İçeriğe Yönlendir

Covid 19 Olmuşum

Ahmet Kiriş

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
Sani Gerşon yazdı:

Hay Allah ya. Nasıl kapıldı peki, biliniyor mu?

Bilinen bir temas yok fatih okula gidiyor onun taşımış olabileceğinden şüpheliyiz sadece. onda herhangi bir belirti yok 

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız
Çağlar Bayur yazdı:

salgın yokken de yığılan çoktu, gerek madde kulanımı olabilir gerek ecel gerek tansiyon, medyanın hoşuna gitti görüntüler herhalde, vesile olmuştur, hala şu an istanbul da zombie gibi yürüyenler var, hadieseleri başka tabii

Sentetik çıktı, mertlik bozuldu. 

Mehmet Kazancıoğlu yazdı:

Dün grip gibi bütün vücudum ağrıyordu üşüme ve terleme vardı eşimde de sırt ağrısı vardi akşam test yaptırdık malesef ikimizde sonucu da pozitif şimdilik fazla bir ağrı sızı yok ikimizde de insallah bu şekilde atlatırız 

Geçmiş olsun, inşallah hafif atlatırsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Geçmiş olsun. Aşılı olmanız sevindirici. Hafif semptomla evde atlatacaksınız. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Geçmiş olsun, çok yaygın yine bu aralar, etrafımızda kol geziyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Evcin

Saol sani 2 doz biontech 

Geçmiş olsun.

inşallah hafifi atlatırsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
(düzenlendi)

Dün grip gibi bütün vücudum ağrıyordu üşüme ve terleme vardı eşimde de sırt ağrısı vardi akşam test yaptırdık malesef ikimizde sonucu da pozitif şimdilik fazla bir ağrı sızı yok ikimizde de insallah bu şekilde atlatırız 

geçmiş olsun.

tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oktay Göktaş

Geçmiş olsun Mehmet bey. Doktorunuza danışıp kan sulandırıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Bu virüs kandaki pıhtılaşmayı çok yükseltiyor. Tabi altını çiziyorum, doktorunuza mutlaka danışın..

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Oktay Göktaş yazdı:

Geçmiş olsun Mehmet bey. Doktorunuza danışıp kan sulandırıcı kullanmanızı tavsiye ederim. Bu virüs kandaki pıhtılaşmayı çok yükseltiyor. Tabi altını çiziyorum, doktorunuza mutlaka danışın..

Teşekkür ederim doktorum ile görüşüp soracağım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bilinen bir temas yok fatih okula gidiyor onun taşımış olabileceğinden şüpheliyiz sadece. onda herhangi bir belirti yok 

Saol sani 2 doz biontech 

Geçmiş olsun Mehmet. Vesile ile iyiki aşı olmuşsun yoksa olmasaydın çok daha ağır geçirirdin ki şu halde bile hissediyorsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Mehmet hocam çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. 

Covid geçiren tüm arkadaşlarıma ve abilerime acil şifalar diliyorum. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ersin Gökdemir

Geçmiş olsun kardeşim. Acil şifalar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur :) şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum 

• Beğen 2
  • Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Ebrar Tüfek yazdı:

Malesef ki pozitif oldum, pazar günü bi akraba ile rizeye gitmiştik. Dün corona olmuş, akşamına bende test verdim, sabah aradılar hemen. Bi tedirgin olmadım desem yalan olur :) şuanda hiçbirşey yok, bi tek boğazım yanıyor ve tad koku alamıyorum 

Geçmiş olsun kardeşim. Aşı yaptırmış mıydın? 

Geçmiş olsun Mehmet abi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Oğuzkan Erışık yazdı:

Geçmiş olsun kardeşim. Aşı yaptırmış mıydın? 

Yaptırdım abi 2 biontech.

Dün akşam yüzüme sürdüğüm kolonyanın tadını alamayınca anladım mevzuyu, sabah hemen aradılar :D

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
Ebrar Tüfek yazdı:

Ebrar geçmiş olsun umarım böyle geldiği gibi gider 

Yorum bağlantısı
Fatih Evcin
Ebrar Tüfek yazdı:

Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah hafif geçer gider.

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

Ebrar geçmiş olsun umarım böyle geldiği gibi gider 

İnşallah abi teşekkür ederim, ben bide astım hastasıyım, şuan aşılı olmasam belkide ne halde olacaktım. İnşallah daha fazla artmadan geçer.

Fatih Evcin yazdı:

Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah hafif geçer gider.

Teşekkür ederim abi, inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Geçmiş olsun Ebrar. 

Tüm hastalarımıza cil şifalar dilerim.

Yorum bağlantısı
İsa Acar
Ebrar Tüfek yazdı:

Geçmiş olsun Ebrar, umarım en hafif şekilde atlatırsın :good1:

Tüm hastalara acil şifalar dilerim... 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ebrar Tüfek yazdı:

Ebrar geçmiş olsun.. 

Aşı olmuş muydun ?

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Ebrar Tüfek yazdı:

Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Geçmiş olsun Ebrar. İnşallah hafit atlatırsın. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...