Abdullah Aladı 19 Eylül 2020 Paylaş 19 Eylül 2020 Bu egsozla 4 kez muayeneden sıkıntısız gecti. İkisi de aktif durumda. İkinci çıkış son susturucudan sonra alındı. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 19 Eylül 2020 Yazar Paylaş 19 Eylül 2020 Abdullah Aladı yazdı: Bu egsozla 4 kez muayeneden sıkıntısız gecti. İkisi de aktif durumda. İkinci çıkış son susturucudan sonra alındı. Bendeki problem iste o, ikinci cikis son susturucudan once alindi. Sonra alinamiyor yer yok. Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Eylül 2020 Paylaş 23 Eylül 2020 TÜV neden reklam, bilgilendirme ve tanıtım yapma ihtiyacı hissediyor araç sahiplerinin gidebileceği başkaca alternatif mi var? 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Eylül 2020 Paylaş 23 Eylül 2020 Verdiğiniz parayı hak ediyorum demek istiyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Eylül 2020 Paylaş 23 Eylül 2020 Selçuk Bakış yazdı: Verdiğiniz parayı hak ediyorum demek istiyor. Para vermesek mevzuaten önlem almak zorunda değil mi zaten? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 23 Eylül 2020 Paylaş 23 Eylül 2020 Koray Demir yazdı: Para vermesek mevzuaten önlem almak zorunda değil mi zaten? Karıştırma şimdi, zorunda olduğu için değilde istediği için yapıyormuş gibi düşün 😃 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 28 Eylül 2020 Yazar Paylaş 28 Eylül 2020 Egzozcuya gittim adam bu şekilde geçmez dedi. Egzozu söktük ve körledik çıkışın birini. Egzoz muayenesinden sorunsuz! geçtik. Bütün değerler 0 çıktı. 🤣 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 28 Eylül 2020 Paylaş 28 Eylül 2020 Harun Kocaçalışkan yazdı: Egzozcuya gittim adam bu şekilde geçmez dedi. Egzozu söktük ve körledik çıkışın birini. Egzoz muayenesinden sorunsuz! geçtik. Bütün değerler 0 çıktı. 🤣 Mantıklısı buydu zaten, susturucudan önce çıkan susturucusuz egzoz gibi emisyon ve ses yayardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts