Ali Darbaz 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Cem Işık yazdı: Ben ilk kasa mercedes A160 aracımı kendi düğünümde gelin arabası yapmıştım, corollaya 3 gelin sığdırırım🥳 Toyota Corollaya benim hanımı gelinliği katlanınca, arabayı yükselttim. Çok zor oldu. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2022 Yazar Paylaş 22 Mart 2022 Cem Işık yazdı: corollaya 3 gelin sığdırırım🥳 Allahtan araba küçükmüş abi 😂 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Cem Işık yazdı: Ben ilk kasa mercedes A160 aracımı kendi düğünümde gelin arabası yapmıştım, corollaya 3 gelin sığdırırım🥳 3 gelin, düşman başına Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: 3 gelin, düşman başına Arabaya sığdırırım dedim yahu, yoksa 1 fazladır bile 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Valla gelinler, çembersiz mini gelinlik giyorsa bende 3 tane sokarım. Sıkıntı olmaz. Benim hanımın gelinliği buydu.. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Ali Darbaz yazdı: Valla gelinler, çembersiz mini gelinlik giyorsa bende 3 tane sokarım. Sıkıntı olmaz. Çembersizi anladım da mini kısmı neden gerekti şimdi 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Murat Sürmeli yazdı: Çembersizi anladım da mini kısmı neden gerekti şimdi Gereksiz yere akıl karıştırıyor Ali Benim sığdırdığım da tarlatan'lı idi (çemberin moda jargonundaki adı) 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Vallahi kaşınıyorsunuz, sonra eşleriniz üçünüzü bir arabaya sığdırıp gönderecek. 2 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 kendi mondeomu kendim kullanmıştım, susturucu da yoktu, tam gaz devam konvoy olamadı hali ile 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Mahmut Yıldız yazdı: Vallahi kaşınıyorsunuz, sonra eşleriniz üçünüzü bir arabaya sığdırıp gönderecek. Fıstık Yeşili renkli Mercedes olur o ancak. Mukadderat.. Nasıl bilirdiniz diyecek hoca, hanımlar ÇAPKIN bilirdik diyecek.. Kapa ört.. 4 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 (düzenlendi) Cem Işık yazdı: corollaya 3 gelin sığdırırım🥳 aynı andamı? Mert Gülkokan yazdı: Ben hanım rahat inip çıksın diye vip vito kiraladım. akşam yemek yok sana. salonda da uyursun artık. 22 Mart 2022 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Şunu kullanmayı bilmiyorsanız binmeyin kardeşim, (en az 5 gelin sığar buna) Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 erkek tarafı ağır bastı bu düğünde hahahhaha bu nasıl bir fantazidir ya 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: erkek tarafı ağır bastı bu düğünde hahahhaha bu nasıl bir fantazidir ya birde kepçeden düşenler vardı ya bulamadım onları. Sallama kepçe ile denenmeli aslında. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Kayıkla kürekle düğün yapanların ömrü 5 yılı bulmuyor 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Gelin demiş, 3 denmiş. Noluyo? Haa, gelin derken, evlenen kadın. Ben Servet abi "eve gelin" diyor sandım. Taam, yok bi şi 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2022 Yazar Paylaş 22 Mart 2022 Arabaya bu kadar yorum yazmadınız 😂 Servet Aydın yazdı: Kayıkla kürekle düğün yapanların ömrü 5 yılı bulmuyor trenle yapanlar çok gidiyormuş 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Gelin demiş, 3 denmiş. Noluyo? Haa, gelin derken, evlenen kadın. Ben Servet abi "eve gelin" diyor sandım. Taam, yok bi şi Kürek saplı halay çekiyoz gelsene Arabaya bu kadar yorum yazmadınız [emoji23] trenle yapanlar çok gidiyormuş [emoji4] Mahallenin tren yapanını duydum da düğünü hiç duymadım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2022 Yazar Paylaş 22 Mart 2022 İlkay Başaran yazdı: Lambadadır o tren olsa duramayız. Tren yapanlar durmuyor zaten Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tren yapanlar durmuyor zaten Evet duramamıştık oradan biliyorum. Arkadaş yani. Duramamış o dedi. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Nisan 2022 Paylaş 11 Nisan 2022 Müdüre şirket arabası diye 1.4 egea verdiler, beğenmedi. Bana araba bul dedi, 1.3 TCE Megane 4 ve Corolla Hybrid önerip Hybrde ikna ettim. Arabayı geçen hafta pazartesi teslim aldık, geçen hafta cuma 1000 km bakımına gönderdim İlk gün işe geldi, göstergeler ve tableti bozuldu, bu ne biçim araba dedi, kurcalayıp bulduk, yanlışlıkla ışığını kısmış birileri. Şirket otoparkında arabayı çalışır vaziyette unutuyoruz, biniyoruz araba çalışıyor falan, bir yere gidilecek, şoför telefon açıyor şefim bu araba bozuk, düğmeye basıyorum motor çalışmıyor diye Başımıza bela aldık sanırım. Bu arada, araba cidden yakmıyor. 5 litre hesapladık yakıtını. 1.3 egeanın yakıt ortalaması aynı kullanım ile 7 litreden fazlaydı. 1.4 egea 10 litre yakıyordu aynı kullanımla. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 Nisan 2022 Yazar Paylaş 11 Nisan 2022 Murat Sahın yazdı: Müdüre şirket arabası diye 1.4 egea verdiler, beğenmedi. Bana araba bul dedi, 1.3 TCE Megane 4 ve Corolla Hybrid önerip Hybrde ikna ettim. Arabayı geçen hafta pazartesi teslim aldık, geçen hafta cuma 1000 km bakımına gönderdim İlk gün işe geldi, göstergeler ve tableti bozuldu, bu ne biçim araba dedi, kurcalayıp bulduk, yanlışlıkla ışığını kısmış birileri. Şirket otoparkında arabayı çalışır vaziyette unutuyoruz, biniyoruz araba çalışıyor falan, bir yere gidilecek, şoför telefon açıyor şefim bu araba bozuk, düğmeye basıyorum motor çalışmıyor diye Başımıza bela aldık sanırım. Bu arada, araba cidden yakmıyor. 5 litre hesapladık yakıtını. 1.3 egeanın yakıt ortalaması aynı kullanım ile 7 litreden fazlaydı. 1.4 egea 10 litre yakıyordu aynı kullanımla. valla kullanan görüyor Murat hocam. Almayan pişman 😁 havalar ısındı. Benim yakıt 3,5-4 litre civarında ama ben biraz daha teknik kullanıyorum. Ama normal biri bu arabayla 5-5,5 maksimum yakar 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 12 Nisan 2022 Paylaş 12 Nisan 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: valla kullanan görüyor Murat hocam. Almayan pişman 😁 havalar ısındı. Benim yakıt 3,5-4 litre civarında ama ben biraz daha teknik kullanıyorum. Ama normal biri bu arabayla 5-5,5 maksimum yakar Bugün yine günün yarısında kendi kendine çalışmış arkadaş. Naapacaz bilmiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts