İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu

2,5 senelik - 30bin km kullanılmış, kışın kullanılmamış ve sakin kullanılmış dunlop lastik 4mm’ye nasıl düşer. Benki hybrid araba kullanıyorum yani. 

Eğer mantıklıysa tek açıklaması fazla manevra olabilir. %80 şehir içinde kısa mesafelerde kullandım. 

seneye yazı geçirip atarım bunları

28312775-57-EF-4-F4-D-9-D02-39-EBB74-B51

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

2,5 senelik - 30bin km kullanılmış, kışın kullanılmamış ve sakin kullanılmış dunlop lastik 4mm’ye nasıl düşer. Benki hybrid araba kullanıyorum yani. 

Eğer mantıklıysa tek açıklaması fazla manevra olabilir. %80 şehir içinde kısa mesafelerde kullandım. 

Elektrik motoru ile ivme daha yüksek olduğundan daha çabuk aşınmıştır. Arkalar kaç mm?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mahmut Yıldız yazdı:

Elektrik motoru ile ivme daha yüksek olduğundan daha çabuk aşınmıştır. Arkalar kaç mm?

Sonuçta seri kalkış yapmam lazım. Ben. Seri kalkış 😁

arkaları söylemeyeyim. Arkalardan birini cam fena kesti. Lastiğin derin yerini kesildi yani. Ben de onu çöpe attım. Diğer arkayı depoya koydum. 

elimde 2016 model mazda’dan çıkma michelin primacy 3 vardı. 3 sene kullanılmış. Şu an onlar var. Durumları pek iyi değil

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Açıdan mı öyle duruyor ilk fotodaki içten daha mı çok aşınmış?

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Açıdan mı öyle duruyor ilk fotodaki içten daha mı çok aşınmış?

Açı olabilir

F7515980-E87-C-422-D-8-C69-BA3-F28-E4327

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

en çok tüketip emisyon salma yaşantısı onlarda olduğu

diğer bir çalışmada, her çinli aile, alman gibi yaşamak ister ise, hesap yapılmıştı ,dünya çelik üretimi yetersiz kalıyordu mesela, dünya çok değişik bir yer.

güncelde ise çinden kum alamayıp çipleri imal edemeyen  tayvanlılar füze falan atarız diyorlar hindistana :mangal:dünya ilginç bir yer

DÜnyanın en çok para kazanan ceosuna emekli olunca ne yapcan demişler.  O da " bir sahil kasabasına yerleşip olta ile balık avliycam" demiş. Bunu ortalama bir geliri olan her emekli yapar oysaki. 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bu lastikler sağlamkende kayıyordu zaten .

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

DÜnyanın en çok para kazanan ceosuna emekli olunca ne yapcan demişler.  O da " bir sahil kasabasına yerleşip olta ile balık avliycam" demiş. Bunu ortalama bir geliri olan her emekli yapar oysaki. 

Bu lastikler sağlamkende kayıyordu zaten .

orada herkes kayardı. Yol pisti hacu abi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

orada herkes kayardı. Yol pisti hacu abi

Ben bilmem benim kore kırması amerikalının hiç arkası atmadı. 

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

Mevzu basit yaşamak dertsiz tasasız. Belkide o ceo bu yazdığını hiç yapamadı. Ortalama bir insan gibi yaşamak istiyor insanlar belirli bir süreci gördükten sonra. Ölmeye yakın insanlar yazar ya yok şunu yapardım bunu yapardım daha çok arkadaşlarımla buluşurdum misafir çağırırdım kurtulmak için değil keyif almak için çalışırdım. Dünyanın son günüymüş gibi yaşardım vs vs.

Rafadan tayfa çizgi filminde bir sahne var aklıma geldi çocuklarla izlerdim 😅 Eğer hayatında bir kez bile mantı yemediysen, uzay gemin olsa ne fayda.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

ceo haklı, insan yatından çok uzakta kalmak istemez. bizim komşu da emekli olmadan yat aldı sahile yerleşti

Ali Darbaz yazdı:

Ben bilmem benim kore kırması amerikalının hiç arkası atmadı. 

vesile ile önden çekiş te arka atmaz

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

ceo haklı, insan yatından çok uzakta kalmak istemez. bizim komşu da emekli olmadan yat aldı sahile yerleşti

Fiatın eski genel müdürlerinde , Türkiyeti en büyük kalyonun sahibi. 2000 li yılların başında emekli olup kalyonu ile Adriyatik denizinde gezerken fırtınada tekne battı. Sonra Costa Rica yerleşti küçük bir butik otel satın alıp altınada restoran actı. Restoranda bir türk usta ile berbaer Lahmacun yapıp satıyor. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bazı lastikler 6,7 mm diş ile geliyor, 4mm ye ulaşması daha çabuk oluyor. 3mm ye kadar devam.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Çağlar Bayur yazdı:

en çok başa gelebilecek durum bu. Bu kazada arkalar mı kaydı önler mi? Bence önler kaymış

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

en çok başa gelebilecek durum bu. Bu kazada arkalar mı kaydı önler mi? Bence önler kaymış

Ön lastikleri yeni imiş 😅

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çoğunda esp ye ayak uyduramayan  hatalı direksiyon hareketi var

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

çoğunda esp ye ayak uyduramayan  hatalı direksiyon hareketi var

İlki?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

İlki?

ilkin günahı olmaz der tibetli, kazada rutin arama, ne sürücüler var görsen :rofl: görme

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Önden kayma çok zor. Ağırlık merkezi zaten önde araçların. Bu sebeple ilk arkalar bırakıyor videoda zaten.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Önden kayma çok zor. Ağırlık merkezi zaten önde araçların. Bu sebeple ilk arkalar bırakıyor videoda zaten.

megane da yan cama yapışan kimdi

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Çağlar Bayur yazdı:

megane da yan cama yapışan kimdi

Haha :D ESP sağolsun, koltuğumda yerimdeydim gayet.

Megane3'e dil uzatan taş olur taş.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Sani Gerşon yazdı:

Haha :D ESP sağolsun, koltuğumda yerimdeydim gayet.

Megane3'e dil uzatan taş olur taş.

söz 47 km/h yi geçmiçem deneyelim

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Fren yapınca atıyor arka, ağırlık merkezi öne geliyor, arka boşta kalıyor, direksiyon hareketi de olduğu için güm.

En büyük sorun sürücülerin iki işi aynı anda yapmaya çalışması, otomobili döndürmek ya da yavaşlatmak. Viraja yaklaşırken yavaşla, uygun vitese düş, direksiyonu çevir ve gaza bas denklemini bilmiyor %99. Viraja girince basıyor frene, araba da g** başı dağıtıyor haliyle. Yollar eskisi gibi olsa, ESP filan standart olmasa çok daha fazla kaza görürüz, çoğunun arkasını ESP topluyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...