İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

Kıldan depresyona mı girilir :onder:

Kıl döner sap döner gün gelir 🍆 

😁

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kaldırım bordürleri bazen yüksek oluyor. Yolculara kapıyı açarken dikkat et desem malını beğenmiş oluyorum. Demesem de alttaki gibi oluyor? 

bunları kazıtıp mı boya yapmak lazım? 

en gıcık olduğum, oraya köşe şeffaf koruyucu tak bence, ekstra ötesi sinir olduğumda İlkayın dediği yüke binen kapı olayı :angry: neyseki kilyoda enazından kapıyı yere sürtünce boya çizilmesi derdi yok, kapı su delikleri dış tarafta bunlarda, onun üstündede plastik parça var, kapı altına doğruda kıvrık, kapıyı bordüre sürtsende plastik kısım sürtüyor, bordüre çaprsnada yine aynı yere geliyor, en azından bundan yırttım diye seviniyorum.

pic.jpeg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

en gıcık olduğum, oraya köşe şeffaf koruyucu tak bence, en sinir olduğumda İlkayın dediği yüke binen kapı olayı :angry: neyseki kilyoda enazından kapıyı yere sürtünce boya çizilmesi derdi yok, kapı su delikleri dış tarafta bunlarda, onun üstündede plastik parça var, kapı altına doğruda kıvrık, kapıyı bordüre sürtsende plastik kısım sürtüyor, bordüre çaprsnada yine aynı yere geliyor, en azından bundan yırttım diye seviniyorum.

pic.jpeg

Bu orijinal parça mı

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu orijinal parça mı

Napcan kilyo mu alcan 😃😃

Benim arabanın kapısıda direk sürtmüyor. İstersen takas ederek seni bu dertten kurtarabilirim canım ağbim 😃

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Haklısın hocam. hanıma okuttum. Sana dediklerini yazmıyorum burada :sandalye:

O zaman bunu da izletebiliriz. Tüm anneler örnek almalı 😂

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Medeni ülkelere yerleşince kapı sürtme olayı kalmıyormuş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğuzkan Erışık yazdı:

Napcan kilyo mu alcan

diğer konuda da var, röno bayilerinde takas sorulmuş :fiuw:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

diğer konuda da var, röno bayilerinde takas sorulmuş :fiuw:

Bi arkadaş için ya hu 😂

kibrit cross gelsin bi de ona bakalım hele 

Sürtme derdini böyle çözmeyi düşünüyorum :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Koray Demir yazdı:

O zaman bunu da izletebiliriz. Tüm anneler örnek almalı 😂

Yaşım 40 gebzeden katılıyorum. Bekarım bu meziyete sahip eş arıyorum 

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu orijinal parça mı

orcinal

Oğuzkan Erışık yazdı:

Napcan kilyo mu alcan 😃😃

Benim arabanın kapısıda direk sürtmüyor. İstersen takas ederek seni bu dertten kurtarabilirim canım ağbim 😃

leylek samsung mu alsın yani :tongue:

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

corolla yok linkte. O zaman Ben cross alayım son çare 😁

duster al keyfine bak, çarpma ama...

yada az bekle yenisi al :D

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Ali Cihangiroğlu yazdı:

leylek samsung mu alsın yani

Amortisörlerin 4üde yeni değişti. Leylek dersen alınır ultra leylek demen lazım abi 😃 freelander gibi sadece teker araları uzun 😃 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

şunu alabilsek, tam bana göre...

2.5 ton luk araba üretenler, ökolöjik olduk derken evi ısıtmak için 10 numara yağ yakma zamanlarındayız

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

ahh ahh dardayız neyazıkki, bu arada WW3 kapıda derken bana gülenler vardı, haklı çıkmam inşallah...

Yorum bağlantısı
Ali Gök
Ali Cihangiroğlu yazdı:

WW3 kapıda derken bana gülenler vardı, haklı çıkmam inşallah..

ya şu şom ağzını gözünü sevim  değiştir ne desen başımıza bela olarak çıkıyor ha :D herşey güzel olacak az sabır flan de ya gözünü sevim ali abi :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Ali Gök yazdı:

ya şu şom ağzını gözünü sevim  değiştir ne desen başımıza bela olarak çıkıyor ha :D herşey güzel olacak az sabır flan de ya gözünü sevim ali abi :D

:tongue: herşey güzel olacak, toplum akıllanacak akıl bilim fen yolund gidecek, soracak sorgulayacak kula kulluk bitecek, iyiyle kötüyü akıl kullanarak gayet kolay ayırtedip iyi yolu secebilecek erdemde bir toplum olacağız, dünya düzelecek doğa bizi affedecek, uzaylılarda gelecek devrimsel gelişmeler olacak bize yardım edecekler, hastalıklar bitecek, sömürü bitecek, herşey güzel olacak :)

daha ne diyim arkadaş :D

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ahh ahh dardayız neyazıkki, bu arada WW3 kapıda derken bana gülenler vardı, haklı çıkmam inşallah...

iyi tarafından bak aao ışık ne diyemeden kanatlanabiliyor bi milyon ikişi

Ali Cihangiroğlu yazdı:

toplum akıllanacak

ana hedef o, bayraksız tekil dünya vatandaşlığı :mangal: sonra gel rahatça topla tek tek

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

ana hedef o, bayraksız tekil dünya vatandaşlığı :mangal: sonra gel rahatça topla tek tek

zaten hepsinin soyu dönüp dolaşıp Türklere çıkıyor diyorlar, yani sıkıntı yok hepimiz kardeşiz  :D

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tansu Kalafatoğlu
Mert Gülkokan yazdı:

Ne tepki alacak acaba merak ediyorum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Ne tepki alacak acaba merak ediyorum

9. saniye, daha 10 olmamış ne kadar güvensiz ve maceracı bir sürüşe başlanmış allah korusun mahalle arası bir çocuk çıksa sağdan soldan görmek mümkü değil bu camların hali nedir?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

9. saniye, daha 10 olmamış ne kadar güvensiz ve maceracı bir sürüşe başlanmış allah korusun mahalle arası bir çocuk çıksa sağdan soldan görmek mümkü değil bu camların hali nedir?

onun öyleydi. Ben sürüş başlamadan klimayı açıp her yeri temizledim. Ama o da temizledi hemen camları diye gördüm abi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bu haypırcı videolarını izlerken bi gözümü kapatıyorum çok korkunç şeyler oluyor yahu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...