Tansu Kalafatoğlu 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Bence kazımana gerek yok abi. Direk boyayı sürsen de olur. Kapı açılacaksa kaldırımdam az ilerde durmak lazım 3 kapıda pas yok. Azcık sürtmüş. ama sağ ön sürtmekten boya gitmiş. E az da pas var sanki. O pası silmeden olur mu? @Çağlar Bayur çıktı malzeme 😁 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: O pası silmeden olur mu? olmaz , fırın boya şart buna temel temiz olacak ince bir zımpara geçilmeli sonra oje fırçası gibi rötüş yapılır ömrü uzar yani 2 sene falan dayanır bu kiprit paslanır mıymış yahu 19 Eylül 2022 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: olmaz , fırın boya şart buna temel temiz olacak ince bir zımpara geçilmeli sonra oje fırçası gibi rötüş yapılır ömrü uzar yani 2 sene falan dayanır bu kiprit paslanır mıymış yahu 30 cm kaldırım bordürü olur mu? Kapatın gözü. Şimdi sağ taraftan inen yolcu kapıyı itiyor. Ve ğğğğııııııırrrtttt sesi. Duydunuz mu acının tarifini kasımda okul tatilinde vereyim boyacıya. Sadece o kısımlara işlem yapsın bari 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kasımda okul tatilinde vereyim boyacıya. Sadece o kısımlara işlem yapsın bari zımparan yok iyi de oje de mi yok ? al bir 600 sulu zımpara, yoğurt kabında ıslat, üstüne bir rötüş tamamdır 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: zımparan yok iyi de oje de mi yok ? al bir 600 sulu zımpara, yoğurt kabında ıslat, üstüne bir rötüş tamamdır Pilliler bilmiyor fırça tutmayı zahar 😅 Yolu düşen biri el atıversin 5binlik edecekler Tansu abiyi 😂 Tansu Kalafatoğlu yazdı: E az da pas var sanki. O pası silmeden olur mu? Pas varsa zımpara lazım tabi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Yolu düşen biri el atıversin 5binlik edecekler Tansu abiyi indüksüyonlu araba, faturası da ona göre çıkar tabii her metal parçası yüklüdür şimdi onun 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: indüksüyonlu araba, faturası da ona göre çıkar tabii her metal parçası yüklüdür şimdi onun Ocakbaşına gider gibi yani 😃 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Eylül 2022 Yazar Paylaş 19 Eylül 2022 En son yaptığım rötuş 😂 çağlar abi akıl verdi. Denemezsem içimde patlar. Yarın alayım zımparayı Yorum bağlantısı
Koray Demir 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Geçmiş olsun kötü olmuş. Böyle kapı açanı aracıma asla almam gideceği yere yaya olarak gitsin. Bu konuda netim. Adam olan önce camdan bakar kapıyı dikkatli bir şekilde açar ya da bunu yapamıyorsa kapıyı hafifçe aralar kaldırım mesafesini kontrol ve tayin eder şayet bu iki ihtimalden herhangi birinde kapı kurtarmayacaksa sürücüyü (tabi sürücü de dikkatli ve uyanık olacak yanaşma mesafesini gözetip kaldırıma çok yaklaşmayacak yahut ilkin yolcuyu indirip sonra yanaşma imkanı varsa önce onu deneyecek) uyarır, velev ki hataen yaptıysa bile ya da kapıyı açtı kapı kaldırımın üzerine kadar sorunsuzca açıldı daha sonra araca bindi buraya kadar her şey normal araç bir miktar alçaldı sağ kapı kaldırıma oturdu, kapıyı çekmeye çalıştı ama kapı gelmiyor ve hemen akabinde kapıya asıldı (kapı gelmiyorsa neden ısrarla çekmeye devam ediyorsun o ayrı konu) ve garçç sesiyle birlikte kaçınılmaz kötü son üzülür utanır aynı anda canı acayip sıkılır özür dileyip bir şekilde imkanlar dahilinde telafi eder. Bir de şunu fark ettim millette göbek var yahut obez çeviklik esneklik sıfır iğne deliğinden geçemiyor icap ediyorsa bir karışlık aradan inebilmeli. Ben de otoparkta dikkatsizce kapıyı açıp çizik göçük ezik vs oluşturan ve bu durumu umursamayıp haber vermeyenlere gıcık oluyorum sonuçta bir avuç civata ve metal yığını dışarıda açıkta duruyor sakınmıyoruz ama saygı, nezaket gibi kavramlar sıfır. Özetle: Aracına bindiğin kişinin aracına saygılı ol ki o da sana karşı saygılı olsun. Koruyucu astar kalkmış o bölgeden kapı altı paslanabilir. Temizlenip boya atılması lazım. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: En son yaptığım rötuş 😂 çağlar abi akıl verdi. Denemezsem içimde patlar. Yarın alayım zımparayı İnce katmanlar halinde sür abi. Kapı altı için önemsiz olabilir ama görünrn yüzeylerde ben fırçayı sürükleyerek değil fırçanın ucunu dokundurup yapıyorum fazla boya kalmıyor yüzeyde 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2022 Paylaş 19 Eylül 2022 Oğuzkan Erışık yazdı: Ocakbaşına gider gibi yani 😃 şahan felan olsa neyse, bunu hiltondan aşağısı paklamaz Tansu Kalafatoğlu yazdı: çağlar abi akıl verdi. uyma sen ona 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2022 Yazar Paylaş 20 Eylül 2022 Koray Demir yazdı: Geçmiş olsun kötü olmuş. Böyle kapı açanı aracıma asla almam gideceği yere yaya olarak gitsin. Bu konuda netim. Adam olan önce camdan bakar kapıyı dikkatli bir şekilde açar ya da bunu yapamıyorsa kapıyı hafifçe aralar kaldırım mesafesini kontrol ve tayin eder şayet bu iki ihtimalden herhangi birinde kapı kurtarmayacaksa sürücüyü (tabi sürücü de dikkatli ve uyanık olacak yanaşma mesafesini gözetip kaldırıma çok yaklaşmayacak yahut ilkin yolcuyu indirip sonra yanaşma imkanı varsa önce onu deneyecek) uyarır, velev ki hataen yaptıysa bile ya da kapıyı açtı kapı kaldırımın üzerine kadar sorunsuzca açıldı daha sonra araca bindi buraya kadar her şey normal araç bir miktar alçaldı sağ kapı kaldırıma oturdu, kapıyı çekmeye çalıştı ama kapı gelmiyor ve hemen akabinde kapıya asıldı (kapı gelmiyorsa neden ısrarla çekmeye devam ediyorsun o ayrı konu) ve garçç sesiyle birlikte kaçınılmaz kötü son üzülür utanır aynı anda canı acayip sıkılır özür dileyip bir şekilde imkanlar dahilinde telafi eder. Bir de şunu fark ettim millette göbek var yahut obez çeviklik esneklik sıfır iğne deliğinden geçemiyor icap ediyorsa bir karışlık aradan inebilmeli. Ben de otoparkta dikkatsizce kapıyı açıp çizik göçük ezik vs oluşturan ve bu durumu umursamayıp haber vermeyenlere gıcık oluyorum sonuçta bir avuç civata ve metal yığını dışarıda açıkta duruyor sakınmıyoruz ama saygı, nezaket gibi kavramlar sıfır. Özetle: Aracına bindiğin kişinin aracına saygılı ol ki o da sana karşı saygılı olsun. Koruyucu astar kalkmış o bölgeden kapı altı paslanabilir. Temizlenip boya atılması lazım. Haklısın hocam. hanıma okuttum. Sana dediklerini yazmıyorum burada 4 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Haklısın hocam. hanıma okuttum. Sana dediklerini yazmıyorum burada Senin yöntem yanlış o zaman hacı Gerçi bu da yanlış olur bu sefer araba kapısı kapanırken kafanı bir an orada düşündüm de bilemedim 2 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Metin Akbal yazdı: Senin yöntem yanlış o zaman hacı Gerçi bu da yanlış olur bu sefer araba kapısı kapanırken kafanı bir an orada düşündüm de bilemedim İyi de ben dolabın da arabanın da kapısını normal kapatırken onlar niye arabaya düşman gibi kapatıyorlar. Kabul etmiyorum bunu. Çağlar Bayur yazdı: Bunun emojisi olsa keşke. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Bunun bir level üstü var. Kapı açılır herkes biner. Kapı gelmez. Asıl allah asıl gelmez. Yükün bir kısmını sırtlanmıştır. En sevdiğim. 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Eylül 2022 Yazar Paylaş 20 Eylül 2022 İlkay Başaran yazdı: Bunun bir level üstü var. Kapı açılır herkes biner. Kapı gelmez. Asıl allah asıl gelmez. Yükün bir kısmını sırtlanmıştır. En sevdiğim. allah seni ne yapsın. Dizlerimin bağı çözüldü. Ön kapıya o oldu zaten 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Bunun emojisi olsa keşke hayaldi gerçek oldu, emmi ayarladı emojisini 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Çağlar Bayur yazdı: saç emojisi de isteriz Çok kişi depresyona girer 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Çok kişi depresyona girer Kıldan depresyona mı girilir 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Eylül 2022 Paylaş 20 Eylül 2022 Servet Aydın yazdı: Çok kişi depresyona girer fondü de kars peynirli çubuk yemezsem haftasonum geçmez Yorum bağlantısı
Recommended Posts