Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 kenar köşe büfede mi o rakam? iyiymiş, 80 tl si kave ise, 90 tl ye 2 çörek mi ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: kenar köşe büfede mi o rakam? iyiymiş, 80 tl si kave ise, 90 tl ye 2 çörek mi ? boğaza sıfır ya hu kahveler 35 galiba. Gerisi pastalar. Espressolab Bebek https://maps.app.goo.gl/GC5xuUz2og1sZjLx8?g_st=ic Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 O değilde konusu geçti mi Tahakkuk zamanlarındayiz ya :∆ 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: boğaza sıfır ya hu kahveler 35 galiba. Gerisi pastalar. Espressolab Bebek https://maps.app.goo.gl/GC5xuUz2og1sZjLx8?g_st=ic Lucca ya gitmeyen bebekte mekan tarif etmesin yahu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Koray Demir yazdı: Doğru düzgün bakmıyorlar. Aracımın muayenesini yapan arkadaş lastik hız yük endeksim 91H olmasına rağmen muayene kağıdına 914T diye bir şey yazmış kafasına göre seçiyor herhalde. O ne ki Benim sis farlarım fabrikasyon olmasına rağmen bakılmadı. El frenimde elektronik olmasına rağmen giderken ölçülebilirmiş gibi değerler yazılmış 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: Lucca ya gitmeyen bebekte mekan tarif etmesin yahu porşe ile gitmiyoruz @Mustafa Tüfekçi bu ara coştu millet. Günde 20-30 kere mtv ile alakalı yazıyor kibritçiler benim 4-6 yaş oldu. Koymaz daha. 1.6 vergisi gibi yani 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Benzin döküp yakmasalar bari elektrik kontağı ile yaksinlar 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Günde 20-30 kere mtv ile alakalı yazıyor kibritçiler satın alırken haberleri yokmuymuş Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: satın alırken haberleri yokmuymuş bu adamlar kim? Benzin+vergi hesabı yapamayanlar. Totalde cebinden parayı çıkacak hesaplamıyorlar. Aslında kârdalar. Ondan da haberleri yok. Şimdi 2023 mtv rakamlarını görünce oooovvvv oldular. Halbuki 1.3-1.6 vergisi olmuş 4500 lira. Yeni hibrit vergisi 7700 lira. Geçen sene aradaki fark 2100 liraydı. Bugün %60 zamlı hali işte. Asgari ücret 4250 açıklanmıştı. Bugün 8500. Maaşlar daha çok arttı. Hesap kitap yok. bazıları ise daha çok kâr peşinde. Benim gibi. Cimer’e yazıyorlar sürekli. Gruplarda sürekli gündemde. Ben zaten yazıyordum. Belki bu sene düzeltirler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ocak 2023 Paylaş 2 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Halbuki 1.3-1.6 vergisi olmuş 4500 lira. benimki 524. daha sık yaz cimere 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Corolla’daki kablosuz şarj yeni nesil telefonlarda çalışmıyor. Şarj etmeye başlayıp kesiyor. Muhtemelen yeni telefonlara uyumlu değil. Serviste stantı değiştirenler oldu ama düzelmedi. Japonlar gelenekçi olarak eskiden gidiyor iphone 8’de çalışıyordu ama ip13’te çalışmıyor. Ama android cihazlarda çalışmama oranı düşük Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Ne çektin şu şarj sorunundan be abi.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Corolla’daki kablosuz şarj yeni nesil telefonlarda çalışmıyor. Şarj etmeye başlayıp kesiyor. Muhtemelen yeni telefonlara uyumlu değil. Serviste stantı değiştirenler oldu ama düzelmedi. Japonlar gelenekçi olarak eskiden gidiyor iphone 8’de çalışıyordu ama ip13’te çalışmıyor. Ama android cihazlarda çalışmama oranı düşük Su çok güzel. Gelsene. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: iphone 8’de çalışıyordu ama ip13’te çalışmıyor. vesile ile rakamı yüksek olunca daha iyi olmuyor, 8 candır 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Ocak 2023 Yazar Paylaş 6 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: vesile ile rakamı yüksek olunca daha iyi olmuyor, 8 candır uzaya giden sistemlerde kullanılan işlemciler 20 yıl öncesinin teknolojisi. Bazıları daha eski. Neden? Çünkü eski iyidir. Japonlar doğru yapıyor o zaman di mi @İlkay Başaran yemezler. Elektroliz edeceksin di mi 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Eskinin iyi olduğuna delalet midir yoksa Japon şasisi mi zayıf? Yıllar öncesinin bilindik mqb platformu ile yeni geliştirilen tnga platformlu Jetta ile Corolla kafa kafaya çarpışma testi Corollanın durum vahim; ön kapı açılmıyor, A sütunu ezik, arka koltuk yerinden çıkıyor vs. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak 2023 Yazar Paylaş 14 Ocak 2023 Koray Demir yazdı: Eskinin iyi olduğuna delalet midir yoksa Japon şasisi mi zayıf? Yıllar öncesinin bilindik mqb platformu ile yeni geliştirilen tnga platformlu Jetta ile Corolla kafa kafaya çarpışma testi Corollanın durum vahim; ön kapı açılmıyor, A sütunu ezik, arka koltuk yerinden çıkıyor vs. Çarpışma testleri araçların son durumu için yapılmaz. İçindeki insanlar için yapılır. İçindeki mankenlere gelen ivme ve darbelerle ilgili bilgi paylaşmadı çinliler. Toyota darbeyi tüm şaseye yayarak ivmeyi daha iyi sönümlediği belli. Kıstas alınacak video değil. Çok tartışıldı bu video ilk çıktığında. VW jetta’yı en son 2011 yılında ncap testine göndermiş. Sonrası yok. Avrupada yok zaten. meksika üretimi jetta ile brezilya üretimi 2019 model iki araba latin ncap tarafından değerlendirildi. Aynı güvenliğe sahipler bu arada corolla jetta’dan daha ucuz bir model —————- Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İçindeki mankenlere gelen ivme ve darbelerle ilgili bilgi paylaşmadı çinliler. parmaparça olmuştur içerdeki cihazlar ondandır 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Kapının açılmaması ve arka koltuğun yerinden çıkması kabul edilemez. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak 2023 Yazar Paylaş 14 Ocak 2023 Koray Demir yazdı: Kapının açılmaması ve arka koltuğun yerinden çıkması kabul edilemez. bana göre de darbenin jetta şasesine dağılmaması kabul edilemez. Belliki kaza ivmesi jetta içindeki insanları daha fazla etkiledi. Belki bu ivme boyunda hasara yol açtı? Bu kabul edilir mi? Çıkan koltuk? Adam kaldırmış. Sünger zaten iki klipsle tutuyor. bu test çokça yorumlandı. Çinliler japonları sevmez. Videoda fark ettiyseniz tek taraflı yorumlama yapılmış. Kısa video. Kazanın insanlar üstündeki etkisinde jetta gösterilmemiş falan. onaylı test olan latin ncap sonuçlarını ekledim. Ben daha iyi bilirim diyen türk halkı gibi yorumlarsanız bilemem. Bu konuda uzmanlık belgelerinizi göstermeniz lazım o halde. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Maliyet odaklı ekonomik bir marka. Şasi sağlam kabul edilse bile nedense kalite algısını sevemedim. Olası kaza anında İsveç veya Alman araçlarında olmayı tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak 2023 Yazar Paylaş 14 Ocak 2023 Koray Demir yazdı: Maliyet odaklı ekonomik bir marka. Şasi sağlam kabul edilse bile nedense kalite algısını sevemedim. Olası kaza anında İsveç veya Alman araçlarında olmayı tercih ederdim. sadece algıdan ibaret. Teknik bakmak gerekir. C sınıf arabaları en az d’den başlayan premium arabalarla da karşılaştırmak olmaz. Almandan kasıt vw ise halk arabalarında meşhur markaların modellerinin ncap ve iihs testleri çok yakın çıkar. Hepsi iyi sonuçlar çıkarıyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Bütçeye en uygun olanını almak gerekli o zaman. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Ocak 2023 Paylaş 14 Ocak 2023 Koray Demir yazdı: Kapının açılmaması ve arka koltuğun yerinden çıkması kabul edilemez. Egea da arka koltuk vida ile bile sokulemiyor deyolar. İçindeki ne olur bilmem ama Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Ocak 2023 Yazar Paylaş 14 Ocak 2023 Mustafa Tüfekçi yazdı: Egea da arka koltuk vida ile bile sokulemiyor deyolar. İçindeki ne olur bilmem ama Kibritte altta pil olduğu için sökme işlemi kolay. Çekince kalkıyor. Pilide ralli arabası içindeki çelik bariyerler gibi sarmışlar. Şöföre o kadar önem vermezler. Neden acaba Yorum bağlantısı
Recommended Posts