Çağlar Bayur 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: merdiven altı bodrum kat Bağcılar çatısız sokak bile kabul, seçici değililm Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2022 Yazar Paylaş 4 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: çatısız sokak bile kabul, seçici değililm Mahmutbey çetaş yanı bp’nin karşısı. Yıllardır giderim. Sohbet açayım diyorum, suratıma bakıp konuşma lan diyor içinden. Lastikle ilgili bir şey sorayım diyorum. He he diyor. Dünya neden var, benim burada ne işim var diyen bir arkadaştır kendisi. Ama ucuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Mahmutbey çetaş yanı bp’nin karşısı. Yıllardır giderim. Sohbet açayım diyorum, suratıma bakıp konuşma lan diyor içinden. Lastikle ilgili bir şey sorayım diyorum. He he diyor. Dünya neden var, benim burada ne işim var diyen bir arkadaştır kendisi. Ama ucuz keskin mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Aralık 2022 Yazar Paylaş 4 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: keskin mi? keskin 7 yıldızlı otel gibi kalır bi et lokantası var yanında. Metro çıkışının orada. Tam bp’nin karşısında kalıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık 2022 Paylaş 4 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bi et lokantası var yanında. üfffff sermayyei orada bitiriirz lastiğe kalmaz yapma bunu 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Aralık 2022 Yazar Paylaş 10 Aralık 2022 Halkalı-tuzla gidiş dönüş D100’de 3,5lt yaktı. Boş buldukça limitte sürdüm, ama bu yol pek boş değil zaten. Anadolu yakası tarafına birkaç eds koymuşlar. Ara ara trafik falan 3,5 litre demek 61 krş demek lpg olsa 70 krş yakardı Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Aralık 2022 Paylaş 11 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Halkalı-tuzla gidiş dönüş D100’de 3,5lt yaktı. Boş buldukça limitte sürdüm, ama bu yol pek boş değil zaten. Anadolu yakası tarafına birkaç eds koymuşlar. Ara ara trafik falan 3,5 litre demek 61 krş demek lpg olsa 70 krş yakardı Aradaki 9 kuruş için o kadar batarya, düşününce sanki @Çağlar Bayur haklı gbi bu yarı ceryanlılar hakkında 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2022 Yazar Paylaş 11 Aralık 2022 Murat Sahın yazdı: Aradaki 9 kuruş için o kadar batarya, düşününce sanki @Çağlar Bayur haklı gbi bu yarı ceryanlılar hakkında Onun haklı olması için düşünmeye gerek yok. haklıdır. Bitti 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2022 Paylaş 11 Aralık 2022 Murat Sahın yazdı: Aradaki 9 kuruş için o kadar batarya, düşününce sanki @Çağlar Bayur haklı gbi bu yarı ceryanlılar hakkında isviçre EV lerin gereksiz kullanımaması için ceza yazmaya hazırlanıyor, çeşmeye indim su ladım diye kullanan ceza ödeyecek Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2022 Yazar Paylaş 11 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: isviçre EV lerin gereksiz kullanımaması için ceza yazmaya hazırlanıyor, çeşmeye indim su ladım diye kullanan ceza ödeyecek neden? Çöksünler işte rusların gizli banka kasalarına Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2022 Paylaş 11 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: neden? Çöksünler işte rusların gizli banka kasalarına putinden icazet almadan kave bile yapamazlar...zamanında hitlerin kasası kimdi? tarih kitaplarına göre değil tabii gerçekte olan. sscb kontrolündeki reichsmarkını kullanamazken (yasaktı) zibilyon mermiyi üretirken ödemeyi hangi fabrikanın tahvili ile ödediler.... 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2022 Yazar Paylaş 11 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: putinden icazet almadan kave bile yapamazlar...zamanında hitlerin kasası kimdi? tarih kitaplarına göre değil tabii gerçekte olan. sscb kontrolündeki reichsmarkını kullanamazken (yasaktı) zibilyon mermiyi üretirken ödemeyi hangi fabrikanın tahvili ile ödediler.... demirel’in çok güzel lafları var bununla ilgili. Birisi “dün dündür, bugün, bugündür mesela Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık 2022 Paylaş 11 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: demirel’in çok güzel lafları var bununla ilgili. Birisi “dün dündür, bugün, bugündür mesela lafla peynir gemisi yürümez der atalar, onu sınırısız sorumsuz kişiler için söylemiştir, teknikte geçerliliği yok Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Aralık 2022 Yazar Paylaş 11 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: teknikte geçerliliği yok doğru. Düzen de teknikle yürümüyor. Yoksa şiir gibi dünya olurduk 1 Yorum bağlantısı
Hacı Şenyurt 20 Aralık 2022 Paylaş 20 Aralık 2022 Evet tavandaki sos tuşu oğlum tarafından denendi. Doğrudan 112 ti arıyor. Be açıyorlar acil durumunuz nedir diyerek. Kaza vs durumunda otomatik çalışıyor mu orasını bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Aralık 2022 Yazar Paylaş 20 Aralık 2022 Hacı Şenyurt yazdı: Evet tavandaki sos tuşu oğlum tarafından denendi. Doğrudan 112 ti arıyor. Be açıyorlar acil durumunuz nedir diyerek. Kaza vs durumunda otomatik çalışıyor mu orasını bilmiyorum. Arıyor abi. Facebook grupta birisi yazmıştı. E call sistemli arabaların hepsi arıyor Kazanın şiddetine göre Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2022 Paylaş 20 Aralık 2022 Hacı Şenyurt yazdı: Evet tavandaki sos tuşu oğlum tarafından denendi. Doğrudan 112 ti arıyor. Be açıyorlar acil durumunuz nedir diyerek. Kaza vs durumunda otomatik çalışıyor mu orasını bilmiyorum. şimdi o imei 1 yıl kart takılmaz ise kapanacak mı? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Aralık 2022 Yazar Paylaş 20 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: şimdi o imei 1 yıl kart takılmaz ise kapanacak mı? Yılda 1 kere 112’yi mi arayalım yani 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2022 Paylaş 20 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yılda 1 kere 112’yi mi arayalım yani sim kart takacak yeri bulmak lazım, aramak yetmez, şimdi aklıma geldi de durmadan lüzumsuz arayanı nasıl tespit edecekler Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Aralık 2022 Yazar Paylaş 20 Aralık 2022 Çağlar Bayur yazdı: sim kart takacak yeri bulmak lazım, aramak yetmez, şimdi aklıma geldi de durmadan lüzumsuz arayanı nasıl tespit edecekler bloke yaparlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Aralık 2022 Paylaş 20 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bloke yaparlar bi yıl sonra zaten olacak o 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Aralık 2022 Yazar Paylaş 22 Aralık 2022 Sıradakiler Nükleer, rüzgar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Aralık 2022 Yazar Paylaş 22 Aralık 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Tüp mü taktırdııınnn mesela yani arkadaş yaptırdı. 3 hafta noter-vergi dairesi-mak.müh odası-lpg’ci arasında mekik dokudu. Zorlayarak işletti ruhsata. Biraz kulansın bakalım. Şu an km’de 50-55 kuruş civarı yakıyor diyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2022 Paylaş 22 Aralık 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Zorlayarak işletti ruhsata. sebep? Yorum bağlantısı
Recommended Posts