Murat Sahın 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Ben esas skoru Ramazan ayında tutturacam. 2 hafta tam kapanış verecekler. Kesin bilgi mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Kesin bilgi mi? Bazı özel bilgiler duydum. Ramazan ayında tam teşekküllü sokağa çıkma yasağı koymak mantıklı geliyor Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Bazı özel bilgiler duydum. Ramazan ayında tam teşekküllü sokağa çıkma yasağı koymak mantıklı geliyor Kulislerde konuşulduğunu bende duydum. İşin ilginci ise, tam kapanmada sen neden işe gidiyorsun ki? Bildiğim kadar ile sağlık çalışanları, sağlık sektörünün yan kuruluşları (eczane vb.), temel ihtiyaç mamullerinin satıldığı işletmeler (fırın market vb.) harici kapalı olması gerekmiyor mu tam kapanmada? Kapattık deyip yine herkes işe gidecekse hiç anlamlı olmayacak. Ben Çinde uygulanan gibi bir tam kapanış umuyordum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 (düzenlendi) Murat Sahın yazdı: Kulislerde konuşulduğunu bende duydum. İşin ilginci ise, tam kapanmada sen neden işe gidiyorsun ki? Bildiğim kadar ile sağlık çalışanları, sağlık sektörünün yan kuruluşları (eczane vb.), temel ihtiyaç mamullerinin satıldığı işletmeler (fırın market vb.) harici kapalı olması gerekmiyor mu tam kapanmada? Kapattık deyip yine herkes işe gidecekse hiç anlamlı olmayacak. Ben Çinde uygulanan gibi bir tam kapanış umuyordum. Aga biz çalışmazsak, gencecik evlatlarımız , Dota oynayıp level kasamayacak... pardon Eba de derslere katılamayacak 29 Mart 2021 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Ali Darbaz yazdı: Aga biz çalışmazsak, gencecik evlatlarımız , Dota oynayıp level kasamayacak... pardon Eba de derslere katılamayacak Dota'da kasılan level yok ki Her el sıfırdan başlıyorsun LOL'de öyle. Başka bir şey oynuyordur gencecik evlatlarımız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Murat Sahın yazdı: Dota'da kasılan level yok ki Her el sıfırdan başlıyorsun LOL'de öyle. Başka bir şey oynuyordur gencecik evlatlarımız Merak edersen Link edinde Ali Darbaz diye aratmanı tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Mart 2021 Yazar Paylaş 29 Mart 2021 Tam kapanma işe yaramaz. İllaki bi yerler açık kalacak. Açık kalacak yerlerde çalışan virüslü bir kişi bile kapanmanın ardından tekrar hastalığın artışına sebep olur. Tam kapanma tüm nüfusun her şeyi bırakıp eve 2 hafta kapanması şeklinde olursa başarılı olur sadece. Ali Darbaz yazdı: Aha ha ha ha. Onu arabasının fiyat etiketi ile emekli olana kadar benzin alırım. Benzini satıp ev alamazsın ama valla ben memnunum. Hiç tasarruf yapmaya çalışmadan da binerim ama böyle zevk alıyorum. Elimdeki oyuncak gibi eğleniyorum. Düz araba alsam eğlencem olmayacaktı. İyi ki almışım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart 2021 Paylaş 29 Mart 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Tam kapanma işe yaramaz. İllaki bi yerler açık kalacak. Açık kalacak yerlerde çalışan virüslü bir kişi bile kapanmanın ardından tekrar hastalığın artışına sebep olur. Tam kapanma tüm nüfusun her şeyi bırakıp eve 2 hafta kapanması şeklinde olursa başarılı olur sadece. Benzini satıp ev alamazsın ama valla ben memnunum. Hiç tasarruf yapmaya çalışmadan da binerim ama böyle zevk alıyorum. Elimdeki oyuncak gibi eğleniyorum. Düz araba alsam eğlencem olmayacaktı. İyi ki almışım Tabiki iyisini yapmışsın. Bende olsam alırdım. Ama benim ev borcum 440 bin ipoteğim var. Arabam dediğim araba arabam bile değil. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan 2021 Yazar Paylaş 3 Nisan 2021 (düzenlendi) ilk hybrid asistant videom. amatörce oldu. ileride sesli anlatımlı çekeceğim daha detaylı ekranlar da var. hava 10-12 derece. lastik kışlık basınç 34psi araba boş. rampa iniş ve çıkış sıcak motorla seyir videosu. Sıcak motor dediğim 60-65 derece video https://www.youtube.com/watch?v=byPKUrDTgMc sürüş sonu ekran 3 Nisan 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Motor açılışta 67 derece. Akünde zayıflamış. Kaç yaşında akü. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 yahu sen ne yaptın öyle. Arabanın geri dönüşüm suyunu çıkarmışsın. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan 2021 Yazar Paylaş 3 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Motor açılışta 67 derece. Akünde zayıflamış. Kaç yaşında akü. Yarım saat önce başka yerden gelmiştim. 67 derece epey iyi bi sıcaklık hybrid için. S4 yazıyor zaten. Akü 1 yaşında. Sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar Ali Darbaz yazdı: yahu sen ne yaptın öyle. Arabanın geri dönüşüm suyunu çıkarmışsın. Öyle 😁 geçenlerde yazdım ya, sürüş taktiğini değiştirdim. Çok fark etti valla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 pistte turlamalı, fren yapılan yerler bol, 160 tan 60 a düşülüyor en güzeli bir yerde 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan 2021 Paylaş 3 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yarım saat önce başka yerden gelmiştim. 67 derece epey iyi bi sıcaklık hybrid için. S4 yazıyor zaten. Akü 1 yaşında. Sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar Öyle 😁 geçenlerde yazdım ya, sürüş taktiğini değiştirdim. Çok fark etti valla Kameranın kalitesi çok iyi ama. İzlenmesi zevkli olmuş. Keşke trafik daha az olsaydı. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Nisan 2021 Yazar Paylaş 3 Nisan 2021 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: pistte turlamalı, fren yapılan yerler bol, 160 tan 60 a düşülüyor en güzeli bir yerde 160’tan 60’a 3 kere düşeyim, arka koltuk kendinden ısıtmalı olur 😁😁 Ali Darbaz yazdı: Kameranın kalitesi çok iyi ama. İzlenmesi zevkli olmuş. Keşke trafik daha az olsaydı. Aslında 2k video çekiyor ama gerek yok. Esas sorun telefon. Elimde 2012 model htc one x var. Çok kötü. Onunla çalıştırdım hybrid asistanı. Android 4.4.2. Ekran kaydı için apk falan indirdim. Uğraştırdı. Bi android cihaz arıyorum android 5-6 falan büyük ekranlı. Trafiksiz sürüş de yapacam. Hepsi teker teker 3 Nisan 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 4 Nisan 2021 Paylaş 4 Nisan 2021 Benim şirketin yanından geçmişsin sonu 599 Octavia görürsen bi zahmet yol veriver 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Nisan 2021 Yazar Paylaş 4 Nisan 2021 Fatih Keskin yazdı: Benim şirketin yanından geçmişsin sonu 599 Octavia görürsen bi zahmet yol veriver Trafiği kilitleme başlarım elektriğine diyorsun yani 1 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Nisan 2021 Yazar Paylaş 6 Nisan 2021 (düzenlendi) kış lastikleriyle, ağır istanbul trafikli, kış ortalaması. 4 ay 3850km civarı. Sürüşün %75’i hanıma ait ve km’nin tamamı istanbul’da avrupa yakası’nda halkalı, bahçelievler, bağcılar, bayrampaşa, eminönü’nde yapıldı. Yani düz sabit hızla gidilen yol yok denecek kadar az. Yoğun basın ekspress, halkalı bağcılar esenler yokuşları, o3 mahmutbey trafiği vs vs. Sadece ben kullansam 4lt’nin üstüne çıkmazdım. Ekran 4,3lt/100km. Pompada 0,2lt fazla ölçüm oluyor. Benzin tabi. 6 Nisan 2021 tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: kış lastikleriyle, ağır istanbul trafikli, kış ortalaması. 4 ay 3850km civarı. Sürüşün %75’i hanıma ait ve km’nin tamamı istanbul’da avrupa yakası’nda halkalı, bahçelievler, bağcılar, bayrampaşa, eminönü’nde yapıldı. Yani düz sabit hızla gidilen yol yok denecek kadar as. Yoğun basın ekspress, halkalı bağcılar esenler yokuşları, o3 mahmutbey trafiği vs vs. Sadece ben kullansam 4lt’nin üstüne çıkmazdım. Ekran 4,3lt/100km. Pompada 0,2lt fazla ölçüm oluyor. Benzin tabi. Güzel veri. Cidden baya avantajlı. Ama işte, her şehre ve herkese uygun değil. Ben yaşadığım şehir ve ikamet ettiğim lokasyon dolayısı ile nereye gitsem 90 km/h üzeri hızlarla gidiyorum. Bana avantajı pek olmaz gibi. Tam elektriklilerde menzil işini çözerlerse belki. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Nisan 2021 Paylaş 6 Nisan 2021 Şu video eksi 18 derecede çekilmiş. https://youtube.com/playlist?list=PLct5hSxZNg0C9LJpZkCFmVbWN-fs_WeFj Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 Tam benim hanıma göre bu araba her gün Beylikdüzü Bahçelievler saatlerce dur kalk 308 verip alsammı acaba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2021 Yazar Paylaş 7 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: Şu video eksi 18 derecede çekilmiş. https://youtube.com/playlist?list=PLct5hSxZNg0C9LJpZkCFmVbWN-fs_WeFj Yok. 50f diyor. 10c derece. İçeriyi 22 ayarlamış. Motor çalışmıyorken motor sıcaklığı 56f’de kalıyor farkındaysan. Düşmüyor. yalnız gözüm kanadı. Bu arabayla oynamışlar. Piller %12’yi görmüş. Pil ucuz orada demekki. Pilin anasına ağıt yakar devamlı böyle kullanırsa. Pil o sürüşte %40 altına düştü mü, motor çalışır. Yazılımla oynamışlar. Böyle %70 ile başlatıp %12 ile bitirirse elbette o tüketime ulaşır. Fatih Keskin yazdı: Tam benim hanıma göre bu araba her gün Beylikdüzü Bahçelievler saatlerce dur kalk 308 verip alsammı acaba. Tam sizlik. En az %50 tasarruf var. Doğru kullanımla o güzergahta 3,5lt üstüne bile çıkılmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: yalnız gözüm kanadı. Bu arabayla oynamışlar. Piller %12’yi görmüş. Pil ucuz orada demekki. Pilin anasına ağıt yakar devamlı böyle kullanırsa. Pil o sürüşte %40 altına düştü mü, motor çalışır. Yazılımla oynamışlar. Böyle %70 ile başlatıp %12 ile bitirirse elbette o tüketime ulaşır. yahu yanlış linki atmışım. : https://youtu.be/ONxB5lVsSag O araba dediğim Plug and hybrid modeli. Yani üstünde 8 kw batarya var. Ama 8 kv batarya bile olsa adam ısınamadığı için motor çalıştığı için akü boşalmıyor bile. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Nisan 2021 Yazar Paylaş 7 Nisan 2021 Ali Darbaz yazdı: yahu yanlış linki atmışım. : https://youtu.be/ONxB5lVsSag O araba dediğim Plug and hybrid modeli. Yani üstünde 8 kw batarya var. Ama 8 kv batarya bile olsa adam ısınamadığı için motor çalıştığı için akü boşalmıyor bile. Hee phev’miş Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 7 Nisan 2021 Paylaş 7 Nisan 2021 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Y Tam sizlik. En az %50 tasarruf var. Doğru kullanımla o güzergahta 3,5lt üstüne bile çıkılmıyor. sen benim işyeri ne veya beylikdüzü tarafına bi uğrsana bakayım nasıl bi araba bu corolla Yorum bağlantısı
Recommended Posts