Ebrar Tüfek 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Geçmiş olsun Ebrar. Tüm hastalarımıza cil şifalar dilerim. Teşekkür ederim abi, İsa Acar yazdı: Geçmiş olsun Ebrar, umarım en hafif şekilde atlatırsın Tüm hastalara acil şifalar dilerim... Teşekkürler, şuanda kötü bi durum yok ancak daha 1. Günüm inşallah kötüye dönmez Mehmet Ozyurek yazdı: Ebrar geçmiş olsun.. Aşı olmuş muydun ? Sağol abi aşı oldum 2 tane biontech H.Cenk Bayrakçı yazdı: Çok geçmiş olsun. Acil şifalar. Çok teşekkürler sağolun Önder Özcan yazdı: Ebrar geçmiş olsun kardeşim. Sağol Önder abi Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun Ebrar Teşekkürler Selçuk abi 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum gecmis olsun ebrar.. Kanı deli adamsın atlatırsın sen 🤗 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Geçmiş olsun @Mehmet Kazancıoğlu @Ebrar Tüfek hepimiz bir şekilde hem de birkaç kez bu illeti geçireceğiz. İnşallah hafif bir şekilde atlatırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Hepinize geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede atlatırsınız 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Alpay Sumer yazdı: gecmis olsun ebrar.. Kanı deli adamsın atlatırsın sen 🤗 Allah razı olsun abi, inşallah en kısa sürede Metin Uzunoğlu yazdı: Geçmiş olsun @Mehmet Kazancıoğlu @Ebrar Tüfek hepimiz bir şekilde hem de birkaç kez bu illeti geçireceğiz. İnşallah hafif bir şekilde atlatırsınız. Çok teşekkür ederim 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Herkese geçmiş olsun. Bizimkileri bugün çıkartırlar durumları iyi gibi diyorduk ama çıkartmamış pazartesiye kaldılar. Bu işin şakası yok abim 34 yaşında yengem 30 yaşında yengemde ağır zatürre oluştuğundan yatıyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Metin Uzunoğlu yazdı: Geçmiş olsun @Mehmet Kazancıoğlu @Ebrar Tüfek hepimiz bir şekilde hem de birkaç kez bu illeti geçireceğiz. İnşallah hafif bir şekilde atlatırsınız. Teşekkür ederim abi. Bu zaman kadar bir şekilde korumayı başarmıştık kendimizi ama bu sefer olmadı kaçarımızın olmadığını tahmin ediyordum okullar bence bu işin dağılım merkezi olarak devam edecek Arif Aykın yazdı: Herkese geçmiş olsun. Bizimkileri bugün çıkartırlar durumları iyi gibi diyorduk ama çıkartmamış pazartesiye kaldılar. Bu işin şakası yok abim 34 yaşında yengem 30 yaşında yengemde ağır zatürre oluştuğundan yatıyor. Tekrar geçmiş olsun umarım pazartesine iyi haberleri gelir taburcu olurlar 3 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar ve Mehmet bey geçmiş olsun. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: İnşallah abi teşekkür ederim, ben bide astım hastasıyım, şuan aşılı olmasam belkide ne halde olacaktım. İnşallah daha fazla artmadan geçer. Ebrar, geçmiş olsun evlat. Aşılarını olduğun için hafif atlatırsın, endişe etme. Beslenmene ve moralini yüksek tutmaya dikkat et yeter. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ersin Gökdemir yazdı: Ebrar, geçmiş olsun evlat. Aşılarını olduğun için hafif atlatırsın, endişe etme. Beslenmene ve moralini yüksek tutmaya dikkat et yeter. Abi çok sağol, sabah hiçbişeyim yoktu, şimdi başım ağrıyor bide hafiften öksürük başladı ama iyiyim Allaha şükür. 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Abi çok sağol, sabah hiçbişeyim yoktu, şimdi başım ağrıyor bide hafiften öksürük başladı ama iyiyim Allaha şükür. Kendini çok dinleme acaba oram buram ağrıyor mu, ishal miyim, vs diye. Tecrübe ile sabit kendini dinleme sakın. Bol yeşillikli vitaminli ürünler tüket aynı zamanda balık tüketimi. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Arif Aykın yazdı: Kendini çok dinleme acaba oram buram ağrıyor mu, ishal miyim, vs diye. Tecrübe ile sabit kendini dinleme sakın. Bol yeşillikli vitaminli ürünler tüket aynı zamanda balık tüketimi. Yok dinlememeye çalışıyorum, vitamin bol bol tüketiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Cümleten geçmiş olsun. Net temasımın üstünden 6 gün geçti. Dün yine test yapıldı negatif. Sanırım bu sefer de yırttım 😅😅 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Yok dinlememeye çalışıyorum, vitamin bol bol tüketiyorum. Ebrar bol su tüket ve tere otu tüketmeye çalış 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Yok dinlememeye çalışıyorum, vitamin bol bol tüketiyorum. Kelle paça iç sık sık. 1 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Dün grip gibi bütün vücudum ağrıyordu üşüme ve terleme vardı eşimde de sırt ağrısı vardi akşam test yaptırdık malesef ikimizde sonucu da pozitif abi çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum Ebrar Tüfek yazdı: Malesef ki pozitif oldum can kardeşim çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar diliyorum 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Ekim 2021 Paylaş 23 Ekim 2021 Fatih Sarıkaya yazdı: Kelle paça iç sık sık. Sabah dükkanda çorbalardan ilk o bitiyor, millet bayılıyor da ben ıı ıhh Bahadır Taşpolat yazdı: can kardeşim çok geçmiş olsun Allah'tan acil şifalar diliyorum Allah razı olsun abim benim Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 Mert Gülkokan yazdı: Herkese geçmiş olsun Uzun süredir konuya girmiyordum bilerek Şu 3. Doz tanımlansa gidip yaptrıcam 2. Doz biontech üstüne İş yerinden arkadaşa ilk aşı da 3 doz birden biontech yapmışlar Geçen ay oda 2. Aşısını oldu bir sıkıntısı yok Doktorlar uzun süre karar veremedikleri için beklettiler arkadaşı Ben kararsız kaldım 3.doz biontech için. Önerecek doktor da denk gelmedi. Ne kadar beklemek lazım 2.den sonra? 1 ve 2 arasında 6 hafta vardı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim 2021 Paylaş 24 Ekim 2021 Erdem Doğan yazdı: Ben kararsız kaldım 3.doz biontech için. Önerecek doktor da denk gelmedi. Ne kadar beklemek lazım 2.den sonra? 1 ve 2 arasında 6 hafta vardı. henüz öyle bir öneri yok dünyada? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts