İçeriğe Yönlendir

Beyaz Yasuo’m

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Ben esas skoru Ramazan ayında tutturacam. 2 hafta tam kapanış verecekler.

Kesin bilgi mi?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Murat Sahın yazdı:

Kesin bilgi mi?

Bazı özel bilgiler duydum. Ramazan ayında tam teşekküllü sokağa çıkma yasağı koymak mantıklı geliyor

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Bazı özel bilgiler duydum. Ramazan ayında tam teşekküllü sokağa çıkma yasağı koymak mantıklı geliyor

Kulislerde konuşulduğunu bende duydum. İşin ilginci ise, tam kapanmada sen neden işe gidiyorsun ki? Bildiğim kadar ile sağlık çalışanları, sağlık sektörünün yan kuruluşları (eczane vb.), temel ihtiyaç mamullerinin satıldığı işletmeler (fırın market vb.) harici kapalı olması gerekmiyor mu tam kapanmada? Kapattık deyip yine herkes işe gidecekse hiç anlamlı olmayacak. Ben Çinde uygulanan gibi bir tam kapanış umuyordum. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Murat Sahın yazdı:

Kulislerde konuşulduğunu bende duydum. İşin ilginci ise, tam kapanmada sen neden işe gidiyorsun ki? Bildiğim kadar ile sağlık çalışanları, sağlık sektörünün yan kuruluşları (eczane vb.), temel ihtiyaç mamullerinin satıldığı işletmeler (fırın market vb.) harici kapalı olması gerekmiyor mu tam kapanmada? Kapattık deyip yine herkes işe gidecekse hiç anlamlı olmayacak. Ben Çinde uygulanan gibi bir tam kapanış umuyordum. 

Aga biz çalışmazsak, gencecik evlatlarımız , Dota oynayıp level kasamayacak... pardon Eba de derslere katılamayacak :D

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Darbaz yazdı:

Aga biz çalışmazsak, gencecik evlatlarımız , Dota oynayıp level kasamayacak... pardon Eba de derslere katılamayacak :D

Dota'da kasılan level yok ki :D Her el sıfırdan başlıyorsun :D LOL'de öyle. Başka bir şey oynuyordur gencecik evlatlarımız :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Murat Sahın yazdı:

Dota'da kasılan level yok ki :D Her el sıfırdan başlıyorsun :D LOL'de öyle. Başka bir şey oynuyordur gencecik evlatlarımız :) 

Merak edersen Link edinde Ali Darbaz diye aratmanı tavsiye ederim :D 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Tam kapanma işe yaramaz. İllaki bi yerler açık kalacak. Açık kalacak yerlerde çalışan virüslü bir kişi bile kapanmanın ardından tekrar hastalığın artışına sebep olur. Tam kapanma tüm nüfusun her şeyi bırakıp eve 2 hafta kapanması şeklinde olursa başarılı olur sadece. 

Ali Darbaz yazdı:

Aha ha ha ha. Onu arabasının fiyat etiketi ile emekli olana kadar benzin alırım. :D

Benzini satıp ev alamazsın ama :) valla ben memnunum. Hiç tasarruf yapmaya çalışmadan da binerim ama böyle zevk alıyorum. Elimdeki oyuncak gibi eğleniyorum. Düz araba alsam eğlencem olmayacaktı. İyi ki almışım :) 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Tam kapanma işe yaramaz. İllaki bi yerler açık kalacak. Açık kalacak yerlerde çalışan virüslü bir kişi bile kapanmanın ardından tekrar hastalığın artışına sebep olur. Tam kapanma tüm nüfusun her şeyi bırakıp eve 2 hafta kapanması şeklinde olursa başarılı olur sadece. 

Benzini satıp ev alamazsın ama :) valla ben memnunum. Hiç tasarruf yapmaya çalışmadan da binerim ama böyle zevk alıyorum. Elimdeki oyuncak gibi eğleniyorum. Düz araba alsam eğlencem olmayacaktı. İyi ki almışım :) 

Tabiki iyisini yapmışsın. Bende olsam alırdım. Ama benim ev borcum 440 bin ipoteğim var. Arabam dediğim araba arabam bile değil. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

ilk hybrid asistant videom. amatörce oldu. ileride sesli anlatımlı çekeceğim :) daha detaylı ekranlar da var. hava 10-12 derece. lastik kışlık basınç 34psi araba boş. rampa iniş ve çıkış sıcak motorla seyir videosu. Sıcak motor dediğim 60-65 derece :) 

video   https://www.youtube.com/watch?v=byPKUrDTgMc

sürüş sonu ekran

Screen-2021-04-02-13-19-41.png

Ekran-Al-nt-s.jpg

Ekran-Al-nt-s-1.jpg
Ekran-Al-nt-s-2.jpg

tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Motor açılışta 67 derece. 

Akünde zayıflamış. Kaç yaşında akü. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

yahu sen ne yaptın öyle. Arabanın geri dönüşüm suyunu çıkarmışsın. :D

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Motor açılışta 67 derece. 

Akünde zayıflamış. Kaç yaşında akü. 

Yarım saat önce başka yerden gelmiştim. 67 derece epey iyi bi sıcaklık hybrid için. S4 yazıyor zaten. Akü 1 yaşında. Sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar

Ali Darbaz yazdı:

yahu sen ne yaptın öyle. Arabanın geri dönüşüm suyunu çıkarmışsın. :D

Öyle 😁 geçenlerde yazdım ya, sürüş taktiğini değiştirdim. Çok fark etti valla

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

pistte turlamalı, fren yapılan yerler bol, 160 tan 60 a düşülüyor en güzeli bir yerde

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Yarım saat önce başka yerden gelmiştim. 67 derece epey iyi bi sıcaklık hybrid için. S4 yazıyor zaten. Akü 1 yaşında. Sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar

Öyle 😁 geçenlerde yazdım ya, sürüş taktiğini değiştirdim. Çok fark etti valla

Kameranın kalitesi çok iyi ama. İzlenmesi zevkli olmuş. Keşke trafik daha az olsaydı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

pistte turlamalı, fren yapılan yerler bol, 160 tan 60 a düşülüyor en güzeli bir yerde

160’tan 60’a 3 kere düşeyim, arka koltuk kendinden ısıtmalı olur 😁😁

Ali Darbaz yazdı:

Kameranın kalitesi çok iyi ama. İzlenmesi zevkli olmuş. Keşke trafik daha az olsaydı. 

Aslında 2k video çekiyor ama gerek yok. Esas sorun telefon. Elimde 2012 model htc one x var. Çok kötü. Onunla çalıştırdım hybrid asistanı. Android 4.4.2. Ekran kaydı için apk falan indirdim. Uğraştırdı. Bi android cihaz arıyorum android 5-6 falan büyük ekranlı. 

Trafiksiz sürüş de yapacam. Hepsi teker teker :) 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Benim şirketin yanından geçmişsin sonu 599 Octavia görürsen bi zahmet yol veriver

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Fatih Keskin yazdı:

Benim şirketin yanından geçmişsin sonu 599 Octavia görürsen bi zahmet yol veriver

Trafiği kilitleme başlarım elektriğine diyorsun yani :) 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
(düzenlendi)

kış lastikleriyle, ağır istanbul trafikli, kış ortalaması. 4 ay 3850km civarı. Sürüşün %75’i hanıma ait ve km’nin tamamı istanbul’da avrupa yakası’nda halkalı, bahçelievler, bağcılar, bayrampaşa, eminönü’nde yapıldı. Yani düz sabit hızla gidilen yol yok denecek kadar az. Yoğun basın ekspress, halkalı bağcılar esenler yokuşları, o3 mahmutbey trafiği vs vs. Sadece ben kullansam 4lt’nin üstüne çıkmazdım. 

Ekran 4,3lt/100km. Pompada 0,2lt fazla ölçüm oluyor. Benzin tabi. 

17-D4611-C-5252-4-D24-9304-05-E6-C3-B75-

90-EA3806-0-B8-B-4231-95-BE-20-EE1-B0-E2

Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

kış lastikleriyle, ağır istanbul trafikli, kış ortalaması. 4 ay 3850km civarı. Sürüşün %75’i hanıma ait ve km’nin tamamı istanbul’da avrupa yakası’nda halkalı, bahçelievler, bağcılar, bayrampaşa, eminönü’nde yapıldı. Yani düz sabit hızla gidilen yol yok denecek kadar as. Yoğun basın ekspress, halkalı bağcılar esenler yokuşları, o3 mahmutbey trafiği vs vs. Sadece ben kullansam 4lt’nin üstüne çıkmazdım. 

Ekran 4,3lt/100km. Pompada 0,2lt fazla ölçüm oluyor. Benzin tabi. 

17-D4611-C-5252-4-D24-9304-05-E6-C3-B75-

90-EA3806-0-B8-B-4231-95-BE-20-EE1-B0-E2

Güzel veri. Cidden baya avantajlı. Ama işte, her şehre ve herkese uygun değil. Ben yaşadığım şehir ve ikamet ettiğim lokasyon dolayısı ile nereye gitsem 90 km/h üzeri hızlarla gidiyorum. Bana avantajı pek olmaz gibi. Tam elektriklilerde menzil işini çözerlerse belki. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Tam benim hanıma göre bu araba her gün Beylikdüzü Bahçelievler saatlerce dur kalk 308 verip alsammı acaba.

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Şu video eksi 18 derecede çekilmiş. 

https://youtube.com/playlist?list=PLct5hSxZNg0C9LJpZkCFmVbWN-fs_WeFj

Yok. 50f diyor. 10c derece. İçeriyi 22 ayarlamış. Motor çalışmıyorken motor sıcaklığı 56f’de kalıyor farkındaysan. Düşmüyor. 

yalnız gözüm kanadı. Bu arabayla oynamışlar. Piller %12’yi görmüş. Pil ucuz orada demekki. Pilin anasına ağıt yakar devamlı böyle kullanırsa. Pil o sürüşte %40 altına düştü mü, motor çalışır. Yazılımla oynamışlar. Böyle %70 ile başlatıp %12 ile bitirirse elbette o tüketime ulaşır. 

Fatih Keskin yazdı:

Tam benim hanıma göre bu araba her gün Beylikdüzü Bahçelievler saatlerce dur kalk 308 verip alsammı acaba.

Tam sizlik. En az %50 tasarruf var. Doğru kullanımla o güzergahta 3,5lt üstüne bile çıkılmıyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

yalnız gözüm kanadı. Bu arabayla oynamışlar. Piller %12’yi görmüş. Pil ucuz orada demekki. Pilin anasına ağıt yakar devamlı böyle kullanırsa. Pil o sürüşte %40 altına düştü mü, motor çalışır. Yazılımla oynamışlar. Böyle %70 ile başlatıp %12 ile bitirirse elbette o tüketime ulaşır. 

yahu yanlış linki atmışım. : https://youtu.be/ONxB5lVsSag

O araba dediğim Plug and hybrid modeli. Yani üstünde 8 kw batarya var. Ama 8 kv batarya bile olsa adam ısınamadığı için motor çalıştığı için akü boşalmıyor bile. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

yahu yanlış linki atmışım. : https://youtu.be/ONxB5lVsSag

O araba dediğim Plug and hybrid modeli. Yani üstünde 8 kw batarya var. Ama 8 kv batarya bile olsa adam ısınamadığı için motor çalıştığı için akü boşalmıyor bile. 

Hee phev’miş :) 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Y

Tam sizlik. En az %50 tasarruf var. Doğru kullanımla o güzergahta 3,5lt üstüne bile çıkılmıyor. 

sen benim işyeri ne veya beylikdüzü tarafına bi uğrsana bakayım nasıl bi araba bu corolla

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...