuş, bu gidişle yayan kalacağız sanırım, bari o zaman küresel göç etmesek bari, arabasızda zor olur :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...