Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Sani Gerşon yazdı: Hay Allah ya. Nasıl kapıldı peki, biliniyor mu? Bilinen bir temas yok fatih okula gidiyor onun taşımış olabileceğinden şüpheliyiz sadece. onda herhangi bir belirti yok 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Çağlar Bayur yazdı: salgın yokken de yığılan çoktu, gerek madde kulanımı olabilir gerek ecel gerek tansiyon, medyanın hoşuna gitti görüntüler herhalde, vesile olmuştur, hala şu an istanbul da zombie gibi yürüyenler var, hadieseleri başka tabii Sentetik çıktı, mertlik bozuldu. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Dün grip gibi bütün vücudum ağrıyordu üşüme ve terleme vardı eşimde de sırt ağrısı vardi akşam test yaptırdık malesef ikimizde sonucu da pozitif şimdilik fazla bir ağrı sızı yok ikimizde de insallah bu şekilde atlatırız Geçmiş olsun, inşallah hafif atlatırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Geçmiş olsun. Aşılı olmanız sevindirici. Hafif semptomla evde atlatacaksınız. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Geçmiş olsun, çok yaygın yine bu aralar, etrafımızda kol geziyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Saol sani 2 doz biontech Geçmiş olsun. inşallah hafifi atlatırsınız. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Memet geçmiş olsun. Atlatırsın kolayca 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Dün grip gibi bütün vücudum ağrıyordu üşüme ve terleme vardı eşimde de sırt ağrısı vardi akşam test yaptırdık malesef ikimizde sonucu da pozitif şimdilik fazla bir ağrı sızı yok ikimizde de insallah bu şekilde atlatırız geçmiş olsun. 21 Ekim 2021 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Geçmiş olsun Mehmet bey. Doktorunuza danışıp kan sulandırıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Bu virüs kandaki pıhtılaşmayı çok yükseltiyor. Tabi altını çiziyorum, doktorunuza mutlaka danışın.. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Oktay Göktaş yazdı: Geçmiş olsun Mehmet bey. Doktorunuza danışıp kan sulandırıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Bu virüs kandaki pıhtılaşmayı çok yükseltiyor. Tabi altını çiziyorum, doktorunuza mutlaka danışın.. Teşekkür ederim doktorum ile görüşüp soracağım 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Bilinen bir temas yok fatih okula gidiyor onun taşımış olabileceğinden şüpheliyiz sadece. onda herhangi bir belirti yok Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Saol sani 2 doz biontech Geçmiş olsun Mehmet. Vesile ile iyiki aşı olmuşsun yoksa olmasaydın çok daha ağır geçirirdin ki şu halde bile hissediyorsun. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Mehmet hocam çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. Covid geçiren tüm arkadaşlarıma ve abilerime acil şifalar diliyorum. 4 Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir 21 Ekim 2021 Paylaş 21 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Geçmiş olsun kardeşim. Acil şifalar. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum 2 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum Geçmiş olsun kardeşim. Aşı yaptırmış mıydın? Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Dün grip gibi bütün vücudum ağrıyordu üşüme ve terleme vardı eşimde de sırt ağrısı vardi akşam test yaptırdık malesef ikimizde sonucu da pozitif şimdilik fazla bir ağrı sızı yok ikimizde de insallah bu şekilde atlatırız Geçmiş olsun Mehmet abi 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Oğuzkan Erışık yazdı: Geçmiş olsun kardeşim. Aşı yaptırmış mıydın? Yaptırdım abi 2 biontech. Dün akşam yüzüme sürdüğüm kolonyanın tadını alamayınca anladım mevzuyu, sabah hemen aradılar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum Ebrar geçmiş olsun umarım böyle geldiği gibi gider Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah hafif geçer gider. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ebrar geçmiş olsun umarım böyle geldiği gibi gider İnşallah abi teşekkür ederim, ben bide astım hastasıyım, şuan aşılı olmasam belkide ne halde olacaktım. İnşallah daha fazla artmadan geçer. Fatih Evcin yazdı: Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah hafif geçer gider. Teşekkür ederim abi, inşallah 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Geçmiş olsun Ebrar. Tüm hastalarımıza cil şifalar dilerim. Yorum bağlantısı
İsa Acar 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum Geçmiş olsun Ebrar, umarım en hafif şekilde atlatırsın Tüm hastalara acil şifalar dilerim... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum Ebrar geçmiş olsun.. Aşı olmuş muydun ? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Ebrar Tüfek yazdı: Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum Çok geçmiş olsun. Acil şifalar. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Ekim 2021 Paylaş 22 Ekim 2021 Geçmiş olsun Ebrar. İnşallah hafit atlatırsın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts