Ali Darbaz 17 Haziran 2022 Paylaş 17 Haziran 2022 Yeni video yokmu. Uzun metrajlı uzun yol videosu. 80 sabit gidilen cinsten. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Haziran 2022 Yazar Paylaş 17 Haziran 2022 Ali Darbaz yazdı: Yeni video yokmu. Uzun metrajlı uzun yol videosu. 80 sabit gidilen cinsten. 3 saat beraber geldik daa. Özledin mi 1 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Tansu dün zoe testi yaptım, elektrikli güzel be arkadaş, 300-350 km gidiyor alet, uzun yol yapacaksan tam boşaltmadan ara şarjlarla dolu tutarak gidiyorsun bu işide görüyor, kokart gibi aletmiş, bir bastım hoop fırladı, ha tabi benim kilyonun yanında kağnı gibi, kalkıştada dayak yiyor ve zaten 60 dan sonra ivme falanda kalmıyor, top speeed falan da hikaye, maks hızda 135 miş ama güzel sevdim valla, şehir içinde ideal ötesi, ekmek almaya gidersin hiç düşünmezsin, saçma sapan fiyatı olmasa hemen geçeceğim şu tam elektriklilere Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Haziran 2022 Paylaş 21 Haziran 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: dün zoe testi yaptım, elektrikli güzel be arkadaş, bir de araba olabilseymiş iyiymiş Ali Cihangiroğlu yazdı: hemen geçeceğim şu tam elektriklilere bak bi daha düşün, almanya vazgeçti 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Haziran 2022 Yazar Paylaş 21 Haziran 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Tansu dün zoe testi yaptım, elektrikli güzel be arkadaş, 300-350 km gidiyor alet, uzun yol yapacaksan tam boşaltmadan ara şarjlarla dolu tutarak gidiyorsun bu işide görüyor, kokart gibi aletmiş, bir bastım hoop fırladı, ha tabi benim kilyonun yanında kağnı gibi, kalkıştada dayak yiyor ve zaten 60 dan sonra ivme falanda kalmıyor, top speeed falan da hikaye, maks hızda 135 miş ama güzel sevdim valla, şehir içinde ideal ötesi, ekmek almaya gidersin hiç düşünmezsin, saçma sapan fiyatı olmasa hemen geçeceğim şu tam elektriklilere Youtube’de elektrikli araba tanırımlarını izlemiyorum. Çok sıkıcı değil mi? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Youtube’de elektrikli araba tanırımlarını izlemiyorum. Çok sıkıcı değil mi? [emoji4] Aslında öyle, alışmışız biz, uğraşacak motoru vs olacakki bizi ugrastirsin, bu elektrikler bu açıdan gercekten zevksiz haklısın... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 bak bi daha düşün, almanya vazgeçtiAlmanya tabii vazgeçecek, pil konusunda Çin'e mahkumlar adamlar kime isterse ona verir, pil bulamazlar, elektrikli araç üretim olarak daha pahalı, genel kullanımda gereken güç yok gibi, ab dahil alyapi yetersiz, bunların yaygın olması için öncelikle yeni bir enerji kaynağı yeni bir elektrik depolama sistemi ve cok hızlı şarj ve anında şarj gibi şeyler lazım, kısaca daha coooooook zaman var petrolü bırakmaya, hele zaman geçsin bu yazdıklarım olmazsa Almanya'ya daha çok katılan devlet olur, bu arada iklimsel felaket önce vurmazsa tabii..Bu arada benimki zaten hayal, olursa diyorum, bu ekonomiyle bu saçma vergiyle nerede alıyorsun araba, şuan bizim burada 2 tane elektrikli anca çıkar, 10 tane araba olsa burada şarj kavgasi başlar, daha adam gibi internet çalışmıyor ne şarjı ...Zoe ya gelince, ortada ise kısmen yarayacak idare eder ayarda ve fiyatta başka aracmi var, ami falan onları saymam bisiklet onlar, bunlara uygun ne şehir ne trafik nede uygun kafada toplum var bizde, zoe hiç değilse biraz gidiyor, enazindan trafikte şişip kalmayız...Neyse ben kendi aracıma bakayım, bakım yaklaşıyor ve bu aracın motoruna uygun yağ sadece Motul ve Liqmollu de var, Castrol mobil vs bunlarda uyacak yağ yok, adamları arıyorum uygun yagimiz envanterde yok diyor, castrolun bir yağı var oda bizim ülkede satılmıyor, 5.4 lt yağa vericez yine 1000 TL den fazla para... Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Haziran 2022 Yazar Paylaş 23 Haziran 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: 5.4 lt yağa vericez yine 1000 TL den fazla para... Kaç tane 4k kanal var? Sen istiyor 4k o zaman alacak netflix. yazalım bunu yakıt tüketimi hanesine. Bakım masrafı fazla Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Kaç tane 4k kanal var? Sen istiyor 4k o zaman alacak netflix. yazalım bunu yakıt tüketimi hanesine. Bakım masrafı fazla [emoji4] Net filikiste var Disney + da 4k ve dolbi vijin dışında yayın izlemem aga, gözüme yazik [emoji13] motorsa Uber ama ülkeyi bitirenler ve bunlara izin veren bu toplum oldukça bizim haneye daha çok şey yazilir, hep derim yazık bu Vatana diye... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Haziran 2022 Paylaş 23 Haziran 2022 Ali Cihangiroğlu yazdı: Net filikiste var Disney + da 4k ve dolbi vijin dışında yayın izlemem aga, gözüme yazik motorsa Uber ama ülkeyi bitirenler ve bunlara izin veren bu toplum oldukça bizim haneye daha çok şey yazilir, hep derim yazık bu Vatana diye... Motor über olsa ne olacak. Hükümet herkesin arabalarının 0 100 ünü 20 saniye yaptı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran 2022 Yazar Paylaş 24 Haziran 2022 Bagajı boşalttım. Bagaj kuru ama şu damlacık nasıl oluşuyor anlamadım. Aklıma sadece nem geliyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Haziran 2022 Paylaş 24 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bagajı boşalttım. Bagaj kuru ama şu damlacık nasıl oluşuyor anlamadım. Aklıma sadece nem geliyor nakit 500 düşünürmüsünüz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bagajı boşalttım. Bagaj kuru ama şu damlacık nasıl oluşuyor anlamadım. Aklıma sadece nem geliyor nakit 500 düşünürmüsünüz Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran 2022 Yazar Paylaş 24 Haziran 2022 Ali Gök yazdı: nakit 500 düşünürmüsünüz nakit 500 düşünürmüsünüz Diğer ödeme şekilleri nasıl merak ettim 😁😁 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Haziran 2022 Paylaş 24 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Diğer ödeme şekilleri nasıl merak ettim 😁😁 müşteri çekimiz var 3 ay vadeli Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran 2022 Yazar Paylaş 24 Haziran 2022 Ali Gök yazdı: müşteri çekimiz var 3 ay vadeli Pili veririm. O kadar 😂 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Haziran 2022 Paylaş 24 Haziran 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bagajı boşalttım. Bagaj kuru ama şu damlacık nasıl oluşuyor anlamadım. Aklıma sadece nem geliyor Piller akmış 1 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Haziran 2022 Yazar Paylaş 24 Haziran 2022 Ersen Tapan yazdı: Piller akmış Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Haziran 2022 Yazar Paylaş 25 Haziran 2022 8-9 bin km oldu istanbulda. Kalın pislik yok. İnce toz var mı bilemem. Bi üfletecem. Bakıma daha 3 ay var Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 25 Haziran 2022 Paylaş 25 Haziran 2022 Basınçlı hava filtreyi bozar. Gözenekleri büyütür. Biraz sirkele yada basınçlı olmayan hava tutsan yeter.. Eskiden söküp eskiyi takmaya değmezdi. 20-30 liraya yenisini alır takardık. Şimdi filtre olmuş bilmem kaç lira.. Kaç lira mesela bu hafta almak istesek? 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 25 Haziran 2022 Paylaş 25 Haziran 2022 İlkay Başaran yazdı: Motor über olsa ne olacak. Hükümet herkesin arabalarının 0 100 ünü 20 saniye yaptı. hiç sorma, her marşa basışta ve istasyona girişte Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bagajı boşalttım. Bagaj kuru ama şu damlacık nasıl oluşuyor anlamadım. Aklıma sadece nem geliyor anaa tabana bak, yalıtım yokmu orada 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Haziran 2022 Paylaş 25 Haziran 2022 Benzinli motor yarı yarıya çalışmıyor muydu filtre ömrü daha uzun olmalı mantıken. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Haziran 2022 Yazar Paylaş 25 Haziran 2022 Erdem Doğan yazdı: Basınçlı hava filtreyi bozar. Gözenekleri büyütür. Biraz sirkele yada basınçlı olmayan hava tutsan yeter.. Eskiden söküp eskiyi takmaya değmezdi. 20-30 liraya yenisini alır takardık. Şimdi filtre olmuş bilmem kaç lira.. Kaç lira mesela bu hafta almak istesek? bilmem. Geçen yaz 150 liraydı. Bu sene 250-300 olmuştur. Serviste tabi. Koray Demir yazdı: Benzinli motor yarı yarıya çalışmıyor muydu filtre ömrü daha uzun olmalı mantıken. zaten bakım 15 binde. Kitapçık 3 bakımda bir değiştir diyor. Servis 2 bakımda bir değiştiriyor. Ben her bakımda 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 25 Haziran 2022 Paylaş 25 Haziran 2022 Üstündeki filtre ne? Corolla’m olsaydı JS Asakashi’den başka filtre takmazdım. Servisin taktığı Denso filtreler buna göre daha kalitesiz duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Haziran 2022 Yazar Paylaş 25 Haziran 2022 Koray Demir yazdı: Üstündeki filtre ne? Corolla’m olsaydı JS Asakashi’den başka filtre takmazdım. Servisin taktığı Denso filtreler buna göre daha kalitesiz duruyor. valla takılırda araba zaten garantili. 5+2 garanti var. Ondan sonra takarım. Tem oto satıyor asakashi. 240 lira yazmışlar hava filtresine. Orijinalinden çok daha iyidir 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Haziran 2022 Paylaş 26 Haziran 2022 Corolla uzmanına soru Corollanin 1.5 peri var yeni onlar tutuluyormu ? Multdrive s diye bı sansiman var otomatik onlar kafa sallayan tiplerdenmi ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts