Gökhan Tuna 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Yeni Hyundai Tucson geliyormus kiymetli forumdaslarim, nasil buldunuz? 7 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 4 tekerleği olan yarım trilyon, güzel bence. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Aydınlatma grubuna bayıldım ön tarafa özellikle. Almak hayal ama aracın şekli güzel, Allah sevdiğine bağışlasın diyelim.. 2 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 15 Eylül 2020 Yazar Paylaş 15 Eylül 2020 Mert Gulkokan yazdı: Hyundai kia grubu tasarım konusunda çok iyiler sadelikten uzaklar ancak yine de ben beğeniyorum orta konsol komple ekran olmuş tam benlik Sinyal verip serit degistirirken dikiz aynasindaki kameranin goruntusunun yansitilmasina da bayildim; ama butun bunlar fiyatlari ucuran ozellikler Cem Işık yazdı: Aydınlatma grubuna bayıldım ön tarafa özellikle. Almak hayal ama aracın şekli güzel, Allah sevdiğine bağışlasın diyelim.. Peugeot aslan pencesi arka farlar, Guiletta yatik virgul formunda arka farlar, ilk Audi'de gordugum kayan sinyaller ile birlikte en begendigim aydinlatmalardan oldu. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Satın alabileceğim kadar güzel, al(a)mayacağım kadar çirkin olmuş Daha önceki modellerinde olduğu gibi direksiyonunu yine beğenmedim. Hyundai oldukça istikrarlı bu konuda. Arka cama çıkıntı yapan marka logosu da gereksiz olmuş sanki. Yorum bağlantısı
Serkan Karakoca 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 (düzenlendi) başarılı bence en sevmediğim yeri ön sağ sol tampon ucu köşeleri 15 Eylül 2020 tarihinde Serkan Karakoca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Tasarım bi tuhaf geldi bana, ama ven en çok o farların aydınlatması ve sellektörünü merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 Ön taraf hariç beğendim. Led farları bana çok zorlama geldi. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 15 Eylül 2020 Yazar Paylaş 15 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: ön panjur komple far sanırım. Yok degil Dogan Bey, videodan yanlis anlamadiysam gunduz led farlarinin formu panjurun formu ayni . 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 aracin ön yan arka kisminda oldukça cesur çizgiler var. kendine özgü tasarımlara bayiliyorum, hic bir araca benzemiyor ne güzel Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Eylül 2020 Paylaş 15 Eylül 2020 herhangi bir karakteristiği olmayan bir tasarım, yenilerin hepsi gibi 3 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 2 aya makyajlar seneye 2.makyaj 3. sene yeni kasa.Tamamen milleti yolma stratejisi devam et işte bu kasası gayet güzeldi yedek parçayı ucuzlat servis fiyatlarını düşür istersen koy yine kör nokta kameralarını falan.Almasa millet böyle olmazda saldırıyor herkes evi yok kirada oturuyor 350 bine A4 almış arkadaşım az daha katıp ev alsanda 1000 lira kira vermesen kafan rahat olsa olmaz mı diyorum zevk bu diyo.Allah akıl fikir versin ne diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 Çağlar Bayur yazdı: herhangi bir karakteristiği olmayan bir tasarım, yenilerin hepsi gibi çok togg bir tasarım olmuş bence. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 hyundai neden git gide çirkinleşiyor anlamıyorum.. 8-10 sene önceki modelleri çok daha güzeldi Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 16 Eylül 2020 Paylaş 16 Eylül 2020 niyeyse aldınız sandım. Bi hışımla sevinecektim 🥺 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Emre Öğüt yazdı: hyundai neden git gide çirkinleşiyor anlamıyorum.. 8-10 sene önceki modelleri çok daha güzeldi ben aksini düşünüyorum. eskiden de kötüydü. şimdi daha sıradan en azında kötülüğü. alınabilir oldu yani Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 Eylül 2020 Paylaş 17 Eylül 2020 Dogan Arsiray yazdı: ben aksini düşünüyorum. eskiden de kötüydü. şimdi daha sıradan en azında kötülüğü. alınabilir oldu yani Güncel Tucson gayet yakışıklı, nesini beğenmiyorsun? Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 18 Eylül 2020 Paylaş 18 Eylül 2020 Yurdaer Elay yazdı: Güncel Tucson gayet yakışıklı, nesini beğenmiyorsun? hyundai nin 10 sene öncekine yönelik şahsi fikrimdi. güncel tucson bence de kibar ve hoş. hyyundai nin tasarımı çok özgün olmasa da oturmuş vaziyette bence. en azından her arabası farklı tipte. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 (düzenlendi) bu yeni modelden gördüm geçenlerde, ön taraftaki led farlar mercedese eqc ye benziyor.. ben aracı beğendim. ancak çabuk eskiyecek bir tasarımı var bir öncekine göre. 10 Eylül 2021 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Doğan Arşiray yazdı: bu yeni modelden gördüm geçenlerde, ön taraftaki led farlar mercedese eqc ye benziyor.. ben aracı beğendim. ancak çabuk eskiyecek bir tasarımı var bir öncekine göre. Güzelim arabaya gidip öyle ucube bir direksiyon takmışlar, insanın tüm hevesi kaçıyor Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Eylül 2021 Paylaş 10 Eylül 2021 Tasarım güzel de bir yeri uyumsuz. Ama neresi bilemedim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts