Alpay Sumer 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Metin Akbal yazdı: Elimiz terliyor diye direksiyona kılıf popomuz terliyor diye de koltuğa kılıf. Para kazanmak zor diyordum aslında kolaymış 😁 He yahu Neler neler var.. bos paket arabayı dolduranlar var 😄 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Alpay Sumer yazdı: He yahu Neler neler var.. bos paket arabayı dolduranlar var 😄 O apayrı bir olay o bir hobi o bir beceri göstergesi. Sanayi da ampul takamayan usta oluyor boş paket arabayı dolduranlara kurban olmak lazım 😁 Sen kaç kişi tanıyorsun öyle bilmiyorum da elim terliyor diye kılıf takan çok adam var 😁 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 10 sene önce çok revaçta idi bunlar, halen var mıymış Dikişli kullan yada @Alpay Sumerönerdiğini kullan en azından kışın sıcak tutar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Metin Akbal yazdı: Elimiz terliyor diye direksiyona kılıf popomuz terliyor diye de koltuğa kılıf. Kılıf iyidir. İstenmeyen şeyleri önler. Tavsiye ederim 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kılıf iyidir. İstenmeyen şeyleri önler. Tavsiye ederim 😂 istenemyen şeyler araba içinde vuku bulmasın o zaman 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Çağlar Bayur yazdı: istenemyen şeyler araba içinde vuku bulmasın o zaman El direksiyona değecek aga, diyenler düşünsün 😁 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Metin Akbal yazdı: O apayrı bir olay o bir hobi o bir beceri göstergesi. Sanayi da ampul takamayan usta oluyor boş paket arabayı dolduranlara kurban olmak lazım 😁 Sen kaç kişi tanıyorsun öyle bilmiyorum da elim terliyor diye kılıf takan çok adam var 😁 Var var.. Yıllar evvel ellerimde sorun var terliyor dediğimde eldiven , kırbaç fotosu payylaşan vardı.. Onlara da sıra gelecek 😂 Sıra onlara da gelecek 4 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Bir önceki sayfada neler paylaşılmış öyle ya gözlerim kanadı. Allah’tan mizah amaçlı değil mi? Hiç biri forumda olan bir şey değil? 😃 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Gözlerim yanıyordu.. Yapma diyordu gözlerim, ağlatma beni. Çek o kılıfı önümüzden diyorlardı... Yahu aşınırsa aşınsın. Mis gibi kaplatılır. Bu kılıf nedir HEr yerimiz korucu oldu. Telefona kılıf, ekrana koruma, kumandaya streç... 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Alpay Sumer yazdı: evet abi.. yavrusu olursa vereyim sana da 🤭 bende var bir tane zaten. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 (düzenlendi) Bu arada kılıfla daha etli hale gelen direksiyonu tutmak keyif verdi. Eskisi inceymiş. O kadar üşendimki dikmeye, bu çok pratik geldi. Yoksa mazda’da kendim dikmiştim. Komple direksiyonu sökmüştüm. Bir çok şeye üşenir oldum heves kalmadı. Yaşlanıyorum heralde. Foruma takılmaya başladıktan sonra oldu. Burada yaş ortalaması kaçtı yav, bi etkisi olabilir mi 😁 19 Ağustos 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Daha etli direksiyonlarınız 😂 Yow bırakın bu isleri 😂 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Alpay Sumer yazdı: Daha etli direksiyonlarınız 😂 Yow bırakın bu isleri 😂 Bir dahaki buluşmada herkese benden Etli direksiyon 😁 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 O yırtılacakmış gibi hissi benimkinde de var. 12 sene geçmiş yırtılmamış bişi olmaz Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Emre Şimşek yazdı: Bir önceki sayfada neler paylaşılmış öyle ya gözlerim kanadı. Allah’tan mizah amaçlı değil mi? Hiç biri forumda olan bir şey değil? 😃 Kuzeni paylaşmış 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Sani Gerşon yazdı: Gözlerim yanıyordu.. Yapma diyordu gözlerim, ağlatma beni. Çek o kılıfı önümüzden diyorlardı... Yahu aşınırsa aşınsın. Mis gibi kaplatılır. Bu kılıf nedir HEr yerimiz korucu oldu. Telefona kılıf, ekrana koruma, kumandaya streç... ioslar hariç 7. kattan at aşağı in konuşmaya devam et 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Emre Şimşek yazdı: O yırtılacakmış gibi hissi benimkinde de var. 12 sene geçmiş yırtılmamış bişi olmaz Seninki türkiye’de yapılmadı ama yok böyle güzel oldu. Direksiyonu çevirirken daha rahat oldu manevralarda. Gözüme batmaya başlarsa çekmece’de güzel dikişli yapan yer buldum. Ona yaptırırım artık. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Aııgıhhh gözlerim birde bana derdiniz disko mod yok magirus dolmuş mod şundan al, ayda bir sil geç ardına bakma Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Aııgıhhh gözlerim birde bana derdiniz disko mod yok magirus dolmuş mod şundan al, ayda bir sil geç ardına bakma renoda naylondan üretme deri kullanıyorlarmış diyorlarmış 😁 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: renoda naylondan üretme deri kullanıyorlarmış diyorlarmış 😁 brezilyadan çıkma pantalon kumaşını geri kulanıyorlar 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Aynaya CD kokpite keçi derisi ne zaman kouacaz 😁 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Metin Akbal yazdı: Aynaya CD kokpite keçi derisi ne zaman kouacaz 😁 yün düşünüyorum 😁 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Murat Sahın yazdı: Çok yakıyor bu hibrit TL olarak. Mtv de zamlanacak zaten.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Ağustos 2022 Yazar Paylaş 19 Ağustos 2022 Mehmet Ozyurek yazdı: Mtv de zamlanacak zaten.. mtv değil korkutan. Anladın sen onu abi… 😅😢😭 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Ağustos 2022 Paylaş 19 Ağustos 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mtv değil korkutan. Anladın sen onu abi… 😅😢😭 Koykayirum ondan 😁 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts