Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan 2023 Yazar Paylaş 22 Nisan 2023 Akşam rezil etti beni. Sabah toprak kuruyunca çıktı tabi ama püüüü lafını yedik 4 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 ne işin var orada sen caddde arabasısın deseydin Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan 2023 Yazar Paylaş 22 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: ne işin var orada sen caddde arabasısın deseydin dört çeker şart Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Sağ teker de böyle çamur mu? Pil bitmiş. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dört çeker şart taze bitti 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 Çıkmaya çalışırken kaç litre yaktın ?🤣🤣 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Nisan 2023 Yazar Paylaş 22 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Sağ teker de böyle çamur mu? Yok abi. Anti patinaj kapatmıştım. İki ön teker de temiz. 2. foto sağ ön, 4. foto sol ön. Lastikler 3 yaşında Oğuzkan Erışık yazdı: Çıkmaya çalışırken kaç litre yaktın ?🤣🤣 bedava olm. Yol gitmeden para vermek haram bizde Çağlar Bayur yazdı: taze bitti çok güzel ileri geri salınım yapıyor. Şanzıman olmadığı için cillop gibi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Nisan 2023 Paylaş 22 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bedava olm. Yol gitmeden para vermek haram bizde Benim araba da şimdi bişey yakmıyor. Otoparkta. Gaza dokununca gidiyor. Mesele gitmekteymiş yakmamakta değil. 4 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 @Tansu Kalafatoğlu bu yeni nesilde neler değişmiş? Kayda değer bir fark var mı? 0-100 10 sn’nin altına inmiş gibi sarı site verilerine göre. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 eski modelleri 500 e alınır mı artık 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: eski modelleri 500 e alınır mı artık Yeniler milyonu geçti 🙂 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 @Tansu Kalafatoğlubugün sizin aileyi bütün alan bir makale okudum bayağı doyurucuydu, tavsiye ederim. https://hayatinvirajliyollarinda.com/2023/04/22/hatasiz-dusunme-sanati-toyota-corolla-1-8-hybrid-e-cvt-e210/ 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2023 Yazar Paylaş 23 Nisan 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: @Tansu Kalafatoğlubugün sizin aileyi bütün alan bir makale okudum bayağı doyurucuydu, tavsiye ederim. https://hayatinvirajliyollarinda.com/2023/04/22/hatasiz-dusunme-sanati-toyota-corolla-1-8-hybrid-e-cvt-e210/ epey uzunmuş hocam okurum müsait zamanda. yeni corolla aynı motor, daha güncel pil ve elektrik motoruyla 140 beygire yükseldi. 9-9,5sn olması lazım 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: epey uzunmuş hocam okurum müsait zamanda. yeni corolla aynı motor, daha güncel pil ve elektrik motoruyla 140 beygire yükseldi. 9-9,5sn olması lazım e cvt? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2023 Yazar Paylaş 23 Nisan 2023 Murat Sahın yazdı: e cvt? aynı. Sistem yapısı değişmedi yazı çok detaylı yazılmış. Arabayla ilgilenen birisi yazmış belli. Sevindim böyle bir yazı olmasına. Ortasına kadar geldim 2 hatası var. Sade elektrikle son hız bilgisi yanlış, diğeri de pil doluluk göstergesini yorumlarken hata yapmış. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2023 Yazar Paylaş 23 Nisan 2023 Valla birkaç hatalı nokta var ama yazı gerçekten çok başarılı. Tebrik ederim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Valla birkaç hatalı nokta var ama yazı gerçekten çok başarılı. Tebrik ederim neresi iyi, şanzıman hakkında yorum yapmış , yok ki pille giderken tekerler döndüğü sürece pistonlar hareket ediyor mu ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: neresi iyi, şanzıman hakkında yorum yapmış , yok ki pille giderken tekerler döndüğü sürece pistonlar hareket ediyor mu ? Kalorifer sıcak açılınca evet. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: eski modelleri 500 e alınır mı artık Piyango filan vurdu da niye haberim yok? Çok bonkör gördüm sizi bayım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Servet Aydın yazdı: Piyango filan vurdu da niye haberim yok? Çok bonkör gördüm sizi bayım egea bin olmuş buçuğu harcamayak mı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Nisan 2023 Yazar Paylaş 23 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: neresi iyi, şanzıman hakkında yorum yapmış , yok ki pille giderken tekerler döndüğü sürece pistonlar hareket ediyor mu ? piston ne ki, toyota’nın devir saati koyduğu tek hibrit model corolla olabilir. Onu da kaldırdı 2023’te. Yanlışlıkla koymuş olabilir. Motor devriyle işin yok diyen piston konusuna hiç girmez İlkay Başaran yazdı: Kalorifer sıcak açılınca evet. Kaloriferi soğuk açtığımız da oldu. Ayaklar dere içinde. Bi alüminyum masa sandalye falan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Nisan 2023 Paylaş 23 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: piston ne ki, toyota’nın devir saati koyduğu tek hibrit model corolla olabilir. Onu da kaldırdı 2023’te. Yanlışlıkla koymuş olabilir. Motor devriyle işin yok diyen piston konusuna hiç girmez Kaloriferi soğuk açtığımız da oldu. Ayaklar dere içinde. Bi alüminyum masa sandalye falan eleman blogunda teker direkt motora bağlı yazmış ta, pille giderken krank hala dönüyor mu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Nisan 2023 Yazar Paylaş 24 Nisan 2023 Çağlar Bayur yazdı: eleman blogunda teker direkt motora bağlı yazmış ta, pille giderken krank hala dönüyor mu direkt derken arada planet sistem var. Yani istendiği zaman güç etki edebiliyor anlamında. O karşılaştırmayı nissan gibi sistemlerle karşılaştırıyor. Motor kapalı giderken krank dönmüyor. Ama buradan kavrama var sonucu çıkmaz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Nisan 2023 Paylaş 24 Nisan 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Motor kapalı giderken krank dönmüyor. Ama buradan kavrama var sonucu çıkmaz şu koltuk latındaki pillernden nasıl bir buhar çıkıyorsa çok etkili şanzıman yok ama vites var, kavrama yok ama krankı ayırrıyor, aslen lastik te yok desek? 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts