Sani Gerşon 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Herkes aşıyı suçlu görüyor bağışıklık konusunda. Ama bence olay insan vücudu ile alakalı. Kızamık aşısı da oluyor bebekler, bi daha da vücut yakalanmıyor. Ya virüs çok kuvvetli ya vücut beceriksiz virüse karşı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Evren Erakçora yazdı: Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler. Geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler. geçmiş olsun. e ne iş o zaman. şimdi sağlık bakanlığı yetkilileri diyeceklerki aşı hastalığı engellemiyor hafif geçirmeyi sağlıyor.... şunun gibi, bir yarasa ısırıyor sizi, kuduz aşısı oluyorum mesela ve hafif geçiriyorum. böyle mi? kuduz o raddeye vardıysa sonucu kesin ölümdür, 14 günü geçirirseniz mesela. Mahmut Yıldız yazdı: 6 ay sonunda etkinliğini yarı yarıya kaybediyor. İsrail'de 3 doz aşı zorunlu oldu, 2 doz biontech aşı yaptıranlara kısıtlama geliyor. Bizde de aynıs olacak. e hala aynı biontek değilmi yapılan? ne fayda sağlayacakki 6 ay geçtiğinde tükenen bir bağışıklık varsa. yeni varyant varsa ona göre kendiliğinden değişiyorsa bilemeyeceğim tabi. 3 Kasım 2021 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Evren Erakçora yazdı: Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler. Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 (düzenlendi) Okulumuzda çalışan arkadaşın annesi vefat etmişti 1 ay kadar önce. 1 hafta izinliydi. Kendisi biontech olmuş , kardeşi de. Ama babası 3 doz çin aşısı olmuş. 1 Hafta boyunca aynı oda içindeler. Çin aşısı olan babası yoğun bakımda. Kendisi ve kardeşinde birşey yok. Evren hocam geçmiş olsun. 3 Kasım 2021 tarihinde Fırat Önal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 herkese acil şifalar dilerim, evdekal zamanı ndan daha da korunaklı olma zamanındayız, ancak maalesef sosyal toplum gereği vazifesi olanlar sessiz. aşılara rağmen bu + sayıları yukarılarda gezdiğine göre, dr olmaya gerek yok anlamak için. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 3 Kasım 2021 Paylaş 3 Kasım 2021 Evren Erakçora yazdı: Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Evren Erakçora yazdı: Teşekkürler, 2sinovac,1 biontec oldum, durumum iyi şimdilik. cok gecmis olsun.. Sifalar dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Çağlar Bayur yazdı: herkese acil şifalar dilerim, evdekal zamanı ndan daha da korunaklı olma zamanındayız, ancak maalesef sosyal toplum gereği vazifesi olanlar sessiz. aşılara rağmen bu + sayıları yukarılarda gezdiğine göre, dr olmaya gerek yok anlamak için. Toplu alanlarda bulunmamaya hala özen gösteriyorum ama millet pandemi bitmiş gibi beni yadırgıyor. Doğan Arşiray yazdı: e hala aynı biontek değilmi yapılan? ne fayda sağlayacakki 6 ay geçtiğinde tükenen bir bağışıklık varsa. yeni varyant varsa ona göre kendiliğinden değişiyorsa bilemeyeceğim tabi. Ne yapacağız, ben de aşı istemiyordum ama başka çare yok. 2, 3, 4 diye seve seve yapacağız. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Her zaman her konuda derim. Bir şeye karşı çıkanların bir alternatif çözümü yada önerisi var mı Yoksa kabul etmeliler. Varsa oturur dinler yorumlarız. Toplantı yapacağız, yer öneriyoruz. Cevap ora olmasın. Peki nere olsun diyorum. Cevap yok. Kuru kuruya karşı çıkış olmuyor, aşının faydası kabul ediliyor, hastalığın sonuçları da kötü. Geçenlerde hastalık geçiren bir arkadaşım yorumluyor, hastalığı atlattım ama vücutta bir şeyler eksik. Anlamadım diyor. Ne yazık ki aşı olmayıp atlatamayan çok sayıda yakınım, yaşıtım ve arkadaşım oldu. Çocukları bile iki doz aşılattım. 3 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Şunu da iyice anladım , maske büyük fayda sağlıyor. Çocuklarımıza iyi tembih etmeliyiz maskeyi indirme, burun altına indirme vs diye. Kızım ondan hasta oldu bence. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Evren Erakçora yazdı: Şunu da iyice anladım , maske büyük fayda sağlıyor. Çocuklarımıza iyi tembih etmeliyiz maskeyi indirme, burun altına indirme vs diye. Kızım ondan hasta oldu bence. küçük çocuklarda bu zor. birbirlerine düşen dişlerini nasıl gösterebilirler ki başka türlü?! Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Evren Erakçora yazdı: Şunu da iyice anladım , maske büyük fayda sağlıyor. Çocuklarımıza iyi tembih etmeliyiz maskeyi indirme, burun altına indirme vs diye. Kızım ondan hasta oldu bence. Gerçekten çok işe yarıyor. Taş unu içinde çalışıyoruz biz stok sahasında. O uyduruk maskeler bile işe yarıyor. Maskesiz çalışırsam taşın tadını hissediyorum genize girdiği için. Maske takarsam bu olmuyor. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler. Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah. Benim şefimin akrabası 2 gün önce defin işlemi yapıldı. 2 Doz biontech aşılı. Her insanda aynı durum söz konusu olmuyor maalesef. 4 Kasım 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Şimdi buradaki yorumlara bakarak 3 doz Sinovac aşısı olanların 2 doz da Biontech olmaları lazım bu durumda. E hadi bakanlık bir takvim daha açıklasın, biontech tanımlasınlar sinovac olanlara... Yorum bağlantısı
İsa Acar 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Acil şifalar dilerim Evren Bey, en hafif şekilde atlatmanızı dilerim... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Kasım 2021 Paylaş 4 Kasım 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: An itibari ile karantina süremiz doldu hes kodlarımız normale döndü Fatih, Eşim ve ben herhangi bir sıkıntı çekmeden atlatmış olduk. Fatih bizden 5 gün sonra test verdiği için onun hes kodu hala riskli görünüyor onun karantina süreci henüz bitmemiş görünüyor Şimdi biz tekrar test yaptıracakmıyız. Fatih için gidip test yaptırmak istesem yaparlar mı acaba büyük ihtimalle o da negatif çıkar diye düşünüyorum. Bir hafta daha okuldan kalmasın diye yarın gidip test yaptirsak mı bilemedim dün hastaneye gittim karantina sonrası test yapılmadığını bildirdi doktor hanım. 15 gün karantina sonrası sağlık bakanlığı tarafından test yapmıyormuş böyle bir uygulamaları yokmuş. bu gün bende işyerime geldim ve iş başı yaptım fatihin durumunu sormadım bile pazar günü onunda karantinası bitiyor. Pazartesi günü okula göndereceğim. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 5 Kasım 2021 Paylaş 5 Kasım 2021 Mert Gülkokan yazdı: Dün gece ateşlendim 38 derece şu an Çift doz biontech ve covid geçirdim önceden Üşüme titreme zorluyor Mert geçmiş olsun. bende de sadece üşüme vardı hemen test yaptır Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 5 Kasım 2021 Paylaş 5 Kasım 2021 Gece titreme varsa test yaptırmak lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts