İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Emre Şimşek
Erdoğan Temur yazdı:

Çok şükür iyiyiz. Hafif grip gibiyiz ama büyük oğlan öksürüyor.

Büyük oğlanda ateş vs olunca test yaptırdık pozitif çıktı.  Bizde 3 gün sonra grip gibi olduk bugün pozitif çıktık. 

Çok şükür. Halamın oğlu halen hastanede, makine sayesinde nefes alıyor. Makineyi bırakınca oksijeni 60’lara kadar düşüyormuş..

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ailecek covid delta varyantı olmuşuz.14 gün karantinadayız. 
Sabah kapıya 2 sıcak ekmek bırakacak hayırsever var mı? [emoji3]
Hemen adres ver hocam migros sanal marketten yollayayim oraya getirmek pahalı olur [emoji3] Geçmiş olsun.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Erdoğan Temur yazdı:

Çok şükür iyiyiz. Hafif grip gibiyiz ama büyük oğlan öksürüyor.

Büyük oğlanda ateş vs olunca test yaptırdık pozitif çıktı.  Bizde 3 gün sonra grip gibi olduk bugün pozitif çıktık. 

Geçmiş olsun hocam. Tez zamanda atlatır İnşallah.

Test için ölçüm yapıyorlarya ateş 36.6 oksjien 97 kalp 125 çıktı. Doktor iyimisin sen dedi ama ben normal hissediyordum. Benim kalp normalde 70 civarı olurdu.

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Metin Akbal yazdı:

Hemen adres ver hocam migros sanal marketten yollayayim oraya getirmek pahalı olur emoji3.png Geçmiş olsun.

Sağol hocam eksik olma 😀

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
Erdoğan Temur yazdı:

Test için ölçüm yapıyorlarya ateş 36.6 oksjien 97 kalp 125 çıktı. Doktor iyimisin sen dedi ama ben normal hissediyordum. Benim kalp normalde 70 civarı olurdu.

geçmiş olsun. kovidin  kalp üstündeki etkisi çok tartışılıyor... dikkat edin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Erdoğan Temur yazdı:

Geçmiş olsun hocam. Tez zamanda atlatır İnşallah.

normal dinlenme sırasında mı 125

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Çağlar Bayur yazdı:

normal dinlenme sırasında mı 125

Evet test için parmağa birşey takip ölçüyorlar. O zaman 125 di şimdi 98 nabız 13/8 çıktı

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan
Erdoğan Temur yazdı:

Evet test için parmağa birşey takip ölçüyorlar. O zaman 125 di şimdi 98 nabız 13/8 çıktı

Çok geçmiş olsun.Benim de normal hayatımda yuksek nabız problemim var.  98 de yüksek bir değer.

Semtiniz neresi İstanbulda ?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Erdoğan Temur yazdı:

Geçmiş olsun Erdoğan..  Heyecan yapmışsındır. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)
Erdoğan Temur yazdı:

Sabah kapıya 2 sıcak ekmek bırakacak hayırsever var mı? 😀

Erdoğan hocam geçmiş olsun bizim karantina nasip ise çarşamba günü bitiyor yakın mıyız bırakayım çarşambadan sonra ekmeklerinizi 

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

benden yine guncel. uyuyunca, soguga cikinca oksuruk basliyor. illa nac600, oksuruk surubu vs icmeden kuru bogaz balgama donusmuyor. kekik yagi muthis birsey bu arada.  ilk hasta olan cocuk iyi, ikinci olan benden biraz daha iyi. ben de bunlati takiben olduguma ve 10 gun kadar gectigine gore iki gune bu is tamam 🙂 kimsede ates vs yoktu. esimde oksuruk vs yok, kaynanamda da ciddi birsey yok. covid ise bu, ortak paydalari biontec. benim dandik sinovac is gormedi goruldugu uzere.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir
Erdoğan Temur yazdı:

Geçmiş olsun Erdoğan kardeşim.

