Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2022 Yazar Paylaş 2 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Benimkisi 5x105 ama. Özellikle belirttim 1.6 dizel ile 1.6T jantı sana olur diye Ocak dışısın. Regülatörün buz tutsun Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Metin Uzunoğlu yazdı: Opelde model yılına göre bijon ölçüsü değişiyor mu? Abi J kasada motor tipine göre değişiyor. Modele göre de değişenler var. Hatta Astra G kasa da aynı jantın hem 4 hemde 5 bijonlusu da var. Ama bu neye göre degisiyor onu bilmiyorum. Ford iyiymiş o zaman mondeo mk3, mk4, mk5, Focus 5 bijon jantlar bir birine uyuyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2022 Yazar Paylaş 2 Şubat 2022 (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Tansu bey, Bu arabanın vergisi yakıtı vs, yıllık 20bin km kullansak (standart kullanıcı ama, eko için kasmayacak) maliyeti ne olur acaba? Şirketimizde 2 araç var, en trafikli bölgeye bunu vereyim diyorum. Akşam beyoğlu ümraniye yapıyor, sırf 30-45dk'sı kabataş boğaz köprüsü arasında trafikte bekliyor alet. Sıfır alınacaksa mtv: 4850tl 2019-2020 mtv: 4450tl yakıt, sabah sami bey de söyledi. Seri kullanıyorum, dikkat etmiyorum. 4,8-5lt yakıyor dedi. O da istanbul’da. Ben 4,3lt falan yakıyorum istanbul’da. Uzun yolla karışık benimki ama istanbul içinde cadde sokak trafikli yerlere çok giriyorum. Kısa mesafe çok kullanıyorum. İstanbul yoğun trafikli yerde, dikkat etmeden kullanım için yaklaşık 4,5-5lt diyebilirsiniz. Çok fazla seri kullanan kişi 5,5 yakar. uzun yol verisi vermiyorum. Şehir içi dediniz. Yakıt: 1000 litre/yıllık(20.000km) mtv: 4850 tl/yıllık bakım: 2250/ yıllık muayene falan yazmıyorum. Sadece egzoz pulu yok. Diğeri aynı. 3+2+2 sene şeklinde. bakım periyot 15.000km. 1700 tl serviste. Standart yağ filtre bakımı. Harici bir şey yok. soru olursa yanıtlamaya çalışırım yine 2 Şubat 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Çok teşekkür ederim. Yedek parça fiyatları nasıl sizce? Mesela fren balataları, diskleri, stop lambaları vs? Bir de uzatılmış garanti var mı? Garantide hiç sorun yaşadınız mı? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat 2022 Yazar Paylaş 2 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: Çok teşekkür ederim. Yedek parça fiyatları nasıl sizce? Mesela fren balataları, diskleri, stop lambaları vs? Bir de uzatılmış garanti var mı? Garantide hiç sorun yaşadınız mı? balata ve disk ile işiniz olmayacak. Frenleme daha çok jeneratör ile olduğunu için normal bir arabanın 3-4 katı sürede balata disk değiştireceksiniz. Far stop fiyatlarından bilgim yok. Yerli üretim zaten. Her şey corolla ile aynı 5 sene kendi garantisi var. +2 mekanik garanti uzatılabiliyor. +5 hybrid sistem garantisi uzatılabiliyor. garantilik bir duruma düşmedim hiç. Sadece silecek kolu silecek suyunu kesiyor biraz. O işi çözemedik servisle Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Şubat 2022 Paylaş 2 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sadece silecek kolu silecek suyunu kesiyor biraz. Bizim arabaların silecek suyu 3 ayda bir dolduruluyor. Kesecek su bulurlarsa kesilir 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 (düzenlendi) buradada yalan hile yok demiş birde 3 Şubat 2022 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Şubat 2022 Paylaş 3 Şubat 2022 Far stop fiyatlarından bilgim yok. Yerli üretim zaten. Her şey corolla ile aynıFarba zaten. Camları kolay ayrılır. Mercekler kaç inch acep [emoji7] Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat 2022 Yazar Paylaş 4 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Farba zaten. Camları kolay ayrılır. Mercekler kaç inch acep Evet doğru. Yerli. Ucuzdur @Ali Cihangiroğlu abi video izleyerek olmaz. Satıp alacaksın. Öyle tornada falan boşuna zaman kaybetme Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat 2022 Yazar Paylaş 4 Şubat 2022 mehmet hoca 10 sene önce yazmış zaten bunları Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 Şubat 2022 Paylaş 4 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evet doğru. Yerli. Ucuzdur @Ali Cihangiroğlu abi video izleyerek olmaz. Satıp alacaksın. Öyle tornada falan boşuna zaman kaybetme Anlamadın neyse 😀 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat 2022 Yazar Paylaş 4 Şubat 2022 Metin Akbal yazdı: Anlamadın neyse 😀 Oyuna gelmiyorum artık 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Şubat 2022 Yazar Paylaş 6 Şubat 2022 95’te termostat açıyormuş. Bu sıcaklığa ulaşmak kolay olmadı 😌 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: mehmet hoca 10 sene önce yazmış zaten bunları o çıkıntıları çözseydik elon taş yerdi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Şubat 2022 Yazar Paylaş 6 Şubat 2022 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o çıkıntıları çözseydik elon taş yerdi Adamın kolu uzun. Dayı kılığında sizin tükana gelip bırakın bu işleri yeen, elektrikli araba 100 sene sonra gelir bize demiş olabilir. 6 Şubat 2022 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Şubat 2022 Paylaş 6 Şubat 2022 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Adamın kolu uzun. Dayı kılığında sizin tükana gelip bırakın bu işleri yeen, elektrikli araba 100 sene sonra gelir bize demiş olabilir. Türkiyede TOGG için bunu diyen avrupa ya elektrikli mini/midibüs satıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Mart 2022 Yazar Paylaş 20 Mart 2022 Düğün arabası olsak da motor soğuk kalmamalı 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mart 2022 Yazar Paylaş 21 Mart 2022 Doğan Arşiray yazdı: kim evleniyor? Kayınço Yorum bağlantısı
Metin Akbal 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 Bir ömür mutlu olsunlar. Dedin mi kayınço araba çalışmıyor diye 😅 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2022 Paylaş 21 Mart 2022 marş basmıyor da denemez, sıkıntılı iş bu kiprit 1 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Mart 2022 Yazar Paylaş 21 Mart 2022 Metin Akbal yazdı: Bir ömür mutlu olsunlar. Dedin mi kayınço araba çalışmıyor diye 😅 Arabanın önünü kestiler. Kaputta elektrik var dedim. Buz kesti ortam, birbirine baktılar. Sonra hep beraber saldırdılar 😂 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Allah mesud etsin. gelinlikli o arabaya sığmaz. Biz sığmadığımız için Nissan Xtrail kiralamıştık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Mart 2022 Yazar Paylaş 22 Mart 2022 Ali Darbaz yazdı: Allah mesud etsin. gelinlikli o arabaya sığmaz. Biz sığmadığımız için Nissan Xtrail kiralamıştık. Gelin 175. Arkaya gelin damat ve kuzen sığdı. Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Mart 2022 Paylaş 22 Mart 2022 Ali Darbaz yazdı: Allah mesud etsin. gelinlikli o arabaya sığmaz. Biz sığmadığımız için Nissan Xtrail kiralamıştık. Ben ilk kasa mercedes A160 aracımı kendi düğünümde gelin arabası yapmıştım, corollaya 3 gelin sığdırırım🥳 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts