İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Barış AÇIL

Burak bey pardon Sani bey e gecmis olsun derken mesajınız gözümden kaçmış

Gecmis olsun, acil şifalar dilerim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Burak Kuşçu yazdı:

Herkese geçmiş olsun, Ailecek bizde yakalandık. Annem kronik rahatsız olduğu için aşısı eksik bize göre daha ağır atlatıyordu şuan serviste tedavi görüyor. 

Geçmiş olsun. Tez vakitte iyileşir valide inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

sömestir tatilinden bir hafta önce başlayan artış tatil sonrasında devam ediyor. okul açıldığından beri her gün sınıflar kapanıyor. öğretmen arkadaşlar bir bir yakalanıyor.  ben üç aşılıyım.tatilde eşim ve oğlum pozitif oldular.ben hiç bir şey hissetmedim. galiba semptomsuz atlattım. her hangi bir belirti vermediği için herkes rahat rahat takılıyor. tanıdıklarımın çok azı sıkıntı yaşadı. umarım siz de sorunsuz  atlatırsınız.

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Geçmiş olsun.

Geçen sene bizim iş yerinden hiç kimse yakalanmamıştı, son 1 aydır 60 kişiden 20'si covid oldu sırayla..

Millet de bıktı, biter bu hastalık umarım bundan sonra..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Geçmiş olsun arkadaşlar rabbim açil şifalar versin inşallah 

Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bizde ailecek pozitif çıktık bugün. Bende boğaz ağrısı , sırt ağrısı ve burun akıntısı var. Halsizlik devam ediyor. Koku , tat gitmedi, ateş çıkmadı. 

• Şaşkın 2
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Aytac Sakal
Burak Kuşçu yazdı:

Ailecek bizde yakalandık. Annem kronik rahatsız olduğu için aşısı eksik bize göre daha ağır atlatıyordu şuan serviste tedavi görüyor. 

Haluk Şentürk yazdı:

.tatilde eşim ve oğlum pozitif oldular.ben hiç bir şey hissetmedim. galiba semptomsuz atlattım.

Erhan Doruk yazdı:

Bizde ailecek pozitif çıktık bugün. Bende boğaz ağrısı , sırt ağrısı ve burun akıntısı var. Halsizlik devam ediyor. Koku , tat gitmedi, ateş çıkmadı. 

herkese çok geçmiş olsun Acil şifalar diliyorum.

Motosikletçilerin bir deyimi vardır Kaza yapmamış motorcu yoktur henüz kaza yapmamış motorcu vardır derler.Öyle görünüyorki hepimiz için bu Coronadada geçerli bir deyim olacak.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Barış AÇIL

Erhan bey ailecek gecmis olsun

Tez zamanda iyilesmeniz dilegiyle

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Geçmiş olsun. Ne kadar dikkat etsek de mutlaka geliyor ve bizi buluyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert

Maskeler çıkıyor mu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gelecek hafta çarşamba veya perşembe günü bir basın toplantımız olacak. Salgınla mücadelede geldiğimiz noktayı ve bundan sonra neler yapılacağına ilişkin süreci anlatacağız. Maskelerin ne zaman çıkacağı konusu da dahil olmak üzere bundan sonra neler yapılacağını net bir şekilde ifade edeceğiz." dedi.

Kaynak: https://www.sondakika.com/haber/haber-nihayet-maskeleri-cikaracak-miyiz-herkesin-gozu-14739969/

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Aydın Sert yazdı:

Maskeler çıkıyor mu?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Gelecek hafta çarşamba veya perşembe günü bir basın toplantımız olacak. Salgınla mücadelede geldiğimiz noktayı ve bundan sonra neler yapılacağına ilişkin süreci anlatacağız. Maskelerin ne zaman çıkacağı konusu da dahil olmak üzere bundan sonra neler yapılacağını net bir şekilde ifade edeceğiz." dedi.

Kaynak: https://www.sondakika.com/haber/haber-nihayet-maskeleri-cikaracak-miyiz-herkesin-gozu-14739969/

Avrupa ülkelerinin bazılarında maske takma zorunluluğu kaldırılıyor. Bizim bakan da trendten kopmayalım dedi heralde. Sanmıyorum ben kalkacağını. Vaka sayıları epey artmaya başladı. Tevatüre göre mecliste bile(!) 170 covid pozitif milletvekili varmış.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
Yurdaer Elay yazdı:

Avrupa ülkelerinin bazılarında maske takma zorunluluğu kaldırılıyor. Bizim bakan da trendten kopmayalım dedi heralde. Sanmıyorum ben kalkacağını. Vaka sayıları epey artmaya başladı. Tevatüre göre mecliste bile(!) 170 covid pozitif milletvekili varmış.

Sayın bakanımız vaka sayılarında %28 düşüş! var demiş.

Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Aydın Sert yazdı:

Sayın bakanımız vaka sayılarında %28 düşüş! var demiş.

Hala TV'ye çıkıp nasıl konuşuyor, maksadı nedir, ne yapmak istemektedir anlamak mümkün değil..

• Beğen 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Yurdaer Elay yazdı:

yaz rezervasyonlarına hazırlık, geçen itlaya, avusturyadan önce kaldırmıştı önlemleri, bu sene avusturyadan atak bekliyoruz, paris te burun farkı ile öne geçebilir, turizm de amma çok rant varmış , ölen ölebilir serbest...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Çağlar Bayur yazdı:

turizm de amma çok rant

Ciddi para var.

Ülke bütçe açığının %30 unu tek başına kapatabiliyor.

Gelen para zaten dolar ve avro olduğundan daha da bi değerli.

Yurdaer Elay yazdı:

ne yapmak istemektedir

Bir şeyler yapıyor görüntüsü vermek için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan
Çağlar Bayur yazdı:

yaz rezervasyonlarına hazırlık, geçen itlaya, avusturyadan önce kaldırmıştı önlemleri, bu sene avusturyadan atak bekliyoruz, paris te burun farkı ile öne geçebilir, turizm de amma çok rant varmış , ölen ölebilir serbest...

Havuza da mı girmiyah?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Önder Özcan yazdı:

Havuza da mı girmiyah?

hamam candır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Yurdaer Elay yazdı:

valla bizim evin orada birsürü lüks ötesi restoran var, kimsenin birşeyi umursadığı yok. dışarıdan bakıp yalanırken gördüğümüz o :D

Çağlar Bayur yazdı:

hamam candır

hamamcan ne hoş bir isim olur.

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Doğan Arşiray yazdı:

valla bizim evin orada birsürü lüks ötesi restoran var, kimsenin birşeyi umursadığı yok. dışarıdan bakıp yalanırken gördüğümüz o :D

Sizin orası genele yayınca azınlık bile sayılmaz.. De anlamadığım sen niye yalanarak geçiyorsun? Nerde yedin paraları? :D 

Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Yurdaer Elay yazdı:

Sizin orası genele yayınca azınlık bile sayılmaz.. De anlamadığım sen niye yalanarak geçiyorsun? Nerde yedin paraları? :D 

ben park halindeki arabalara yalanıyordum. yemeğe değil. ama parayı mercimeğe gömdüm bu arada @Mehmet Ozyurek

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay
Doğan Arşiray yazdı:

ben park halindeki arabalara yalanıyordum. yemeğe değil. ama parayı mercimeğe gömdüm bu arada @Mehmet Ozyurek

Hmm.. Restoran deyince araba çağrışım yapmadı işte.. Fakir olduğumuz nasıl da belli :D 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Yurdaer Elay yazdı:

Hmm.. Restoran deyince araba çağrışım yapmadı işte.. Fakir olduğumuz nasıl da belli :D 

bu çok iyiydi :)  arabaları bir görseniz hepsi siyah hepsi son model. cuma ve cumartesi akşamları 14 metrelik yolda bir tarafta 2 bir arafta 3 paralel park sırası oluyor. geçemiyoruz aradan.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ
Aydın Sert yazdı:

Maskeler çıkıyor mu?

Cidden yeter ya kalksın artık maskeler. İnşallah biter maske işi. Aşı olmayanlar düşünsün

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...