Adres ver katıkta gönderelim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Doğan Arşiray yazdı:

benden yine guncel. uyuyunca, soguga cikinca oksuruk basliyor. illa nac600, oksuruk surubu vs icmeden kuru bogaz balgama donusmuyor. kekik yagi muthis birsey bu arada.  ilk hasta olan cocuk iyi, ikinci olan benden biraz daha iyi. ben de bunlati takiben olduguma ve 10 gun kadar gectigine gore iki gune bu is tamam 🙂 kimsede ates vs yoktu. esimde oksuruk vs yok, kaynanamda da ciddi birsey yok. covid ise bu, ortak paydalari biontec. benim dandik sinovac is gormedi goruldugu uzere.

Geçmiş olsun hocam.

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler, eksik olmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Erdoğan Temur yazdı:

oksitometre

Yorum bağlantısı
Arif Aykın
Erdoğan Temur yazdı:

çok geçmiş olsun artık normal varyant yok herkes delta mantığı yürütülerek 14 gün karantina uygulanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur
Arif Aykın yazdı:

çok geçmiş olsun artık normal varyant yok herkes delta mantığı yürütülerek 14 gün karantina uygulanıyor.

sağolasın.

raporda yazıyor ama delta olduğu. şimdiki trend deltaymış. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

An itibari ile karantina süremiz doldu hes kodlarımız normale döndü 

Fatih, Eşim ve ben herhangi bir sıkıntı çekmeden atlatmış olduk. 

Fatih bizden 5 gün sonra test verdiği için onun hes kodu hala riskli görünüyor onun karantina süreci henüz bitmemiş görünüyor

Şimdi biz tekrar test yaptıracakmıyız. Fatih için gidip test yaptırmak istesem yaparlar mı acaba büyük ihtimalle o da negatif çıkar diye düşünüyorum. Bir hafta daha okuldan kalmasın diye yarın gidip test yaptirsak mı bilemedim 

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler.

• Beğen 1
  • Şaşkın 2
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Evren Erakçora yazdı:

Kızım ve ben pozitif çıktık. Evde karantinaya girdik . 3 aşı var bende. Favimol ilaç verdiler.

Geçmiş olsun, durumunuz nasıl, bir sorun yoktur inşallah. 3 aşı hangisiydi?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Mahmut Yıldız yazdı:

Geçmiş olsun, durumunuz nasıl, bir sorun yoktur inşallah. 3 aşı hangisiydi?

Teşekkürler, 2sinovac,1 biontec oldum, durumum iyi şimdilik.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu
Evren Erakçora yazdı:

Geçmiş olsun.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Evren Erakçora yazdı:

Geçmiş olsun hocam.. Sorunsuz atlatın inşallah.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Evren Erakçora yazdı:

Teşekkürler, 2sinovac,1 biontec oldum, durumum iyi şimdilik.

Sinovac'lar tamamen etkisiz. Aslında tek doz aşılısınız demektir bu.

Geçmiş olsun herkese.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Sani Gerşon yazdı:

Sinovac'lar tamamen etkisiz. Aslında tek doz aşılısınız demektir bu.

Geçmiş olsun herkese.

Ne yazık ki iki doz yapılan aşılar belirli bir süre sonra etkinliğini kaybediyor. Sinovaclar 6 ayda etkisiz hale geldi, biontech de 6 ay sonunda etkinliğini yarı yarıya kaybediyor. İsrail'de 3 doz aşı zorunlu oldu, 2 doz biontech aşı yaptıranlara kısıtlama geliyor. 

Bizde de aynıs olacak. Sinovac erken başladığı için önce onlara 3. doz yapıldı. Şimdi 2. doz biontech aşısı olduktan 6 ay sonra 3. dozu yapacaklar. 

Seneye de diyecekler, mevcut aşılar yeni varyantlara karşı etkisiz, yeni varyant için yeni aşıdan olmanız lazım diyecekler. Tahminim 2022'de de bir doz aşı olduktan sonra bu iş yavaş yavaş sona erecek ancak 2022'de aşı zorunlu olmayabilir. Zorunludan kastım bu aşıyı olmayanlara kısıtlama falan gelmez. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...