Koray Demir 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Sani Gerşon yazdı: Geçmiş olsun. Maske durumunuz neydi? Bi de diğer katılımcılar nasıl acaba... Teşekkürler maske ve kurallar konusunda hassasım kırmızı çizgimdir çok çok dikkat ederim. Toplam 15 katılımcıdan ben dahil 9 kişi pozitif, filyasyonun kaynağı toplantı sahibi ve aynı zamanda yakın oda arkadaşı olan 2 kişi, kalan 4 kişi (bunlar da olağan şüpheli bence) aşıya güvenip kendi insiyatifiyle test yaptırmamayı tercih etti. Sunucularda maske var ama konuşurken mesafeye güvenip kısmen çıkartabiliyorlar, koltuklar arası mesafe 1.5 metre, klimalar kapalı, pencere ve cam balkon kapısını da sanki bir şeyleri sezmiş gibi ben açmıştım hatta arkadaşlar söylenip esintiden dondular biraz 😄 Kimseyle ne çay kahve içtim ne de yemek yedim aynı ortamda 2 saat konuşmak yetiyor. Aslında test yaptırmayacaktım ama yakınlarıma veya başkalarına bulaştırmak istemem. Önder Özcan yazdı: Koray geçmiş olsun. Dilerim atlatana kadar da hafif geçer. Teşekkür ederim. Evren Barış Özbek yazdı: Geçmiş olsun. Teşekkürler. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Geçmiş olsun. Çok arttı vakalar bu ara. Sağolun hocam. İnsanlar evlerinde oturmuyor maalesef zorunlu olmadıkça topluluk içerisine karışmıyorum. Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun vakalar arttı ama genel olarak daha hafif seyrediyor gibi Çok teşekkürler. Mutasyonla birlikte etkisi azalıyor gibi ama ölen de ölüyor bu arada. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Koray geçmiş olsun.. Virüs az bulaştığı için hafif atlatıyorsundur.. Hafif bulaşma sebebi de uyguladığın tedbirlerdir. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Şubat 2022 Paylaş 22 Şubat 2022 Koray hayvan gibi şii yapıyor koşuyor spor yapıyor. Sonra da körönö bönö böşöy yöpmödö. Yapmaz tabi herif syborg gibi 2 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Gecmis olsun @Koray Demir Sifalar dilerim... 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 En hafif şekilde atlatmanız dileğiyle Koray Bey. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Allah acil şifalar versin @Koray Demir. Bol bol yürüyüş yapan birisiniz o yüzden kolay atlatırsınız 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 23 Şubat 2022 Paylaş 23 Şubat 2022 Geçmiş olsun. Kayseri fena bu aralar. Etrafımızda herkes covid. 1 Yorum bağlantısı
Barış AÇIL 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 İlkokul önündeki bir küçük ağaç.Cocuklar maskelerini takarak dilek ağacı yapmışlar. Sapka çıkardım yaraticiklarina.. 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Yakalanmasam olmazdı 4 gündür yatıyorum evde canım sıkılıyor diye bağırmam yakındır 😊 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Geçmiş olsun Celal. Tam da maske zorunluluğu kalkmışken oldu mu şimdi Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Celal Maraşlıoğlu yazdı: Yakalanmasam olmazdı 4 gündür yatıyorum evde canım sıkılıyor diye bağırmam yakındır 😊 Geçmiş Olsun. 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 2 Mart 2022 Paylaş 2 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Geçmiş olsun Celal. Tam da maske zorunluluğu kalkmışken oldu mu şimdi Sayın bakanımız beni beklemiş sağolsun 😊 saol abi bu arada Aytac Sakal yazdı: Geçmiş Olsun. Teşekkür ederim sağolun Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun hafif geçiyordur inşallah Teşekkür ederim 2 gün ağrım oldu sonrasında sıkıntı yok çok şükür 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 3 Mart 2022 Paylaş 3 Mart 2022 Geçmiş olsun, artık karantina da yok. Nasıl olacak bu iş bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Dün sabah kızımın (12) pozitif olduğunu öğrendik. öncesinde 2 gün başım ağrıyor diyordu. Evvelsi sabah yüksek ateş, ciddi baş ve boğaz ağrısı ile bulantı belirtileri oldu, akşamında test yaptırmıştık. Arayan soran olmadı. Evde dinleniyor. Boğaz ağrısından çok sıkıntı çekiyoruz halen. 1 5 Yorum bağlantısı
Cem Işık 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Dün sabah kızımın (12) pozitif olduğunu öğrendik. öncesinde 2 gün başım ağrıyor diyordu. Evvelsi sabah yüksek ateş, ciddi baş ve boğaz ağrısı ile bulantı belirtileri oldu, akşamında test yaptırmıştık. Arayan soran olmadı. Evde dinleniyor. Boğaz ağrısından çok sıkıntı çekiyoruz halen. Allah şifa versin abi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Dün sabah kızımın (12) pozitif olduğunu öğrendik. öncesinde 2 gün başım ağrıyor diyordu. Evvelsi sabah yüksek ateş, ciddi baş ve boğaz ağrısı ile bulantı belirtileri oldu, akşamında test yaptırmıştık. Arayan soran olmadı. Evde dinleniyor. Boğaz ağrısından çok sıkıntı çekiyoruz halen. Kardeşim geçmiş olsun. Allah şifa versin. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Dün sabah kızımın (12) pozitif olduğunu öğrendik. öncesinde 2 gün başım ağrıyor diyordu. Evvelsi sabah yüksek ateş, ciddi baş ve boğaz ağrısı ile bulantı belirtileri oldu, akşamında test yaptırmıştık. Arayan soran olmadı. Evde dinleniyor. Boğaz ağrısından çok sıkıntı çekiyoruz halen. Geçmiş olsun abi. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Dün sabah kızımın (12) pozitif olduğunu öğrendik. öncesinde 2 gün başım ağrıyor diyordu. Evvelsi sabah yüksek ateş, ciddi baş ve boğaz ağrısı ile bulantı belirtileri oldu, akşamında test yaptırmıştık. Arayan soran olmadı. Evde dinleniyor. Boğaz ağrısından çok sıkıntı çekiyoruz halen. Geçmiş Olsun. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Önder Özcan yazdı: Dün sabah kızımın (12) pozitif olduğunu öğrendik. öncesinde 2 gün başım ağrıyor diyordu. Evvelsi sabah yüksek ateş, ciddi baş ve boğaz ağrısı ile bulantı belirtileri oldu, akşamında test yaptırmıştık. Arayan soran olmadı. Evde dinleniyor. Boğaz ağrısından çok sıkıntı çekiyoruz halen. Gecmis olsun sifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Mart 2022 Paylaş 19 Mart 2022 Abi geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts