İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Oğuzkan Erışık yazdı:

Bence kazımana gerek yok abi. Direk boyayı sürsen de olur. Kapı açılacaksa kaldırımdam az ilerde durmak lazım

3 kapıda pas yok. Azcık sürtmüş. ama sağ ön sürtmekten boya gitmiş. E az da pas var sanki. O pası silmeden olur mu? 

@Çağlar Bayur çıktı malzeme 😁

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

O pası silmeden olur mu? 

olmaz , fırın boya şart buna :mamba:

temel temiz olacak ince bir zımpara geçilmeli sonra oje fırçası gibi rötüş yapılır ömrü uzar yani 2 sene falan dayanır bu :pilot:

kiprit paslanır mıymış yahu

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

olmaz , fırın boya şart buna :mamba:

temel temiz olacak ince bir zımpara geçilmeli sonra oje fırçası gibi rötüş yapılır ömrü uzar yani 2 sene falan dayanır bu :pilot:

kiprit paslanır mıymış yahu

30 cm kaldırım bordürü olur mu? Kapatın gözü. Şimdi sağ taraftan inen yolcu kapıyı itiyor. Ve ğğğğııııııırrrtttt sesi. Duydunuz mu acının tarifini :( 

kasımda okul tatilinde vereyim boyacıya. Sadece o kısımlara işlem yapsın bari

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kasımda okul tatilinde vereyim boyacıya. Sadece o kısımlara işlem yapsın bari

zımparan yok iyi de oje de mi yok ? al bir 600 sulu zımpara, yoğurt kabında ıslat, üstüne bir rötüş tamamdır

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Çağlar Bayur yazdı:

zımparan yok iyi de oje de mi yok ? al bir 600 sulu zımpara, yoğurt kabında ıslat, üstüne bir rötüş tamamdır

Pilliler bilmiyor fırça tutmayı zahar 😅

Yolu düşen biri el atıversin 5binlik edecekler Tansu abiyi 😂

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

E az da pas var sanki. O pası silmeden olur mu? 

Pas varsa zımpara lazım tabi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğuzkan Erışık yazdı:

Yolu düşen biri el atıversin 5binlik edecekler Tansu abiyi

indüksüyonlu araba, faturası da ona göre çıkar tabii her metal parçası yüklüdür şimdi onun

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Çağlar Bayur yazdı:

indüksüyonlu araba, faturası da ona göre çıkar tabii her metal parçası yüklüdür şimdi onun

Ocakbaşına gider gibi yani 😃

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

En son yaptığım rötuş 😂

çağlar abi akıl verdi. Denemezsem içimde patlar. Yarın alayım zımparayı :) 

FD937-CAB-1-D2-E-4554-9-E9-F-7-D471-AB28

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Geçmiş olsun kötü olmuş. Böyle kapı açanı aracıma asla almam gideceği yere yaya olarak gitsin. Bu konuda netim.

Adam olan önce camdan bakar kapıyı dikkatli bir şekilde açar ya da bunu yapamıyorsa kapıyı hafifçe aralar kaldırım mesafesini kontrol ve tayin eder şayet bu iki ihtimalden herhangi birinde kapı kurtarmayacaksa sürücüyü (tabi sürücü de dikkatli ve uyanık olacak yanaşma mesafesini gözetip kaldırıma çok yaklaşmayacak yahut ilkin yolcuyu indirip sonra yanaşma imkanı varsa önce onu deneyecek) uyarır, velev ki hataen yaptıysa bile ya da kapıyı açtı kapı kaldırımın üzerine kadar sorunsuzca açıldı daha sonra araca bindi buraya kadar her şey normal araç bir miktar alçaldı sağ kapı kaldırıma oturdu, kapıyı çekmeye çalıştı ama kapı gelmiyor ve hemen akabinde kapıya asıldı (kapı gelmiyorsa neden ısrarla çekmeye devam ediyorsun o ayrı konu) ve garçç sesiyle birlikte kaçınılmaz kötü son üzülür utanır aynı anda canı acayip sıkılır özür dileyip bir şekilde imkanlar dahilinde telafi eder. Bir de şunu fark ettim millette göbek var yahut obez çeviklik esneklik sıfır iğne deliğinden geçemiyor icap ediyorsa bir karışlık aradan inebilmeli.

Ben de otoparkta dikkatsizce kapıyı açıp çizik göçük ezik vs oluşturan ve bu durumu umursamayıp haber vermeyenlere gıcık oluyorum sonuçta bir avuç civata ve metal yığını dışarıda açıkta duruyor sakınmıyoruz ama saygı, nezaket gibi kavramlar sıfır.

Özetle: Aracına bindiğin kişinin aracına saygılı ol ki o da sana karşı saygılı olsun. 

Koruyucu astar kalkmış o bölgeden kapı altı paslanabilir. Temizlenip boya atılması lazım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

En son yaptığım rötuş 😂

çağlar abi akıl verdi. Denemezsem içimde patlar. Yarın alayım zımparayı :) 

FD937-CAB-1-D2-E-4554-9-E9-F-7-D471-AB28

İnce katmanlar halinde sür abi. Kapı altı için önemsiz olabilir ama görünrn yüzeylerde ben fırçayı sürükleyerek değil fırçanın ucunu dokundurup yapıyorum fazla boya kalmıyor yüzeyde 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Oğuzkan Erışık yazdı:

Ocakbaşına gider gibi yani 😃

şahan felan olsa neyse, bunu hiltondan aşağısı paklamaz

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çağlar abi akıl verdi.

:onder: uyma sen ona

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

Geçmiş olsun kötü olmuş. Böyle kapı açanı aracıma asla almam gideceği yere yaya olarak gitsin. Bu konuda netim.

Adam olan önce camdan bakar kapıyı dikkatli bir şekilde açar ya da bunu yapamıyorsa kapıyı hafifçe aralar kaldırım mesafesini kontrol ve tayin eder şayet bu iki ihtimalden herhangi birinde kapı kurtarmayacaksa sürücüyü (tabi sürücü de dikkatli ve uyanık olacak yanaşma mesafesini gözetip kaldırıma çok yaklaşmayacak yahut ilkin yolcuyu indirip sonra yanaşma imkanı varsa önce onu deneyecek) uyarır, velev ki hataen yaptıysa bile ya da kapıyı açtı kapı kaldırımın üzerine kadar sorunsuzca açıldı daha sonra araca bindi buraya kadar her şey normal araç bir miktar alçaldı sağ kapı kaldırıma oturdu, kapıyı çekmeye çalıştı ama kapı gelmiyor ve hemen akabinde kapıya asıldı (kapı gelmiyorsa neden ısrarla çekmeye devam ediyorsun o ayrı konu) ve garçç sesiyle birlikte kaçınılmaz kötü son üzülür utanır aynı anda canı acayip sıkılır özür dileyip bir şekilde imkanlar dahilinde telafi eder. Bir de şunu fark ettim millette göbek var yahut obez çeviklik esneklik sıfır iğne deliğinden geçemiyor icap ediyorsa bir karışlık aradan inebilmeli.

Ben de otoparkta dikkatsizce kapıyı açıp çizik göçük ezik vs oluşturan ve bu durumu umursamayıp haber vermeyenlere gıcık oluyorum sonuçta bir avuç civata ve metal yığını dışarıda açıkta duruyor sakınmıyoruz ama saygı, nezaket gibi kavramlar sıfır.

Özetle: Aracına bindiğin kişinin aracına saygılı ol ki o da sana karşı saygılı olsun. 

Koruyucu astar kalkmış o bölgeden kapı altı paslanabilir. Temizlenip boya atılması lazım.

Haklısın hocam. hanıma okuttum. Sana dediklerini yazmıyorum burada :sandalye:

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Haklısın hocam. hanıma okuttum. Sana dediklerini yazmıyorum burada :sandalye:

Senin yöntem yanlış o zaman hacı

Gerçi bu da yanlış olur bu sefer araba kapısı kapanırken kafanı bir an orada düşündüm de bilemedim :vava:

• Beğen 2
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Metin Akbal yazdı:

Senin yöntem yanlış o zaman hacı

Gerçi bu da yanlış olur bu sefer araba kapısı kapanırken kafanı bir an orada düşündüm de bilemedim :vava:

İyi de ben dolabın da arabanın da kapısını normal kapatırken onlar niye arabaya düşman gibi kapatıyorlar. Kabul etmiyorum bunu. 

Çağlar Bayur yazdı:

:onder: 

Bunun emojisi olsa keşke. :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Bunun bir level üstü var. Kapı açılır herkes biner. Kapı gelmez. Asıl allah asıl gelmez. Yükün bir kısmını sırtlanmıştır. En sevdiğim.

• Mutlu 3
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Bunun bir level üstü var. Kapı açılır herkes biner. Kapı gelmez. Asıl allah asıl gelmez. Yükün bir kısmını sırtlanmıştır. En sevdiğim.

allah seni ne yapsın. Dizlerimin bağı çözüldü. Ön kapıya o oldu zaten 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mahmut Yıldız yazdı:

Bunun emojisi olsa keşke

hayaldi gerçek oldu, emmi ayarladı emojisini

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

saç emojisi de isteriz

Çok kişi depresyona girer 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Servet Aydın yazdı:

Kıldan depresyona mı girilir :onder:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

fondü de kars peynirli çubuk yemezsem haftasonum geçmez

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...