H.Cenk Bayrakçı 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Hayırlı olsun, kazasız belasız ve de cezasız kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Zafer Bakar yazdı: Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 2 ay kadar oldu kuzenime Essentia donanımlısını aldık. Geçen gün enjektörlerini elden geçirmişler, egr temizliği falan yapmışlar. Arabanın çekişi inanılmaz arttı diyordu. Belki de ödediği paranın verdiği plasebo etkisidir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan Zafer. Geçen ay ben de bizim delikanlıya 2013 lpgli essentia konfor modelini ilk sahibi "doktordan" aldım. DBY Detailingde temizliği, boya koruması ve cam filmleri yapıldı. Memnunuz şimdilik, sen de memnun kalırsın inşaallah. Yakıtından memnun kalacağın muhakka tabi.. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 17 Eylül 2020 Yazar Paylaş 17 Eylül 2020 Önder Özcan yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Zafer, güle güle kullan Çok teşekkür ederim Önder abim. Senin arabada hayalimiz elbet bir gün bineriz Allah izin verirse.. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun, kazasız belasız ve de cezasız kullanın. Çok teşekkür ederim, Allah hepimizi korusun Yurdaer Elay yazdı: 2 ay kadar oldu kuzenime Essentia donanımlısını aldık. Geçen gün enjektörlerini elden geçirmişler, egr temizliği falan yapmışlar. Arabanın çekişi inanılmaz arttı diyordu. Belki de ödediği paranın verdiği plasebo etkisidir Abi enjektörler için şuanlık düşüncem yok lakin egr kurum temizliği çok işe yarıyor yüksek ihtimal kış biterken yaptırırım. Hayırlı olsun sizlere de Mehmet Polat yazdı: Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan Zafer. Geçen ay ben de bizim delikanlıya 2013 lpgli essentia konfor modelini ilk sahibi "doktordan" aldım. DBY Detailingde temizliği, boya koruması ve cam filmleri yapıldı. Memnunuz şimdilik, sen de memnun kalırsın inşaallah. Yakıtından memnun kalacağın muhakka tabi.. Çok teşekkür ederim.2013 ler bildiğim kadarıyla classic diye belirtilen 2.jenerasyon essentia konfordur en dolularından biridir.. Ben açıkcası lpg li astralardan uzak duruyorum. Boya koruma ve cam filmi çok karizmatik yapıyor bunları . Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah. Bir gün buluşalım 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Zafer Bakar yazdı: Çok teşekkür ederim Önder abim. Senin arabada hayalimiz elbet bir gün bineriz Allah izin verirse.. Çok teşekkür ederim, Allah hepimizi korusun Abi enjektörler için şuanlık düşüncem yok lakin egr kurum temizliği çok işe yarıyor yüksek ihtimal kış biterken yaptırırım. Hayırlı olsun sizlere de Çok teşekkür ederim.2013 ler bildiğim kadarıyla classic diye belirtilen 2.jenerasyon essentia konfordur en dolularından biridir.. Ben açıkcası lpg li astralardan uzak duruyorum. Boya koruma ve cam filmi çok karizmatik yapıyor bunları . Allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin inşallah. Bir gün buluşalım Amin cümlemize. Buluşmaları severim, Ankara buluşmalarını da özledik zaten.. 1 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 18 Eylül 2020 Paylaş 18 Eylül 2020 Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 18 Eylül 2020 Yazar Paylaş 18 Eylül 2020 Kemal Korkmaz yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim Allah razı olsun Kemal abim var ol Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 1 Ekim 2020 Paylaş 1 Ekim 2020 hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 15 Ekim 2020 Yazar Paylaş 15 Ekim 2020 Sedat Demircan yazdı: hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim Teşekkür ederim abicim kusura bakma mesajını gorememisim yakında yeni guncellemelerle karsinizdayim Yorum bağlantısı
Sedat Demircan 26 Ekim 2020 Paylaş 26 Ekim 2020 Zafer Bakar yazdı: Teşekkür ederim abicim kusura bakma mesajını gorememisim yakında yeni guncellemelerle karsinizdayim estagfurullah kardeşim inş. 1 Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 26 Ekim 2020 Paylaş 26 Ekim 2020 Hayırlı olsun. Çok temiz ve bakımlı duruyor. Şimdi bu araca 230.bin km deyip burun kıvıranlara bir el salla buradan. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 27 Ekim 2020 Paylaş 27 Ekim 2020 Hayırlı olsun Zafer, güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 29 Ekim 2020 Yazar Paylaş 29 Ekim 2020 Sedat Demircan yazdı: estagfurullah kardeşim inş. ☺ Fedai Özoğlu yazdı: Hayırlı olsun. Çok temiz ve bakımlı duruyor. Şimdi bu araca 230.bin km deyip burun kıvıranlara bir el salla buradan. Allah razı olsun. Aracın masallahi var utandirmiyor bizi güldürüyor aksine Mehmet Pınar yazdı: Hayırlı olsun Zafer, güle güle kullanın Teşekkür ederim Mehmet abicim ☺ Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 5 Ocak 2023 Yazar Paylaş 5 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Yosun bağlamış la buralar Yıllar geçtiii Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Yosun bağlamış la buralar Aranıyor muyuz ne 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Murat Sahın yazdı: Aranıyor muyuz ne Hayırlı cumalar 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 6 Ocak 2023 Paylaş 6 Ocak 2023 Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı cumalar Hayırlı cumalar Yorum bağlantısı
Recommended Posts