İçeriğe Yönlendir

Petlas Pt515 Hakkında Merak Ettikleriniz

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Erdem Dertsiz yazdı:

migrosun önündeki adamı abi :) ben 50 ile yanlıyorum orda :D 

yok orası geniş.....vesile ile yanlamak lastiğin yeri tutmadığını gösterir, orayı karda 110 la geçiyoruz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

Şu tablo hoşuma gitmiştir. 5-6 mm de değiştirdim bu zaman kadar 40 bin km dolduğu için. Güvenli görülen 4 mm en az, yasal sınır 1,6 mm.

article_dangers_of_aquaplaning_en.jpg

Ne güzel göstermiş şair , 80 km hızla gittiğim için daha bir mutlu oldum şimdi. 

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Bu güne kadar bindiğim arabayı en iyi yolda tuttuğunu hissettiğim lastik Continental Sport Contact 5 ti. Ama artık fiyatlar uçmuş. Şu an Michelin primacy 4 kullaniyorum . Memnunum. AA etiketine sahip

Petlas yazlik kullandım . 2 yaz 1 kış sonunda yolda tutma problemleri başlamıştı .

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu güne kadar en az yakıt tüketimine ulaştığımı düşündüğüm lazım Petlas Pt515. :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz
Bu güne kadar en az yakıt tüketimine ulaştığımı düşündüğüm lazım Petlas Pt515. [emoji3]
Michelin energy saver serisi de denemen lazim . Deprem oluyor su an
Yorum bağlantısı
Umut Taşlı
Ali Gürbüz yazdı:
Ali Darbaz yazdı:
Bu güne kadar en az yakıt tüketimine ulaştığımı düşündüğüm lazım Petlas Pt515. emoji3.png

4.3

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Ali Gürbüz yazdı:
Ali Darbaz yazdı:
Bu güne kadar en az yakıt tüketimine ulaştığımı düşündüğüm lazım Petlas Pt515. emoji3.png

Ben hissetmedim. Neredeydiniz siz. 

Yorum bağlantısı
Ali Gürbüz

Ben hissetmedim. Neredeydiniz siz. 
Pendik viaport tarafindayim
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Lastik alırken adac testlerine bakıyorum, paramın yettiği en iyi lastiği alıyorum. Adac tarafsız mıdır onu bilemem. Ama başka birkaç kuruluşun da testine bakınca aşağı yukarı bir fikir oluşuyor.

Yorum bağlantısı
Koray Demir
Ali Darbaz yazdı:

Bu güne kadar en az yakıt tüketimine ulaştığımı düşündüğüm lazım Petlas Pt515. :D

Lastikten değildir o 😊

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Lastikten değildir o 😊

Metin Akbal yazdı:

Lastikten olsa duramazdın emoji16.png

Bu akşam dönerken arabaya arka spoiler almak için Tunningciye gittim. Çakma Cruze Eco spoileri yapmışlar. 160 liradan satıyorlar. Araba %3 - 4 daha az yakar diye gittim dükkana almak için. Bana çıkartılar dandirik plastik bir parça. Dedim bunun boyası nerde, +60 tl boya parası dediler. Hiç ama hiç içime sinmedi. 220 tl vermek. Bıraktım spoileri gittim. Sonra dönecem dedim. Lastiklere 44 psi hava vursam spoilerden kat kat daha fazla ekonomi yaparımda neyse :)

https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/chevrolet-cruze-abs-plastik-bagaj-ustu-spoyler-spoiler_pdp_499532424?utm_source=google-pla&utm_medium=paid-search&utm_content=444083589019&utm_term=108529311812&ga_prodid=499532424&ga_merchantid=121172292&sc_gcsp=gg&gclid=CjwKCAjw2Jb7BRBHEiwAXTR4janPmQ6-I-4vVhkbDfLrO4lhgp9-UZY466KPI88kdjVoe_0Bl4alrBoCBOIQAvD_BwE

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu

Spoliler ekonomi yaptırmaz bildiğim kadarıyla, daha fazla yere basma gücü olacağından fazla yaktırır. Yanlış mıyım?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Fatih Mehmet Uslu yazdı:

Spoliler ekonomi yaptırmaz bildiğim kadarıyla, daha fazla yere basma gücü olacağından fazla yaktırır. Yanlış mıyım?

Eksik biliyorsunuz. Aynı zamanda vortex etkisini minimize eder. Arabanın arkasında girdap oluşumunu engeller. 

Hyundai i10 1.0 arabamda bile vardı. 

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Küçükyalıda ve çekmeköyde hissetmedik

tersanede çalıştığımız ve denize sıfır olduğumuz için bina resmen çatırdadı.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Pt515 i üstüne para verseler toros a bile takmam, teknik maddeleri bir kenara koyuyorum. Mondeo ile virajda arka kopup takla attığımda üstünde bu lastikler vardı. S aldığımda üstünde 1 yıllık Milestone (petlas markası) vardı söküp attım desem yeridir. 

Yani psikolojik olarak asla rahat etmem bu saatten sonra. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gök
Furkan Avcı yazdı:

Pt515 i üstüne para verseler toros a bile takmam, teknik maddeleri bir kenara koyuyorum. Mondeo ile virajda arka kopup takla attığımda üstünde bu lastikler vardı. S aldığımda üstünde 1 yıllık Milestone (petlas markası) vardı söküp attım desem yeridir. 

yeni  olmasına rağmen lastiği değişmeye bilenirken bunu okumak iyi oldu 

bu arada geçmiş olsun olay eski tarihte dimi 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Furkan Avcı yazdı:

s sınıfına kim milestone taktı acaba?

Yorum bağlantısı
Emre Demir
Mustafa Tüfekçi yazdı:

PT741 i para verip iki defa farklı ebatta aldım. 205 45 16 195 45 16. Muadillerinde fiyat performans olarak tatmin etti. 

Ben alıp 3 sene daha binmiştim :f1: eskimiyor ama son sene yağmurda ışıklarda biraz hızlıysam kayıyordu :))

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

aracın yerle tek temas noktası olan hayati bir şeyi satarken ön plana çıkarılan kavramın ''yerli'' olması bile kötü imaj oluşturuyor. iyi bir şey üreten direkt bu damara oynamaz bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...