İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Erdem Doğan
Çağlar Bayur yazdı:

sebep?

Türkiye de ikamet ediyor ya. Başka bir sebebe gerek var mı?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ya işlenir ya işlenmez yani zorlayarak işlenmiş ise görevli memur işini yapmamış demektir görevden alınmalı

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

sebep?

adamdan ötv farkını istedi vergi dairesi. Hani satılırken ötv teşvikli ya hibritler. Lpg olunca bozuluyormuş. Onunla da çok uğraştı. İkna etti. Sonra sistemden 3.yakıtı seçememiş çalışanlar falan

Yorum bağlantısı

Fakirse ne işi var hybridle standart atmosferik benzinli alsaymis yahu ona takaymis LPG🤣

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Lpg olunca bozuluyormuş. Onunla da çok uğraştı. İkna etti.

kuralda bozuluyorsa, nasıl ikna etti? ikna olacaklar ise kuralda bozulma yok demek ki, kuralda bozulma var ikna ile istisna oluyorsa vay halimize

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

kuralda bozuluyorsa, nasıl ikna etti? ikna olacaklar ise kuralda bozulma yok demek ki, kuralda bozulma var ikna ile istisna oluyorsa vay halimize

klasik memur. Olabilecek şeyde bakmadan etmeden irdelemeden, olmuyor demişler işte. Adam da oradan oraya savruldu boş yere

Ali Gök yazdı:

Fakirse ne işi var hybridle standart atmosferik benzinli alsaymis yahu ona takaymis LPG🤣

Bu lpg hastalık gibi. Yapıştı mı bırakmıyor. Adam ilk defa dizel aldı. Buna lpg takılıyor mu diye soranlar var yav :) 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

mesela yani :) 

arkadaş yaptırdı. 3 hafta noter-vergi dairesi-mak.müh odası-lpg’ci arasında mekik dokudu. Zorlayarak işletti ruhsata. Biraz kulansın bakalım. Şu an km’de 50-55 kuruş civarı yakıyor diyor

20 kuruş için mi....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

şimdi bu lpg li toyotanın hybrid sisteminde pilde flan arıza olsa servis karşılarmı

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

şimdi bu lpg li toyotanın hybrid sisteminde pilde flan arıza olsa servis karşılarmı

bahane bulurlar. Karşılamazlar bence. Pille bunun bi alakası yok ama lpg sistemden elektrik çekti diye bahane hazır. 

@Oğuzkan Erışık yakıt miktarı düşünce tasarruf da azalıyor. 10 litre yaksam tamam ama 4,5 litre yakıyorum. Benim hesabıma göre 40-50 bin km’de amorti ediyor. Bence lpg gereksiz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Ali Gök yazdı:

kapalı alana bile sokmaz ne garantisi ne marantisi, antenin ucu bozulsa bakmaz

vesile ile lpg için sıcak motor suyu lazım, bu arabalar daha içerdekini ısıtıp camdaki buharı çözemiyor, lpg ne ara devreye girebilecek ki

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

şehir dışında çekilmez yahu kiprit

turbo benzinli :good1:  şehir içi elektrikli kona. kibrte gelince, ocağımda elektrikli çakmak var :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

kapalı alana bile sokmaz ne garantisi ne marantisi, antenin ucu bozulsa bakmaz

vesile ile lpg için sıcak motor suyu lazım, bu arabalar daha içerdekini ısıtıp camdaki buharı çözemiyor, lpg ne ara devreye girebilecek ki

Buğuyu 19 derece ayarla klima ile çözüyorum :) 

hibritin motor suyu 35 altına düşünce otomatik motor çalışıp 40 üstüne atıyor. Lpg için yapılmış sanki :) 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Lpg için yapılmış sanki

SS alalım, diğer bir konuda da 130 un altına düşemeyen torkçu yazısı vardı :rofl: yılbaşı heyecanı herhalde

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Buğuyu çözer de buz devreye girince bir düşünür :) 

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Uzun yolu çoksa lpg iyi gelir. Kışın da kaloriferi rahat açar. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

Uzun yolu çoksa lpg iyi gelir. Kışın da kaloriferi rahat açar. 

İsterse bedava olsun. Kaloriferi açınca ortalama yükseliyorsa psikolojik olarak elin gitmiyor :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İsterse bedava olsun. Kaloriferi açınca ortalama yükseliyorsa psikolojik olarak elin gitmiyor :) 

yolda giderken en son bakacağım şey tüketim olurdu ama sub frekans ayarı önemli mesela

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

yolda giderken en son bakacağım şey tüketim olurdu ama sub frekans ayarı önemli mesela

gözümü alamıyorum o ekrandan :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

o ekrandan

normal torpidoya saksıda çiçek eker gibi dizmişsin yolu görmek bile mucize

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Muayeneyi yapan arkadaş abi ben hibriti seviyorum, 5dk’ya aracını arkadan teslim alabilirsin, dedi. Yandaki adam 5 dakikada çıkıyor mu yağ dedi. Arkadaş “arabasına göre değişir” dedi. Öyle deyince hem motor no okunmuş hem farlar iyi çıkmış. Ben de ortamda kabarırken biraz abartmışım, omuriliğimi gösterdim doktora :biggrin:

92-CC7-EEE-BEB3-4443-AAF4-ABACC28-F4-A18

• Mutlu 6
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Muayeneyi yapan arkadaş abi ben hibriti seviyorum, 5dk’ya aracını arkadan teslim alabilirsin, dedi. Yandaki adam 5 dakikada çıkıyor mu yağ dedi. Arkadaş “arabasına göre değişir” dedi. Öyle deyince hem motor no okunmuş hem farlar iyi çıkmış. Ben de ortamda kabarırken biraz abartmışım, omuriliğimi gösterdim doktora :biggrin:

92-CC7-EEE-BEB3-4443-AAF4-ABACC28-F4-A18

şasi noyu neden sakladın ? Ne güzel noterden üstümüze alacaktık gizlice :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...