Ali Gök 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu sene kışlıkları boşuna takmışız. Yazlıkları taktırdım. Balans dahil 200 lira. yazın 4 tana teneke jant alacağım. Değiştirme işinden yıldım neyinden yıldın lastikçinin sorunu değilmi lastiği söküp takmak senede 2 sefer 20 dk yahu Oğuzkan Erışık yazdı: Kapalı garaj denmiş bildirim geldi Yağ değiştiriyoruz sayılır mı 😄 pet şiişede youtube daki kesilmiş maşallah yerde damla yok 22 Mart 2023 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: pet şiişede youtube daki kesilmiş Bu devrik cümleyi anlamadım ama teşekkürler 😄 Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Bu devrik cümleyi anlamadım ama teşekkürler 😄 pet şişe youtube daki gibi kesilmiş demek istedim Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: pet şişe youtube daki gibi kesilmiş demek istedim Yutupda pet şişe kesim videoları mı izliyorsun abi sen 😄 3 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şurada vw çok güzel ve detaylı anlatmış kararan aynanın nasıl çalıştığını. Bi bakar mısınız Bende bu yan aynalarda da var, güzel bir icat. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: neyinden yıldın lastikçinin sorunu değilmi lastiği söküp takmak senede 2 sefer 20 dk yahu pet şiişede youtube daki kesilmiş maşallah yerde damla yok lastikler bodrum katta. Eskileri yükle götür. Yenileri yükle geri getir. Sıkıntı. Senede 400 lira veriyorum. Teneke jant 1000-1200 falan. Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: lastikler bodrum katta. Eskileri yükle götür. Yenileri yükle geri getir. Sıkıntı. Senede 400 lira veriyorum. Teneke jant 1000-1200 falan. Ben 400 veriyorum 6 7 ay depolama + değişim hepsi içinde pahalıymış senin lastikçi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Teneke jant 1000-1200 falan. tanesi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Ali Gök yazdı: Ben 400 veriyorum 6 7 ay depolama + değişim hepsi içinde pahalıymış senin lastikçi aynı işte. Depolamaya para almıyorlar genelde. @Çağlar Bayur en iyisi 1500 sıfır ayarında Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Aklıma kötü kötü espriler geliyor zor tutuyorum kendimi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Aklıma kötü kötü espriler geliyor zor tutuyorum kendimi Müslüman olmayıp müslüman ülkelerden daha müslüman yaşayanlar japonlarmış. Allahın gücüne gider bak ramazan ramazan 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Müslüman olmayıp müslüman ülkelerden daha müslüman yaşayanlar japonlarmış. Allahın gücüne gider bak ramazan ramazan Bir arkadaşımın japon kız arkadaşı gelmişti japonyadan yanımızda demşze haşema türü mayo ile denize girmişti. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: Bir arkadaşımın japon kız arkadaşı gelmişti japonyadan yanımızda demşze haşema türü mayo ile denize girmişti. başkalarına karşı saygıları çok yüksek. Ama 2.dünya savaşında yarım milyon insanı denek olduklarını unutmuyoruz hocam Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: başkalarına karşı saygıları çok yüksek. Ama 2.dünya savaşında yarım milyon insanı denek olduklarını unutmuyoruz hocam oda birşeymi Türkiye de milyonlarca insan bina yapmasını, betonun ve çeliğin dayanımı bilmeyen sözde müteahhitlerin yaptığı binaların deprem dayanımını canı pahasına test ediyor. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2023 Yazar Paylaş 22 Mart 2023 Metin Uzunoğlu yazdı: oda birşeymi Türkiye de milyonlarca insan bina yapmasını, betonun ve çeliğin dayanımı bilmeyen sözde müteahhitlerin yaptığı binaların deprem dayanımını canı pahasına test ediyor. o zaman japondan devam mı hocam 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Mart 2023 Paylaş 22 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o zaman japondan devam mı hocam Tarih boyunca anlaşabildiğimiz nadir milletlerden biridir. Hiç savaşmamışız ters düşmemiş ve saygıyı kaybetnemişiz. Bizden daha Ahlaklı ve dürüstler en iyisi japondan devam. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Kapalı garaj denmiş bildirim geldi Yağ değiştiriyoruz sayılır mı 😄 Yazmim dedim ama dayamadim.. Yahu oğuzkan tahta kıtlığımı vardı 😄 Rampaları Tahtadan yaptın hadi eyvallah bari az genişçe yap.. Sen bu görüntüde alta girip karter tapası acmışsın.. Valla cok cesursun.. Arac emanet duruyor ya.. haftasonu en az 2 gün onu modifiye et 😄 Tahta ıslanınca kayar da o. O karton ne oyle.. Git bir nalbura 4 tane tekerlek al.. 1.5 mt lik 10 tanede (sen tahtayı sevmişsin belli 😄) tahta al ne bilim parkeciden parke al , bir sehpa yap. temiz olur kullanıslı olur.. Karton marton o ne be öğk 🤣 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mart 2023 Yazar Paylaş 25 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Yazmim dedim ama dayamadim.. Yahu oğuzkan tahta kıtlığımı vardı 😄 Rampaları Tahtadan yaptın hadi eyvallah bari az genişçe yap.. Sen bu görüntüde alta girip karter tapası acmışsın.. Valla cok cesursun.. Arac emanet duruyor ya.. haftasonu en az 2 gün onu modifiye et 😄 Tahta ıslanınca kayar da o. O karton ne oyle.. Git bir nalbura 4 tane tekerlek al.. 1.5 mt lik 10 tanede (sen tahtayı sevmişsin belli 😄) tahta al ne bilim parkeciden parke al , bir sehpa yap. temiz olur kullanıslı olur.. Karton marton o ne be öğk 🤣 tahta mı 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Yazmim dedim ama dayamadim.. Yahu oğuzkan tahta kıtlığımı vardı 😄 Rampaları Tahtadan yaptın hadi eyvallah bari az genişçe yap.. Sen bu görüntüde alta girip karter tapası acmışsın.. Valla cok cesursun.. Arac emanet duruyor ya.. haftasonu en az 2 gün onu modifiye et 😄 Tahta ıslanınca kayar da o. O karton ne oyle.. Git bir nalbura 4 tane tekerlek al.. 1.5 mt lik 10 tanede (sen tahtayı sevmişsin belli 😄) tahta al ne bilim parkeciden parke al , bir sehpa yap. temiz olur kullanıslı olur.. Karton marton o ne be öğk 🤣 Yandan sallıyoruz devrilmiyor 😄 altındayken düşse bile kafama vurur geri kalkar araba 😅😅 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tahta mı Tahta tabi zoru...😁 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tahta mı Oğuzkan Erışık yazdı: Yandan sallıyoruz devrilmiyor 😄 altındayken düşse bile kafama vurur geri kalkar araba 😅😅 Tahta tabi zoru...😁 Kafaya vurmak degil de gereksiz atraksiyon olur.. Yaptın bari daha güzel olsun 🤗 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Kafaya vurmak degil de gereksiz atraksiyon olur.. Yaptın bari daha güzel olsun 🤗 20x40 dkpden 2 tane yapacam bakalım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Mart 2023 Yazar Paylaş 25 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Kafaya vurmak degil de gereksiz atraksiyon olur.. Yaptın bari daha güzel olsun 🤗 İyide adam belki ölümüne jenga oyunu yaptı. Kim çıkardı bakım işini Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İyide adam belki ölümüne jenga oyunu yaptı. Kim çıkardı bakım işini altinda yag bidonu var 🧑🔧 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 25 Mart 2023 Paylaş 25 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İyide adam belki ölümüne jenga oyunu yaptı. Kim çıkardı bakım işini Beni dereye sen mi iteledin 🤣 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts