İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Sani Gerşon

Herkes aşıyı suçlu görüyor bağışıklık konusunda. Ama bence olay insan vücudu ile alakalı. Kızamık aşısı da oluyor bebekler, bi daha da vücut yakalanmıyor. Ya virüs çok kuvvetli ya vücut beceriksiz virüse karşı.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler.

Geçmiş olsun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler.

geçmiş olsun.

e ne iş o zaman. şimdi sağlık bakanlığı yetkilileri diyeceklerki aşı hastalığı engellemiyor hafif geçirmeyi sağlıyor.... şunun gibi, bir yarasa ısırıyor sizi, kuduz aşısı oluyorum mesela ve hafif geçiriyorum. böyle mi? kuduz o raddeye vardıysa sonucu kesin ölümdür, 14 günü geçirirseniz mesela.

Mahmut Yıldız yazdı:

6 ay sonunda etkinliğini yarı yarıya kaybediyor. İsrail'de 3 doz aşı zorunlu oldu, 2 doz biontech aşı yaptıranlara kısıtlama geliyor. 

Bizde de aynıs olacak.

e hala aynı biontek değilmi yapılan? ne fayda sağlayacakki 6 ay geçtiğinde tükenen bir bağışıklık varsa. yeni varyant varsa ona göre kendiliğinden değişiyorsa bilemeyeceğim tabi.

tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Evren Erakçora yazdı:

Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fırat Önal
(düzenlendi)

Okulumuzda çalışan arkadaşın annesi vefat etmişti 1 ay kadar önce. 1 hafta izinliydi. Kendisi biontech olmuş , kardeşi de. Ama babası 3 doz çin aşısı olmuş. 1 Hafta boyunca aynı oda içindeler. Çin aşısı olan babası yoğun bakımda. Kendisi ve kardeşinde birşey yok.

Evren hocam geçmiş olsun.

tarihinde Fırat Önal tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

herkese acil şifalar dilerim, evdekal zamanı ndan daha da korunaklı olma zamanındayız, ancak maalesef sosyal toplum gereği vazifesi olanlar sessiz.  aşılara rağmen bu + sayıları yukarılarda gezdiğine göre, dr olmaya gerek yok anlamak için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen

Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Evren Erakçora yazdı:

Geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Evren Erakçora yazdı:

Teşekkürler, 2sinovac,1 biontec oldum, durumum iyi şimdilik.

cok gecmis olsun.. Sifalar dilerim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Çağlar Bayur yazdı:

herkese acil şifalar dilerim, evdekal zamanı ndan daha da korunaklı olma zamanındayız, ancak maalesef sosyal toplum gereği vazifesi olanlar sessiz.  aşılara rağmen bu + sayıları yukarılarda gezdiğine göre, dr olmaya gerek yok anlamak için.

Toplu alanlarda bulunmamaya hala özen gösteriyorum ama millet pandemi bitmiş gibi beni yadırgıyor. 

Doğan Arşiray yazdı:

e hala aynı biontek değilmi yapılan? ne fayda sağlayacakki 6 ay geçtiğinde tükenen bir bağışıklık varsa. yeni varyant varsa ona göre kendiliğinden değişiyorsa bilemeyeceğim tabi.

Ne yapacağız, ben de aşı istemiyordum ama başka çare yok. 2, 3, 4 diye seve seve yapacağız. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Her zaman her konuda derim. 
Bir şeye karşı çıkanların bir alternatif çözümü yada önerisi var mı 

Yoksa kabul etmeliler. Varsa oturur dinler yorumlarız.  

Toplantı yapacağız, yer öneriyoruz.  Cevap ora olmasın.  Peki nere olsun diyorum. Cevap yok. 

Kuru kuruya karşı çıkış olmuyor, aşının faydası kabul ediliyor, hastalığın sonuçları da kötü.  

Geçenlerde hastalık geçiren bir arkadaşım yorumluyor, hastalığı atlattım ama vücutta bir şeyler eksik. Anlamadım diyor.  
Ne yazık ki aşı olmayıp atlatamayan çok sayıda yakınım, yaşıtım ve arkadaşım oldu. Çocukları bile iki doz aşılattım. 

• Beğen 3
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Şunu da iyice anladım , maske  büyük fayda sağlıyor. Çocuklarımıza iyi tembih etmeliyiz maskeyi indirme, burun altına indirme vs diye. Kızım ondan hasta oldu bence. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Evren Erakçora yazdı:

Şunu da iyice anladım , maske  büyük fayda sağlıyor. Çocuklarımıza iyi tembih etmeliyiz maskeyi indirme, burun altına indirme vs diye. Kızım ondan hasta oldu bence. 

küçük çocuklarda bu zor. birbirlerine düşen dişlerini nasıl gösterebilirler ki başka türlü?!

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Evren Erakçora yazdı:

Gerçekten çok işe yarıyor. Taş unu içinde çalışıyoruz biz stok sahasında. O uyduruk maskeler bile işe yarıyor. Maskesiz çalışırsam taşın tadını hissediyorum genize girdiği için. Maske takarsam bu olmuyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah.

Benim şefimin akrabası 2 gün önce defin işlemi yapıldı. 2 Doz biontech aşılı. Her insanda aynı durum söz konusu olmuyor maalesef.

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Şimdi buradaki yorumlara bakarak 3 doz Sinovac aşısı olanların 2 doz da Biontech olmaları lazım bu durumda. E hadi bakanlık bir takvim daha açıklasın, biontech tanımlasınlar sinovac olanlara...

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Acil şifalar dilerim Evren Bey, en hafif şekilde atlatmanızı dilerim...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

An itibari ile karantina süremiz doldu hes kodlarımız normale döndü 

Fatih, Eşim ve ben herhangi bir sıkıntı çekmeden atlatmış olduk. 

Fatih bizden 5 gün sonra test verdiği için onun hes kodu hala riskli görünüyor onun karantina süreci henüz bitmemiş görünüyor

Şimdi biz tekrar test yaptıracakmıyız. Fatih için gidip test yaptırmak istesem yaparlar mı acaba büyük ihtimalle o da negatif çıkar diye düşünüyorum. Bir hafta daha okuldan kalmasın diye yarın gidip test yaptirsak mı bilemedim 

dün hastaneye gittim karantina sonrası test yapılmadığını bildirdi doktor hanım.

15 gün karantina sonrası sağlık bakanlığı tarafından test yapmıyormuş böyle bir uygulamaları yokmuş. bu gün bende işyerime geldim ve iş başı yaptım

fatihin durumunu sormadım bile pazar günü onunda karantinası bitiyor. Pazartesi günü okula göndereceğim. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Mert Gülkokan yazdı:

Dün gece ateşlendim
38 derece şu an
Çift doz biontech ve covid geçirdim önceden
Üşüme titreme zorluyor

Mert geçmiş olsun. bende de sadece üşüme vardı hemen test yaptır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...