Tansu Kalafatoğlu 30 Aralık 2022 Yazar Paylaş 30 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: şasi noyu neden sakladın ? Ne güzel noterden üstümüze alacaktık gizlice Yaa hep sizlerin yüzünden. Toplum baskısı Adam buradan gördüğü sayılar ile arabayı üstüne mi alacak yani. Yeni şase yapıp dur şu tansunun corollasının şase noyu kopyalayalım mı diyecek. Ama hep psikoloji federaller falan 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 o kadar aktivatöre kaliper sensörlerine rağmen %10 fren sapması varsa ciddi bir arıza var demektir, fren yağı kaç yıllık? , o far değerleri ile geceleri yola çıkılması sakıncalı, özelleşince iyice bozuldu bu muayene işleri vesile ile muayenede cama hava üflüyor mu diye klaoriferi de açmışsa kaç lt benzin gitti? 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Aralık 2022 Yazar Paylaş 30 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: o kadar aktivatöre kaliper sensörlerine rağmen %10 fren sapması varsa ciddi bir arıza var demektir, fren yağı kaç yıllık? , o far değerleri ile geceleri yola çıkılması sakıncalı, özelleşince iyice bozuldu bu muayene işleri vesile ile muayenede cama hava üflüyor mu diye klaoriferi de açmışsa kaç lt benzin gitti? Test cihazını test ettik mi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Test cihazını test ettik mi? tüv de kalibresiz cihaz olmaz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Aralık 2022 Yazar Paylaş 30 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: tüv de kalibresiz cihaz olmaz Tüv-türk ama valla farları çok iyi olanlara kusur yazınca burada herkes söyleniyordu Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yaa hep sizlerin yüzünden. Toplum baskısı Adam buradan gördüğü sayılar ile arabayı üstüne mi alacak yani. Yeni şase yapıp dur şu tansunun corollasının şase noyu kopyalayalım mı diyecek. Ama hep psikoloji federaller falan Öyle deme ülkede çok fazla ikiz gstta üçüz plaka olduğunu düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tüv-türk ama valla farları çok iyi olanlara kusur yazınca burada herkes söyleniyordu mum gibi aydınlatmada zaten ne çıkacak ki 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Aralık 2022 Yazar Paylaş 31 Aralık 2022 Eski muayeneci abi şöyle yazmış fren sapmasına 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eski muayeneci abi şöyle yazmış fren sapmasına 10 yıllık eski muayeneci ağbiye bir soru soralım merakımız gitsin, tüv ilk açıldığında ağır kusur %kaç tan veriliyordu? vesile ile risk başka şey, bir ferrari 0-100 e 9 saniyede çıkarsa sorun var demektir, kiprit 9 saniyede çıkarsa kurban kesilir, fark orada. 88 sensörlü über radyoaktif ve manyetik alan içeren bir teknolojide %5 tan fazla sapmayı kabul etmem 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Aralık 2022 Yazar Paylaş 31 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: 10 yıllık eski muayeneci ağbiye bir soru soralım merakımız gitsin, tüv ilk açıldığında ağır kusur %kaç tan veriliyordu? vesile ile risk başka şey, bir ferrari 0-100 e 9 saniyede çıkarsa sorun var demektir, kiprit 9 saniyede çıkarsa kurban kesilir, fark orada. 88 sensörlü über radyoaktif ve manyetik alan içeren bir teknolojide %5 tan fazla sapmayı kabul etmem iyi de her şey teknolojiyle bozulmadı mı zaten adam diyorki test makinesi biraz daha kullanılırsa sapmanın azaldığı gözlemleniyor. Ama bilemedim. Yolda frene yığılınca araç çizgiden çıkma sorunu göstermiyor. Fren hidroliği yazın serviste değişmişti Yorum bağlantısı
Koray Demir 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Muayeneyi yapan arkadaş abi ben hibriti seviyorum, 5dk’ya aracını arkadan teslim alabilirsin, dedi. Doğru düzgün bakmıyorlar. Aracımın muayenesini yapan arkadaş lastik hız yük endeksim 91H olmasına rağmen muayene kağıdına 914T diye bir şey yazmış kafasına göre seçiyor herhalde. 31 Aralık 2022 tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2022 Paylaş 31 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: adam diyorki test makinesi biraz daha kullanılırsa sapmanın azaldığı gözlemleniyor. franler ısınınca uygulanan kuvvet değişir, lakin sapma genelde disk ten değil sistemdeki parçalardan kaynaklanır, toyota marka aktivatör kaç tele? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 31 Aralık 2022 Yazar Paylaş 31 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: franler ısınınca uygulanan kuvvet değişir, lakin sapma genelde disk ten değil sistemdeki parçalardan kaynaklanır, toyota marka aktivatör kaç tele? Küçük detaylara takılmayalım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Küçük detaylara takılmayalım ben de haypırcı olmak istiyorum , ne içioz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: ben de haypırcı olmak istiyorum , ne içioz? o, V8 başlığında. Burda tadıyoruz. Mehmet yaşin miyiz biz 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: ben de haypırcı olmak istiyorum , ne içioz? Su Haypırcı adam ekstra kaynak tüketen içecek içmemeli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Selim Bilgin yazdı: Su Haypırcı adam ekstra kaynak tüketen içecek içmemeli. haypırcı arabası dışında diğer tüketimlerine bakmaz yahu , yılda 5 defa tatile giden var, her öğle yemeğinde lokantadalar? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: haypırcı arabası dışında diğer tüketimlerine bakmaz yahu , yılda 5 defa tatile giden var, her öğle yemeğinde lokantadalar? Kapuçino olmuş 40 lira. Daha fazla haypır yapmamız lazım Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: haypırcı arabası dışında diğer tüketimlerine bakmaz yahu , yılda 5 defa tatile giden var, her öğle yemeğinde lokantadalar? Diğer tüketimlere bakmayacak kadar parası varsa niye haypır yapıyor? Bence saçma. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kapuçino olmuş 40 lira. Daha fazla haypır yapmamız lazım Kahve fiyatları çılgın atıyor. Hem çekirdek hem de dışarıda içme babında. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kapuçino olmuş 40 lira. orası makulmüş bizim burda 60 tl idi geçen hafta, hem biz contracto içioz Selim Bilgin yazdı: Diğer tüketimlere bakmayacak kadar parası varsa niye haypır yapıyor? amaç tüketim değil yahu, zenginlerin can sıkıntısında hobi edinmesi chevy ampera çıktığından beri 8 defa elektrifikasyon sistemi değişti hem ismi de havalı 1 Ocak 2023 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 (düzenlendi) haypırcı arabasında frene gerek olmaz, o yüzden doyota üstüne düşmemiş sapma normal, zaten hız da yok, neyse ben buldum senin fren kitini, yenile gitsin kombine bağlada çekme yapmasın sonra, kolları direksiyon arkasında F1 derler hani, oraya takacaksın, bizde vites değiştiriyor o kollar sende fren olsun artık, hemde rejeneatif daha ne olsun 1 Ocak 2023 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Selim Bilgin yazdı: Diğer tüketimlere bakmayacak kadar parası varsa niye haypır yapıyor? Bence saçma. Kahve fiyatları çılgın atıyor. Hem çekirdek hem de dışarıda içme babında. kahve fiyatları altınla yarışıyor valla. Bebekte espressolab 40 lira. @Çağlar Bayur Sizin oralar daha bi şey tabi Ali Cihangiroğlu yazdı: haypırcı arabasında frene gerek olmaz, o yüzden doyota üstüne düşmemiş sapma normal, zaten hız da yok, neyse ben buldum senin fren kitini, yenile gitsin kombine bağlada çekme yapmasın sonra, kolları direksiyon arkasında F1 derler hani, oraya takacaksın, bizde vites değiştiriyor o kollar sende fren olsun artık, hemde rejeneatif daha ne olsun bisiklette en gereksiz ekipman disk fren olabilir. Moda şimdi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ocak 2023 Paylaş 1 Ocak 2023 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bebekte espressolab 40 lira. lem bebekte vale 200 tL hangi kafe bu 40 a satan? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Ocak 2023 Yazar Paylaş 1 Ocak 2023 Çağlar Bayur yazdı: lem bebekte vale 200 tL hangi kafe bu 40 a satan? haypırcı valeye araba bırakır mı, çok ayıp şu masa 30 aralıkta 170 liraydı bebekte. 1 ocak’ı bilemem ama. Plastik çatal bıçak dikkat çekerim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts