İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Ali Darbaz

Yeni video yokmu. Uzun metrajlı uzun yol videosu. 80 sabit  gidilen cinsten. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Yeni video yokmu. Uzun metrajlı uzun yol videosu. 80 sabit  gidilen cinsten. 

3 saat beraber geldik daa. Özledin mi :) 

• Teşekkür 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Tansu dün zoe testi yaptım, elektrikli güzel be arkadaş, 300-350 km gidiyor alet, uzun yol yapacaksan tam boşaltmadan ara şarjlarla dolu tutarak gidiyorsun bu işide görüyor, kokart gibi aletmiş, bir bastım hoop fırladı, ha tabi benim kilyonun yanında kağnı gibi, kalkıştada dayak yiyor ve zaten 60 dan sonra ivme falanda kalmıyor, top speeed falan da hikaye, maks hızda 135 miş :) ama güzel sevdim valla, şehir içinde ideal ötesi, ekmek almaya gidersin hiç düşünmezsin, saçma sapan fiyatı olmasa hemen geçeceğim şu tam elektriklilere :)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

dün zoe testi yaptım, elektrikli güzel be arkadaş,

bir de araba olabilseymiş iyiymiş

Ali Cihangiroğlu yazdı:

hemen geçeceğim şu tam elektriklilere :)

bak bi daha düşün, almanya vazgeçti

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Tansu dün zoe testi yaptım, elektrikli güzel be arkadaş, 300-350 km gidiyor alet, uzun yol yapacaksan tam boşaltmadan ara şarjlarla dolu tutarak gidiyorsun bu işide görüyor, kokart gibi aletmiş, bir bastım hoop fırladı, ha tabi benim kilyonun yanında kağnı gibi, kalkıştada dayak yiyor ve zaten 60 dan sonra ivme falanda kalmıyor, top speeed falan da hikaye, maks hızda 135 miş :) ama güzel sevdim valla, şehir içinde ideal ötesi, ekmek almaya gidersin hiç düşünmezsin, saçma sapan fiyatı olmasa hemen geçeceğim şu tam elektriklilere :)

Youtube’de elektrikli araba tanırımlarını izlemiyorum. Çok sıkıcı değil mi? :) 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Youtube’de elektrikli araba tanırımlarını izlemiyorum. Çok sıkıcı değil mi? [emoji4] 
Aslında öyle, alışmışız biz, uğraşacak motoru vs olacakki bizi ugrastirsin, bu elektrikler bu açıdan gercekten zevksiz haklısın...
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
bak bi daha düşün, almanya vazgeçti
Almanya tabii vazgeçecek, pil konusunda Çin'e mahkumlar adamlar kime isterse ona verir, pil bulamazlar, elektrikli araç üretim olarak daha pahalı, genel kullanımda gereken güç yok gibi, ab dahil alyapi yetersiz, bunların yaygın olması için öncelikle yeni bir enerji kaynağı yeni bir elektrik depolama sistemi ve cok hızlı şarj ve anında şarj gibi şeyler lazım, kısaca daha coooooook zaman var petrolü bırakmaya, hele zaman geçsin bu yazdıklarım olmazsa Almanya'ya daha çok katılan devlet olur, bu arada iklimsel felaket önce vurmazsa tabii..
Bu arada benimki zaten hayal, olursa diyorum, bu ekonomiyle bu saçma vergiyle nerede alıyorsun araba, şuan bizim burada 2 tane elektrikli anca çıkar, 10 tane araba olsa burada şarj kavgasi başlar, daha adam gibi internet çalışmıyor ne şarjı ...
Zoe ya gelince, ortada ise kısmen yarayacak idare eder ayarda ve fiyatta başka aracmi var, ami falan onları saymam bisiklet onlar, bunlara uygun ne şehir ne trafik nede uygun kafada toplum var bizde, zoe hiç değilse biraz gidiyor, enazindan trafikte şişip kalmayız...
Neyse ben kendi aracıma bakayım, bakım yaklaşıyor ve bu aracın motoruna uygun yağ sadece Motul ve Liqmollu de var, Castrol mobil vs bunlarda uyacak yağ yok, adamları arıyorum uygun yagimiz envanterde yok diyor, castrolun bir yağı var oda bizim ülkede satılmıyor, 5.4 lt yağa vericez yine 1000 TL den fazla para...
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Cihangiroğlu yazdı:

5.4 lt yağa vericez yine 1000 TL den fazla para...

Kaç tane 4k kanal var? Sen istiyor 4k o zaman alacak netflix. 

yazalım bunu yakıt tüketimi hanesine. Bakım masrafı fazla :) 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Kaç tane 4k kanal var? Sen istiyor 4k o zaman alacak netflix. 

yazalım bunu yakıt tüketimi hanesine. Bakım masrafı fazla [emoji4] 
Net filikiste var Disney + da 4k ve dolbi vijin dışında yayın izlemem aga, gözüme yazik [emoji13] motorsa Uber ama ülkeyi bitirenler ve bunlara izin veren bu toplum oldukça bizim haneye daha çok şey yazilir, hep derim yazık bu Vatana diye...
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Net filikiste var Disney + da 4k ve dolbi vijin dışında yayın izlemem aga, gözüme yazik emoji13.png motorsa Uber ama ülkeyi bitirenler ve bunlara izin veren bu toplum oldukça bizim haneye daha çok şey yazilir, hep derim yazık bu Vatana diye...

Motor über olsa ne olacak. Hükümet herkesin arabalarının 0 100 ünü 20 saniye yaptı.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Bagajı boşalttım. Bagaj kuru ama şu damlacık nasıl oluşuyor anlamadım. Aklıma sadece nem geliyor

36858-BBA-215-B-4545-B3-D2-CA7-CFD5-F8-C

196-C971-D-1927-402-C-A800-BA6-CE635-C57

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Bagajı boşalttım. Bagaj kuru ama şu damlacık nasıl oluşuyor anlamadım. Aklıma sadece nem geliyor

nakit 500 düşünürmüsünüz :D 

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

Diğer ödeme şekilleri nasıl merak ettim 😁😁

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Diğer ödeme şekilleri nasıl merak ettim 😁😁

müşteri çekimiz var 3 ay vadeli :D 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Gök yazdı:

müşteri çekimiz var 3 ay vadeli :D 

Pili veririm. O kadar 😂

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Piller akmış :D

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

8-9 bin km oldu istanbulda. Kalın pislik yok. İnce toz var mı bilemem. Bi üfletecem. Bakıma daha 3 ay var

A9337131-4-E7-B-43-FF-A788-7-BFEF92-CEAB

DC1-C7260-C3-DE-4-C69-ABBD-5-ABCADA9-B06

6-B84-DDF1-E067-48-B9-AE90-9-E0-C48-ABEA

86-F9-CA68-330-F-4-BCC-88-D9-0-B89346-FF

7-DC2351-E-926-C-4-C82-AA38-27-D2-B2371-

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

Basınçlı hava filtreyi bozar. Gözenekleri büyütür. Biraz sirkele yada basınçlı olmayan hava tutsan yeter.. Eskiden söküp eskiyi takmaya değmezdi. 20-30 liraya yenisini alır takardık. Şimdi filtre olmuş bilmem kaç lira.. Kaç lira mesela bu hafta almak istesek?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Motor über olsa ne olacak. Hükümet herkesin arabalarının 0 100 ünü 20 saniye yaptı.

hiç sorma, her marşa basışta ve istasyona girişte :rtfm:

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

anaa tabana bak, yalıtım yokmu orada :tongue:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Benzinli motor yarı yarıya çalışmıyor muydu filtre ömrü daha uzun olmalı mantıken.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Erdem Doğan yazdı:

Basınçlı hava filtreyi bozar. Gözenekleri büyütür. Biraz sirkele yada basınçlı olmayan hava tutsan yeter.. Eskiden söküp eskiyi takmaya değmezdi. 20-30 liraya yenisini alır takardık. Şimdi filtre olmuş bilmem kaç lira.. Kaç lira mesela bu hafta almak istesek?

bilmem. Geçen yaz 150 liraydı. Bu sene 250-300 olmuştur. Serviste tabi. 

Koray Demir yazdı:

Benzinli motor yarı yarıya çalışmıyor muydu filtre ömrü daha uzun olmalı mantıken.

zaten bakım 15 binde. Kitapçık 3 bakımda bir değiştir diyor. Servis 2 bakımda bir değiştiriyor. Ben her bakımda :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Üstündeki filtre ne? Corolla’m olsaydı JS Asakashi’den başka filtre takmazdım. Servisin taktığı Denso filtreler buna göre daha kalitesiz duruyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Koray Demir yazdı:

Üstündeki filtre ne? Corolla’m olsaydı JS Asakashi’den başka filtre takmazdım. Servisin taktığı Denso filtreler buna göre daha kalitesiz duruyor.

valla takılırda araba zaten garantili. 5+2 garanti var. Ondan sonra takarım. Tem oto satıyor asakashi. 240 lira yazmışlar hava filtresine. Orijinalinden çok daha iyidir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Corolla uzmanına soru

Corollanin 1.5 peri var yeni onlar tutuluyormu ?

Multdrive s diye bı sansiman var otomatik onlar kafa sallayan tiplerdenmi ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...