Erdem Doğan 22 Aralık 2022 Paylaş 22 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: sebep? Türkiye de ikamet ediyor ya. Başka bir sebebe gerek var mı? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2022 Paylaş 22 Aralık 2022 ya işlenir ya işlenmez yani zorlayarak işlenmiş ise görevli memur işini yapmamış demektir görevden alınmalı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Aralık 2022 Yazar Paylaş 22 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: sebep? adamdan ötv farkını istedi vergi dairesi. Hani satılırken ötv teşvikli ya hibritler. Lpg olunca bozuluyormuş. Onunla da çok uğraştı. İkna etti. Sonra sistemden 3.yakıtı seçememiş çalışanlar falan Yorum bağlantısı
Ali Gök 22 Aralık 2022 Paylaş 22 Aralık 2022 Fakirse ne işi var hybridle standart atmosferik benzinli alsaymis yahu ona takaymis LPG🤣 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2022 Paylaş 22 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lpg olunca bozuluyormuş. Onunla da çok uğraştı. İkna etti. kuralda bozuluyorsa, nasıl ikna etti? ikna olacaklar ise kuralda bozulma yok demek ki, kuralda bozulma var ikna ile istisna oluyorsa vay halimize Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Aralık 2022 Yazar Paylaş 22 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: kuralda bozuluyorsa, nasıl ikna etti? ikna olacaklar ise kuralda bozulma yok demek ki, kuralda bozulma var ikna ile istisna oluyorsa vay halimize klasik memur. Olabilecek şeyde bakmadan etmeden irdelemeden, olmuyor demişler işte. Adam da oradan oraya savruldu boş yere Ali Gök yazdı: Fakirse ne işi var hybridle standart atmosferik benzinli alsaymis yahu ona takaymis LPG🤣 Bu lpg hastalık gibi. Yapıştı mı bırakmıyor. Adam ilk defa dizel aldı. Buna lpg takılıyor mu diye soranlar var yav Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Aralık 2022 Paylaş 22 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mesela yani arkadaş yaptırdı. 3 hafta noter-vergi dairesi-mak.müh odası-lpg’ci arasında mekik dokudu. Zorlayarak işletti ruhsata. Biraz kulansın bakalım. Şu an km’de 50-55 kuruş civarı yakıyor diyor 20 kuruş için mi.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 şimdi bu lpg li toyotanın hybrid sisteminde pilde flan arıza olsa servis karşılarmı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Aralık 2022 Yazar Paylaş 23 Aralık 2022 Ali Gök yazdı: şimdi bu lpg li toyotanın hybrid sisteminde pilde flan arıza olsa servis karşılarmı bahane bulurlar. Karşılamazlar bence. Pille bunun bi alakası yok ama lpg sistemden elektrik çekti diye bahane hazır. @Oğuzkan Erışık yakıt miktarı düşünce tasarruf da azalıyor. 10 litre yaksam tamam ama 4,5 litre yakıyorum. Benim hesabıma göre 40-50 bin km’de amorti ediyor. Bence lpg gereksiz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 (düzenlendi) Ali Gök yazdı: şimdi bu lpg li toyotanın hybrid sisteminde pilde flan arıza olsa servis karşılarmı kapalı alana bile sokmaz ne garantisi ne marantisi, antenin ucu bozulsa bakmaz vesile ile lpg için sıcak motor suyu lazım, bu arabalar daha içerdekini ısıtıp camdaki buharı çözemiyor, lpg ne ara devreye girebilecek ki 23 Aralık 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 4 Yorum bağlantısı
Harun Özden 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 Hybrid sistemi ile şehiriçi, lpg ile şehirdışı tasarruf Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 şehir dışında çekilmez yahu kiprit 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: şehir dışında çekilmez yahu kiprit turbo benzinli şehir içi elektrikli kona. kibrte gelince, ocağımda elektrikli çakmak var 23 Aralık 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Aralık 2022 Yazar Paylaş 23 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: kapalı alana bile sokmaz ne garantisi ne marantisi, antenin ucu bozulsa bakmaz vesile ile lpg için sıcak motor suyu lazım, bu arabalar daha içerdekini ısıtıp camdaki buharı çözemiyor, lpg ne ara devreye girebilecek ki Buğuyu 19 derece ayarla klima ile çözüyorum hibritin motor suyu 35 altına düşünce otomatik motor çalışıp 40 üstüne atıyor. Lpg için yapılmış sanki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Lpg için yapılmış sanki SS alalım, diğer bir konuda da 130 un altına düşemeyen torkçu yazısı vardı yılbaşı heyecanı herhalde 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 Buğuyu çözer de buz devreye girince bir düşünür Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 Uzun yolu çoksa lpg iyi gelir. Kışın da kaloriferi rahat açar. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Aralık 2022 Yazar Paylaş 23 Aralık 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Uzun yolu çoksa lpg iyi gelir. Kışın da kaloriferi rahat açar. İsterse bedava olsun. Kaloriferi açınca ortalama yükseliyorsa psikolojik olarak elin gitmiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İsterse bedava olsun. Kaloriferi açınca ortalama yükseliyorsa psikolojik olarak elin gitmiyor yolda giderken en son bakacağım şey tüketim olurdu ama sub frekans ayarı önemli mesela 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Aralık 2022 Yazar Paylaş 23 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: yolda giderken en son bakacağım şey tüketim olurdu ama sub frekans ayarı önemli mesela gözümü alamıyorum o ekrandan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2022 Paylaş 23 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: o ekrandan normal torpidoya saksıda çiçek eker gibi dizmişsin yolu görmek bile mucize 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 30 Aralık 2022 Yazar Paylaş 30 Aralık 2022 Muayeneyi yapan arkadaş abi ben hibriti seviyorum, 5dk’ya aracını arkadan teslim alabilirsin, dedi. Yandaki adam 5 dakikada çıkıyor mu yağ dedi. Arkadaş “arabasına göre değişir” dedi. Öyle deyince hem motor no okunmuş hem farlar iyi çıkmış. Ben de ortamda kabarırken biraz abartmışım, omuriliğimi gösterdim doktora 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 30 Aralık 2022 Paylaş 30 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Muayeneyi yapan arkadaş abi ben hibriti seviyorum, 5dk’ya aracını arkadan teslim alabilirsin, dedi. Yandaki adam 5 dakikada çıkıyor mu yağ dedi. Arkadaş “arabasına göre değişir” dedi. Öyle deyince hem motor no okunmuş hem farlar iyi çıkmış. Ben de ortamda kabarırken biraz abartmışım, omuriliğimi gösterdim doktora şasi noyu neden sakladın ? Ne güzel noterden üstümüze alacaktık gizlice 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts