Koray Demir 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Egea da arka koltuk vida ile bile sokulemiyor deyolar. İçindeki ne olur bilmem ama Grande Punto platformu bir ara 5 yıldız almıştı sanki ondan sonra Linea ve haleflerinin pek yıldızı parlamadı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Corolla Sedan'ın üretimi durmuş. Artık klasik diye pazarlarsınız https://www.webtekno.com/toyota-sifir-araba-fiyat-listesi-h129955.html 1 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Sani Gerşon yazdı: Corolla Sedan'ın üretimi durmuş. Artık klasik diye pazarlarsınız https://www.webtekno.com/toyota-sifir-araba-fiyat-listesi-h129955.html Martta makyajlı kasa lansmanı var. klasik pilli demeye kalmadan li-on pilliler gelecek. makyaj dediysek yalandan dedik , az fondöten biraz göz kalemi . o kadarcık makyaj . hibrit son nesile evriliyor. 140 hp olarak gelecekve batarya nikel yerine li-on olacak. ayrıca tss 3 geliyor. onun dışında jant gösterge ve multimedya ekran değişecek. kalanı aynı. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2023 Yazar Paylaş 2 Şubat 2023 Sani Gerşon yazdı: Corolla Sedan'ın üretimi durmuş. Artık klasik diye pazarlarsınız https://www.webtekno.com/toyota-sifir-araba-fiyat-listesi-h129955.html bizimkinin pili nikel. Daha sağlam diye satarık 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 nççyyy sedan ve beyaz yok mu artık listede Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 Şubat 2023 Paylaş 2 Şubat 2023 Sani Gerşon yazdı: Corolla Sedan'ın üretimi durmuş. Artık klasik diye pazarlarsınız https://www.webtekno.com/toyota-sifir-araba-fiyat-listesi-h129955.html Konu açmak lazımdı. Passat üretimi sonlanıyor diye konu vardı arkadaşın biri açmıştı altına da eklemeli 😀 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 (düzenlendi) Tansu İzmire gittim ve gitmişken cross a baktım ve sevmedim, malzeme kaltesi o paraya bana kötü geldi, sürücü tarafına otururken direksiyonun solundaki anlamsız ve berbat konsol kamburu dizime çarptı, koluk ısıtma düğmeleri klasik japon, kocaman şalterler çat çut, direksiyon ısıtma tuşu çıt çıt, arka cam düğme kısmı siyah düz sembol bile yok, kaplamalar falan eh işte, motoru zaten geçiyorum, hibrit kısmı tamam güzel, araba yüksek nispeten geniş dışardan güzel ama içine binince hayal kırıklığı yaşadım... liste dışı, oradan çıktım canım sıkıldı bmw ye gittim keyfim düzeldi oradan sola kayıp motor kısmına girdim daha bir güzelleştim, sonra e power kaşkaya baktım, fena değil renomsu, ama tatmin olmadım, hele orta sevieyede teyp ekranı iğrenç ötesi menüler dandik tasarım yavaş ve kalitesiz bir cihazdı, en üst paket harici geçtim, japonlarda hep bir antikalık var zaten, sonra arabama binip şükür diyip bastım gittim 3 Şubat 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat 2023 Paylaş 3 Şubat 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: cross a baktım ve sevnedim, bir de berlingo xtr bulursan incele 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat 2023 Yazar Paylaş 3 Şubat 2023 Ali Cihangiroğlu yazdı: Tansu İzmire gittim ve gitmişken cross a baktım ve sevmedim, malzeme kaltesi o paraya bana kötü geldi, sürücü tarafına otururken direksiyonun solundaki anlamsız ve berbat konsol kamburu dizime çarptı, koluk ısıtma düğmeleri klasik japon, kocaman şalterler çat çut, direksiyon ısıtma tuşu çıt çıt, arka cam düğme kısmı siyah düz sembol bile yok, kaplamalar falan eh işte, motoru zaten geçiyorum, hibrit kısmı tamam güzel, araba yüksek nispeten geniş dışardan güzel ama içine binince hayal kırıklığı yaşadım... liste dışı, oradan çıktım canım sıkıldı bmw ye gittim keyfim düzeldi oradan sola kayıp motor kısmına girdim daha bir güzelleştim, sonra e power kaşkaya baktım, fena değil renomsu, ama tatmin olmadım, hele orta sevieyede teyp ekranı iğrenç ötesi menüler dandik tasarım yavaş ve kalitesiz bir cihazdı, en üst paket harici geçtim, japonlarda hep bir antikalık var zaten, sonra arabama binip şükür diyip bastım gittim Fiyatlarına da bakaydın keşke 😁 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Şubat 2023 Paylaş 4 Şubat 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Fiyatlarına da bakaydın keşke 😁 bakmammı mesela listemde olan alet buydu, siparişle geliyor, motorda sorun yok ne istersen geliyormuş yaz benide dediğim alet Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Bazı bozuk yollarda bunlardan trim sesi geliyordu. Bez bant sardım o yerlere 6 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Emniyet kemer seviye tokasına da yap.. Demedi deme 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Emniyet kemer seviye tokasına da yap.. Demedi deme Aramızda gizli toyota kullanıcıları var galiba 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Aramızda 😂 Caktırma 🤫 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Bugün geri geri biraz hızlı gideyim dedim. 30’u geçmedi. Gaz kesti. Diğer arabalarda da böyle sınırlandırma var mı? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün geri geri biraz hızlı gideyim dedim. 30’u geçmedi. Gaz kesti. Diğer arabalarda da böyle sınırlandırma var mı? Hiç denemedim, çok tehlikeli. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bugün geri geri biraz hızlı gideyim dedim. 30’u geçmedi. Gaz kesti. Diğer arabalarda da böyle sınırlandırma var mı? içim ürperrdi nasıl bir maceracılık bu 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 müsait alan vs olursa bakılabilir. o kadarda degil ya.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Denemeyin arkadaşlar. Herkes deneyebilir diye şart yok ama 150 ile ileri doğru gitmekten daha tehlikeli değil. 150 ile giderken lastik patlasa ölebilirsin. 30 la geriye giderken bi yere vursan en fazla araba çizilir Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Sonra bi sağ bi sol sonra d Direksiyonu sert atmak lazım.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Mart 2023 Yazar Paylaş 19 Mart 2023 Alpay Sumer yazdı: Direksiyonu sert atmak lazım.. Tık, tık. Sağa bir tık sonra sola 1,5 tur Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Mart 2023 Paylaş 19 Mart 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 30 la geriye giderken bi yere vursan en fazla araba çizilir Bi denesene abi. Çizilirse ben yaptırırım daha fazlasına karışmam ama 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts