Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 2,5 senelik - 30bin km kullanılmış, kışın kullanılmamış ve sakin kullanılmış dunlop lastik 4mm’ye nasıl düşer. Benki hybrid araba kullanıyorum yani. Eğer mantıklıysa tek açıklaması fazla manevra olabilir. %80 şehir içinde kısa mesafelerde kullandım. seneye yazı geçirip atarım bunları Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2,5 senelik - 30bin km kullanılmış, kışın kullanılmamış ve sakin kullanılmış dunlop lastik 4mm’ye nasıl düşer. Benki hybrid araba kullanıyorum yani. Eğer mantıklıysa tek açıklaması fazla manevra olabilir. %80 şehir içinde kısa mesafelerde kullandım. seneye yazı geçirip atarım bunları Elektrik motoru ile ivme daha yüksek olduğundan daha çabuk aşınmıştır. Arkalar kaç mm? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Elektrik motoru ile ivme daha yüksek olduğundan daha çabuk aşınmıştır. Arkalar kaç mm? Sonuçta seri kalkış yapmam lazım. Ben. Seri kalkış 😁 arkaları söylemeyeyim. Arkalardan birini cam fena kesti. Lastiğin derin yerini kesildi yani. Ben de onu çöpe attım. Diğer arkayı depoya koydum. elimde 2016 model mazda’dan çıkma michelin primacy 3 vardı. 3 sene kullanılmış. Şu an onlar var. Durumları pek iyi değil Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Açıdan mı öyle duruyor ilk fotodaki içten daha mı çok aşınmış? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 İlkay Başaran yazdı: Açıdan mı öyle duruyor ilk fotodaki içten daha mı çok aşınmış? Açı olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: en çok tüketip emisyon salma yaşantısı onlarda olduğu diğer bir çalışmada, her çinli aile, alman gibi yaşamak ister ise, hesap yapılmıştı ,dünya çelik üretimi yetersiz kalıyordu mesela, dünya çok değişik bir yer. güncelde ise çinden kum alamayıp çipleri imal edemeyen tayvanlılar füze falan atarız diyorlar hindistana dünya ilginç bir yer DÜnyanın en çok para kazanan ceosuna emekli olunca ne yapcan demişler. O da " bir sahil kasabasına yerleşip olta ile balık avliycam" demiş. Bunu ortalama bir geliri olan her emekli yapar oysaki. Tansu Kalafatoğlu yazdı: 2,5 senelik - 30bin km kullanılmış, kışın kullanılmamış ve sakin kullanılmış dunlop lastik 4mm’ye nasıl düşer. Benki hybrid araba kullanıyorum yani. Eğer mantıklıysa tek açıklaması fazla manevra olabilir. %80 şehir içinde kısa mesafelerde kullandım. seneye yazı geçirip atarım bunları Bu lastikler sağlamkende kayıyordu zaten . 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 Ali Darbaz yazdı: DÜnyanın en çok para kazanan ceosuna emekli olunca ne yapcan demişler. O da " bir sahil kasabasına yerleşip olta ile balık avliycam" demiş. Bunu ortalama bir geliri olan her emekli yapar oysaki. Bu lastikler sağlamkende kayıyordu zaten . orada herkes kayardı. Yol pisti hacu abi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: orada herkes kayardı. Yol pisti hacu abi Ben bilmem benim kore kırması amerikalının hiç arkası atmadı. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Ali Darbaz yazdı: DÜnyanın en çok para kazanan ceosuna emekli olunca ne yapcan demişler. O da " bir sahil kasabasına yerleşip olta ile balık avliycam" demiş. Bunu ortalama bir geliri olan her emekli yapar oysaki. Mevzu basit yaşamak dertsiz tasasız. Belkide o ceo bu yazdığını hiç yapamadı. Ortalama bir insan gibi yaşamak istiyor insanlar belirli bir süreci gördükten sonra. Ölmeye yakın insanlar yazar ya yok şunu yapardım bunu yapardım daha çok arkadaşlarımla buluşurdum misafir çağırırdım kurtulmak için değil keyif almak için çalışırdım. Dünyanın son günüymüş gibi yaşardım vs vs. Rafadan tayfa çizgi filminde bir sahne var aklıma geldi çocuklarla izlerdim 😅 Eğer hayatında bir kez bile mantı yemediysen, uzay gemin olsa ne fayda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Ali Darbaz yazdı: DÜnyanın en çok para kazanan ceosuna emekli olunca ne yapcan demişler. O da " bir sahil kasabasına yerleşip olta ile balık avliycam" demiş. Bunu ortalama bir geliri olan her emekli yapar oysaki. ceo haklı, insan yatından çok uzakta kalmak istemez. bizim komşu da emekli olmadan yat aldı sahile yerleşti Ali Darbaz yazdı: Ben bilmem benim kore kırması amerikalının hiç arkası atmadı. vesile ile önden çekiş te arka atmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: ceo haklı, insan yatından çok uzakta kalmak istemez. bizim komşu da emekli olmadan yat aldı sahile yerleşti vesile ile önden çekiş te arka atmaz Fiatın eski genel müdürlerinde , Türkiyeti en büyük kalyonun sahibi. 2000 li yılların başında emekli olup kalyonu ile Adriyatik denizinde gezerken fırtınada tekne battı. Sonra Costa Rica yerleşti küçük bir butik otel satın alıp altınada restoran actı. Restoranda bir türk usta ile berbaer Lahmacun yapıp satıyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Bazı lastikler 6,7 mm diş ile geliyor, 4mm ye ulaşması daha çabuk oluyor. 3mm ye kadar devam. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: ceo haklı, insan yatından çok uzakta kalmak istemez. bizim komşu da emekli olmadan yat aldı sahile yerleşti vesile ile önden çekiş te arka atmaz en çok başa gelebilecek durum bu. Bu kazada arkalar mı kaydı önler mi? Bence önler kaymış Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: en çok başa gelebilecek durum bu. Bu kazada arkalar mı kaydı önler mi? Bence önler kaymış Ön lastikleri yeni imiş 😅 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: en çok başa gelebilecek durum bu. Bu kazada arkalar mı kaydı önler mi? Bence önler kaymış çoğunda esp ye ayak uyduramayan hatalı direksiyon hareketi var Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 ön kayarsa arkada kayar. önden başlamış benim anladıklarım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 25 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: çoğunda esp ye ayak uyduramayan hatalı direksiyon hareketi var İlki? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: İlki? ilkin günahı olmaz der tibetli, kazada rutin arama, ne sürücüler var görsen görme Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: en çok başa gelebilecek durum bu. Bu kazada arkalar mı kaydı önler mi? Bence önler kaymış Önden kayma çok zor. Ağırlık merkezi zaten önde araçların. Bu sebeple ilk arkalar bırakıyor videoda zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Sani Gerşon yazdı: Önden kayma çok zor. Ağırlık merkezi zaten önde araçların. Bu sebeple ilk arkalar bırakıyor videoda zaten. megane da yan cama yapışan kimdi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: megane da yan cama yapışan kimdi Haha ESP sağolsun, koltuğumda yerimdeydim gayet. Megane3'e dil uzatan taş olur taş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Sani Gerşon yazdı: Haha ESP sağolsun, koltuğumda yerimdeydim gayet. Megane3'e dil uzatan taş olur taş. söz 47 km/h yi geçmiçem deneyelim Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Fren yapınca atıyor arka, ağırlık merkezi öne geliyor, arka boşta kalıyor, direksiyon hareketi de olduğu için güm. En büyük sorun sürücülerin iki işi aynı anda yapmaya çalışması, otomobili döndürmek ya da yavaşlatmak. Viraja yaklaşırken yavaşla, uygun vitese düş, direksiyonu çevir ve gaza bas denklemini bilmiyor %99. Viraja girince basıyor frene, araba da g** başı dağıtıyor haliyle. Yollar eskisi gibi olsa, ESP filan standart olmasa çok daha fazla kaza görürüz, çoğunun arkasını ESP topluyor. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts